מה שיחקתם השבוע או תשחקו בסופש?

SAINT ROW 4 וshovel knight.

הsaint row 4 זו גרסת הפס4. אני עובר תקופה ממש לא קלה האמת, ואני רק מחפש איזה משהו שטותי ומפגר, והמשחק הזה פשוט אחלה. מפגר בקטע טוב.
אני אוהב את ההגזמה, ואפילו שיש לי את המשחק הקודם גם לPS3 וגם לPC המשחק הזה נראה טיפה יותר כייפי ואני גם צריך משחק נורמלי לPS4.

בא לי בטוב משחק שיש בו המון פיצוצים, המון יריות והמון צבעים ופסקול טיפשי. את shadow העפתי,מהארדיסק, לא בשביל השייט המסריח הזה.

shovel knight : המשחק הזה הוא cross buy אני משחק על הפס4, חשבתי שארצה לשחק על הויטה. פשוט בובל'ה של משחק.
ושווה את הכסף. מאתגר כמו משחק מגה מן ישן, עם צייקפוינטס. ככה שיש בו את כל הכייף של מגה מן בלי התסכול, השליטה פשוט מושלמת, הדמות עושה בדיוק מה שאתה רוצה שזה פשוט תעונג. שחק
בה
אם זה היה משחק מגסון אמיתי מהתקופה ההיא הוא היה נכנס לרשימת המשחקים הכי טובה בכל הזמנים של כל פורום, או כל גיימר :)

evilplate

New member
על שאבל נייט אני שומע רק דברים טובים

אבל הוא נראה ממש כאילו יצא באמת מהמגסון, אני לא יודע אם אני יכול לשחק בדבר כזה היום :/
&nbsp
אני אישית משחק כרגע בחבילת ההרחבה הראשונה של TEW, שיחקתי רק שעה וזה פשוט זוועה, ניסו להפוך את המשחק לאיזה משחק התגנבות ב 2 שקל ובא לי לפרוש אבל כבר שילמתי על החרא הזה אז כמו יהודי טוב אני משחק ומקטר. מקווה לפחות שזה יסביר קצת את הדברים הלא ברורים בעלילה ומקווה שהחלק השני יחזור לגיימפליי הרגיל של המשחק.
&nbsp
תרגיש טוב אגב.
&nbsp
&nbsp

אגב, אני בפרק 3 של העונה השניה במתים המהלכים (סדרת הטלווזיה)

וWOW, זה מדהים ונהדר. אני פשוט חולה על daryl כזה בחור טוב :) ועוד אומרים לי שלא ראיתי כלום וזה רק מתחיל, עכשיו ממש מציק לי שביטלו את סילינט הייל, הרבה יותר ממקודם, לשחק משחק אימה עם הפרצוף של daryl עם crossbow מה קרה שם לכל הרוחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

זה היה יכול להיות כל כך טוב! והסדרה ממש טובה כמה טוויסטים וקשה להבחין מה הדבר הכי טוב או הכי רע והמון דילמות פאק.

הסדרה עושה לי חשק להתחיל את TEW בגלל שאני יודע שגם שם יש CROSSBOW ובא לי לפצח קצת זומבים, אבל אתה לא יודע בכלל כמה הפחידו אותי על המשחק הזה אמרו לי שהחל מפרק 6 זה נהיה משחק שבא לך לשכוח ממנו, אתה יודע יותר טוב ממני אם זה נכון והנה גם אתה מתלונן על עלילה לא ברורה שזה מה שאמרו לי.

היו לי ציפיות לגבי המשחק הזה! אני בטח אשחק בו אחרי באטמן או משהו.אל תהיה יהודי טוב ותפסיק לשחק, אני גם חשבתי שאני צריך להיות יהודי טוב בנוגע לshadow, עד שהבנתי שגם ככה אני בנקודת שפל בחיים כרגע, מה אני צריך להוסיף לעצמי :)?

בנוגע לSK אתה לא יודע כמה ירידות אני מקבל מהסביבה על זה שאני משחק בו.
"רק אתה יכול לקנות PS4 ולשחק עליו משחק מגסון"
"בוא נשאיר את ירדן לשחק משחקים של ילדים מפגרים"
"איך אתה יכול לשמוע את הצפצופים של המשחק הזה, זה טוחן תמוח"

אבל אתה יודע על מה הם יושבים לי :) זה פשוט משחק מושלם של 10/10 כן הוא לא לכל אחד, אבל הגרפיקה שלו צבעונית והבוסים גדולים ויפים, ויש לנו
כל כך הרבה משחקים יפים גרפית, שזה כייף שיש פשוט משחק מושלם כזה של פלטפורמה טהורה מלוטשת להדהים ביד אמן, ופשוט ממכר.

אני לא אומר שכל אחד צריך לקנות אותו (מכורי פלטפורמה כן!) אבל אם אתה מקבל בפלוס, אתה חייב לשחק בזה, לפחות כשאתה לבד אם אתה
לא רוצה שירדו עליך כמוני :)

PlayGirl3

New member
אם אתה ממש רוצה משחק עם דריל

יש את The Walking Dead: Survival Instinct, אבל זה אמור להיות גרוע ממש.

זה לא בגוף ראשון הזבל הזה?

אני זוכר שיש איזה משחק גרוע בגוף ראשון, אבל אני לא בודק כי מי יודע איזה ספוילרים אני אקבל מיוטיוב בקוביות בצדדים לסדרה.
אם זה גוף שלישי אני לוקח את זה בכייף עם כמה שזה גרוע.

מה את משחקת? או שאת בהכנות לנסיעה?

PlayGirl3

New member
כן, זה גוף ראשון

סיימתי את The Legend of Korra.
דווקא היה ממש נחמד (בכל זאת PlatinumGames), אבל גם ממש קצר.
אהבתי את הקרבות. יכלו להשקיע יותר בעלילה ולהביא עוד דמויות מהסדרה.

לא יודעת מה לשחק עכשיו כי יש לי רק כמה ימים לפני שאני נוסעת אז אני מחפשת עוד משהו קצר. למרות שלא יודעת אם גם לזה יהיה לי זמן, יש לי מלא עבודה...

לא סיימתי את mirror edge מותק, אבל שמעתי שהוא נורא קצר.

משהו כמו 6 שעות, הוא אמור להיות לך בספריה אם סימנת אותו ביחד עם המשחקים האחרים שEA חילקה, יודע שאת שונאת גוף ראשון, אבל הוא די פריינדלי
בקטע הזה.

יכולה לנסות את זה :)

evilplate

New member
אל תזכיר את סיילנט הילס :(

זה היה אמור להיות אולי משחק האימה הכי טוב של השנים האחרונות אם היה יוצא לפועל, חיבור כזה נדיר בין קוג'ימה לדל טורו ורידוס, איזה מבאס!

העונה השנייה של המתים המהלכים בטלוויזיה אגב היא אחת המשעממות לצערי, אם אתה נהנה ממנה אז אתה הולך לעשות כיף חיים בהמשך, העונה הראשונה ממש טובה.
זו סדרה עם עליות ומורדות אבל בסכ"ה היא שווה את זה, תמשיך לצפות.

המשחק של טיילטייל יכל להיות אחת מהעונות הכי טובות בטלוויזיה אגב, אני מדבר על העונה הראשונה של המשחק שהיתה מעולה, השנייה כבר פחות טובה אבל גם שווה אם יש לך אפשרות לקנות בזול.
בקשר ל TEW זה לא נכון, פרק 9 היה אחלה מבחינת גיימפליי, פרק 11 היה באמת גרוע ואני מקווה שלא תשבר בו, יש ירידה מסוימת בחצי השני אבל חוץ מפרק 11 וכמה קטעי גיימפליי בשלב האחרון אין משהו כזה גרוע ודרמטי שתרצה להפסיק לשחק בגללו, סכ"ה נהניתי ממנו מאוד למרות לא מעט חסרונות שביניהם אכן, עלילה לא מספיק ברורה וכתובה טוב.

ואני אשמח לקבל את שאבל נייט בפלוס, כמו ששמחתי החודש לקבל את גוואקמלה שלא יצא לי לנסות (למרות שאני מסכים שזה חודש חלש לרוב האנשים אבל לי אישית היה כיף לקבל אותו)

evilplate

New member
עונה 2

שכמעט כולה מברברים בחווה היתה טובה? שמע אני ואתה אנשים מאוד שונים על סמך ההודעות שלנו :)
&nbsp
עונה 3 באמת אחלה.

מישהו 2

New member
חח אין ספק ששונים
(כרונו אל תקרא!)

עונה 2 אמנם מתרכזת סביב מקום אחד ברובה, אבל יש המון דרמה והתפתחויות בין הדמויות שהם נורא ריאליסטיות ומעלות מחשבה,בעולם בידיוני ולא ריאליסטי בכלל של אפוקליפסת זומבים.
הכול בעיקר בזכות שיין.
בעונות הראשונות, הסדרה מוליכה אותך לחשוב ששיין = הדמות הרעה. הדמות שתהרוג אנשים אחרים בשביל ההישרדות של עצמו ואנשים שחשובים לו.
ככל שהסדרה מתקדמת, ריק יותר ויותר מאבד את החושים המוסריים שלו של חברה מתוקנת. אבל בגלל שהוא הדמות הראשית שהתרגלנו לאהוב, אנחנו תמיד נשאר לצידו.
זה הגיע עד מצב שבעונה 5, ריק כבר בכלל לא יותר טוב ממה שיין היה. להפך.
ואז אתה מבין שכל הזמן הזה שיין היה גאון שהסתגל לעולם החדש יותר מהר מכולם.
הסצנה שהוא מרביץ לבעל המכה מכות רצח, מקבילה לסצנה שבו שיין הרביץ לבעלה של קרול.
ואם אתה שואל אותי, אני חושב שבסוף ג'ודית התינוקת תתברר כפתרון להכול ויותר מזה ריק יגלה שהוא לא האבא הביולוגי.
וזה יהיה מושלם.
&nbsp
עונות 4,5 הייתה התדרדרות רצינית בסדרה והן הרבה יותר גרועות מעונה 2.
כמעט ואין חידושים, הפרקים היחידים שהיו טובים הם בדר"כ הפרק הראשון, האחרון ואולי איזה פרק באמצע. וכל השאר פשוט נשרף על שיחות סרק ודברים משעממים.

evilplate

New member
שיחות סרק ודברים משעממים זו בדיוק ההגדרה שלי לעונה 2...

זה שיש פיתוח דמויות מסויים זה נחמד, גם אפשר לאמר זאת על פרקים משעממים בעונות אחרות, אבל בעלילה לא זזה לשום מקום, לא היה בכלל קונפליקט מרכזי או נבל, פשוט שיעמומון לא נורמלי.

מישהו 2

New member

קונפליקט מרכזי- סופיה הילדה הקטנה של קרול נעלמת. זה קונפליקט ענק.
כמה זמן אפשר להסתכן בלחפש אותה, האם זה שווה את זה, השרדות וכו'...
דברים מרכזיים בעונה:
- קרל נורה
- חווה מלאה בזומבים
- תככים ומריבות
נבל- שיין הייתה הדמות המרכזית בסיפור שפועלת כנגד המוסריות שמאפיינת את הקבוצה, הוא לא בידיוק נבל, שזה מה שיפה בסדרה והופך אותה לריאליסטית, נבל כמו מספרי קומיקס זה משעמם, לעומת זאת "נבל" שאתה יכול להזדהות איתו ולהבין את המטרה שלו מזווית מסוימת, זה הרבה יותר מעניין.. וכל העונה הזאת מכינה אותך למה שהולך לקרות בעונה 3.
&nbsp
מה היה בעונה הרביעית? כלא-אנשים חולים-קרול עפה-כלא-אנשים חולים.
שום דבר

ממה שהגעתי עד כה, בהתחלה חשבתי ששיין בן אדם חרא.

כי יש לו גם פרצוף של בן אדם מגעיל, הוא לא בא לי בטוב.
לאט לאט אני די מחבב אותו כי הם די מראים צדדים אנושיים שלו, נראה איך זה יתפתח
זה מה שאני אוהב בסדרה הזו הכול אנושי כזה, אי אפשר לקטלג דמויות

כולם אומרים לי שאני רק בעונות החימום :)

ושאין לי מושג כמה מטורף, זה הולך להיות, ושאם אני חושב שאני אוהב את דריל עכשיו, אין לי מושג כמה אני אאהב אותו בהמשך :) אז שמח לשמוע עוד דברים שמאשרים את זה מאנשים שאני סומך עליהם :)

בנוגע לTWE דיברתי על פרק 6 לא על פרק 9. אבל אם לא הזכרת אותו אני מניח שהוא גם טוב. אוקיי אם רק פרק 11 הוא אללה יסטור נשרוד את זה :)
הצלת לי את המשחק.אני בכל מקרה אפתח לזה שרשור מיוחד שאתחיל אחרי באטמן, אז נוכל לדבר על המשחק בצורה נורמלית.
נחש, נראה לי המומחה של הפורום במשחק הזה :)

התחלתי את העונה הראשונה של המשחק של טילטייל, אבל לא התקדמתי הרבה, אני בהחלט הולך לחזור אליו וגם לנסות את העונה השניה.

evilplate

New member
אמרת שהחל מפרק 6 הוא נהיה גרוע

אז הבאתי דוגמאות של פרקים שיש אחרי פרק 6 שהם טובים, פרק 10 למשל הוא אחד הטובים במשחק לטעמי, ברוטאלי ואינטנסיבי, למרות שדי לניארי ולא מאפשר לך לחקור יותר מדי את הסביבה, זה אחת האכזבות שלי ממנו, אין מספיק סביבות פתוחות יחסית שאתה סורק כמו הכפר בפרק 3, אבל עדיין ממש כיף.
&nbsp
פרק 6 מהזיכרון שלי באמת קצת מבאס אבל לא משהו שישבור אותך.

עטלפוני

New member
סיימתי the new order

מאוד נהנתי, גם מהאווירה וגם מהאתגר (ותמיד נחמד להרוג נאצים :))
&nbsp
מכל הטררם של ויצ'ר 3, סוקרנתי והתחלתי קצת לשחק על הלפטופ ויצ'ר הראשון. לא יודע עד כמה אתמיד, אבל בינתיים זה מעביר את הזמן.
&nbsp
על הקונסולה אתפנה למשחק הגדול הבא אחרי וולפנשטיין, ככל הנראה shadow of mordor, או unity
&nbsp
במשחקים הקטנים יותר סיימתי את לימבו, אז נראה לי שאתחיל את valiant heart

חבל ש.. אולד בלד לא נוסק לאותם גבהים.

הבנתי שההרחבה היא יותר קריצה לימי הוולפנשטיין של ימי הMS DOS במקום האווירה המצוינת של TNO, אומרים שרובה היא כמו השעות הראשונות של המשחק, בטח תסכים שזה ביאוס רציני.
ו
הוויצר הראשון בשבילי, פשוט היה חסר הגיון תחבירית, משפטים היו חסרי אימפקט, עילגים, בסוף ביררתי ומדובר בתרגום לא מושקע מהפולנית.

לא רק זה, מערכת הקרב היא פיהוק רציני שלא דרש ממני שום מאמץ והעולם היה פשוט אפרורי ומדכא. אני יודע שזה אמור להיות מה שנקרא "פנטזיה אפלה" ואני אוהב את הסגנון הזה במשחקים, מאוד אפילו, פשוט לא זרים לי.

מקווה שתהנה ממנו יותר.

עטלפוני

New member
כן, סביר שזה יהיה יותר כמו השלב הראשון של tno

שכמו שרשמתי מקודם, פחות אהבתי אותו, אבל אני בטוח שזה יהיה שווה את ה 10 דולר שזה יעלה עוד איזה שלושה חודשים. ממש לא בוער לי לרכוש עכשיו במחיר מלא.
&nbsp
לגבי הויצ'ר, אני משחק את הגרסה החדשה יותר, שלפי מה שהבנתי מכילה תרגום חדש ומלא שתיקן את כל הבעיות שהיו לתרגום בהוצאה המקורית (קראתי על הדבר הזה, כן). לגבי המשחק עצמו, אני משחק בעיקר כדי להכיר את העולם של המשחקים האלה - יהיה כיף נמשיך, יהיה מעפן נפסיק. זה גם נוח שיש משהו לשחק על המחשב כשתופסים את הטלוויזיה בבית.

למעלה