משחק הפנטזיה של טור דה פראנס 2015

משחק הפנטזיה של טור דה פראנס 2015

שלום לכולם,
לאחר העדרות שלי של כמעט שבועיים, ובפיגור של שבוע מהזינוק למרוץ, חוזר משחק הפנטזיה של הטור לככב בעמודי הפורום.
התאכזבתי מאוד לראות שההשתתפות במשחק השנה היא נמוכה מאוד. אני מצאתי רק 12 קבוצות שנרשמו בשרשור המקורי,
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1046&messageid=178822730
אני חושב שזה שיא שלילי בכל תולדות המשחק בפורום. יכול להיות שאם הייתי נמצא בפורום ומעורר קצת עניין, מספר הקבוצות היה יכול לגדול לכ-20, אבל להגיע ל-50+ קבוצות כפי שהיה בכמה שנים, לכך זה לא היה מגיע.לדעתי, ניתן לתלות זאת במספר גורמים, שהעיקריים בהם הם היעדר ספונסר שייתן פרסים/הנחות וירידה בצפייה בפורום.
למשחק עצמו
מצורף קובץ אקסל של הקבוצות שנרשמו. בדקו שלא עשיתי טעויות בהקלדה ואולי גם בהענקת הנקודות לרוכבים השונים ב-6 הקטעים שהסתיימו עד כה.
הרוכב שצבר עד כה את מספר הנקודות הרב ביותר הוא אנדרי גרייפל (200 נק') שלא נבחר בשום קבוצה. אחריו נמצא טוני מרטין (175 נק') שנבחר במספר קבוצות ואלו שבחרו בו מובילים במשחק.
מוביל כרגע במשחק דורון צנטנר עם 240 נק'
במקום השני נמצא rubber duck עם 235 נק'
במקום השלישי "הקבוצה של עמית" עם 225 נק'

rubber duck

New member
תודה על ההשקעה אודי

דיי מעניין שטוני מרטין הוא ספק הנקודות העיקרי
רק שמהיום הוא כבר לא מספק נקודות ..........

באופן כללי , נכון לרגע זה יש אכזבה מהספרינטרים ............

מה שכן , הטור מעניין

יאללה , שנה הבאה יהיהו יותר קבוצות

שרון

תוצאות אחרי קטע 7 ותיקון טעות

הייתה לי טעות בחישוב הנקודות בקשר לניקוד חברי קבוצות מנצחי הקטעים ומחזיקי החולצה הצהובה ותיקנתי אותה.
במרק קאוונדיש, מנצח הקטע אתמול, בחרו rubber duck, srurbsc, motibu ו-Alon Erez.
הבחירה בקאוונדיש הקפיצה את ברווז הגומי ואת קבוצתו למקום הראשון במשחק עם 334 נק'
במקום השני נמצא srurbsc עם 300 נק' ובמקום השלישי דורון צנטנר עם 242 נק'.

תוצאות אחרי קטע 8

למרות שהיו לו תוצאות לא רעות השנה, איש לא בחר את אלכסיס וילרמוז לקבוצתו למשחק. הצרפתי בן ה-27, שהיה בעברו רוכב אופני הרים מצטיין, ורוכב כעת ב-AG2R, היה רוכב לא מסומן וניצל זאת היטב בקטע היום. בזמן שסאגאן, ואלוורדה, דן מרטין והמועמדים האחרים לניצחון בקטע, הסתכלו אחד על השני, וילרמוז ניצל את אלמוניותו היחסית וברח ללא תגובה של איש מהפייבוריטים. כשדן מרטין החליט להגיב זה כבר היה מאוחר מדי.
במשחק עצמו לא חלו שינויים גדולים, אך בזכות כך שפרום שמר על החולצה הצהובה והוסיף לעצמו עוד 20 נק', עברה "הקבוצה של עמית" למקום השלישי במשחק ודחקה משם את קבוצתו של דורון צנטנר.
לוקה פאוליני, שנבחר ע"י ערן טל, סולק מהמרוץ בגין ממצא קוקאין בדמו. 10 הנקודות שצבר בעקבות ניצחונו של רודריגז - מבוטלות. אם ינוקה עד סוף המרוץ (קשה לי מאוד מאוד להאמין שכך יקרה), הנקודות יוחזרו.

פנטזיה קטע 9

הניצחון בקטע הקבוצתי נגד השעון של BMC העניק לכל אחד מרוכביה 18 נקודות במשחק. סכום זעום לעומת המאמץ העילאי שהשקיעו. מבין המועמדים בדרוג הכללי, כריס פרום נראה היום כחזק ביותר. גם הביצוע של קינטנה ראוי להערכה: למרות שלא נחשב כמומחה בתחום, הוא הצליח להשאר יחד עם קבוצתו שפיגרה רק ב-4 שניות אחרי המנצחים. כרגע, לדעתי, שניהם המועמדים המובילים בדרוג הכללי.
במשחק לא היו שינויים משמעותיים. הקבוצות שבחרו את פרום ממשיכות להתקדם, אך השלישייה המובילה במשחק נשארה ללא שינוי.
תיקנתי טעויות בניקוד של טוני מרטין (גריעה של 4 נקודות מאתמול) ומיכל קוויאטקובסקי (תוספת של 2 נקודות מאתמול).

למעלה