סיכום שבוע

Sigal H

New member
סיכום שבוע

אם להאמין לשעון, השעה כבר יום שישי. אי לכך אני מתכבדת להעלות סכמ"ש זה. הרגישו חופשיים לענות לפי הסעיפים או בלי שום קשר.

תקציר השבוע בשלוש מילים

ובהרחבה:

הטוב של השבוע

הפחות טוב של השבוע

איש/יצור השבוע

מה בשבוע הבא

קישור/ציטוט/קטע לשבת

שבת שלום ומנוחה

בשלוש מילים: בלתי סכמי"ש, לחלוטין

ובקמצת יותר מילים: מהתמוטטות להתמוטטות, ואז אני כמובן כבר לא זוכרת מה היה מתי ולמה.

מקווה מאד שיבואו ימים יותר טובים שבהם אוכל לסכמ"ש, זה באמת כלי נהדר.
אל לצערי לא מצליחה להיו באף צד של הסכמ"ש.

בכל מקרה שמחה לקרוא סכמשים של אחרים.

ואם ממש יהיה לי כוח, אנסה לפחות לענות על הבועית האחרונה. כי תמיד כיף לחלוק דברים משעשעם.

שלא נדבר על זה שהגדרת השבוע נעלמה גם היא, וכפי הנראה רק אחרי יום העצמאות בכלל נתחיל לחבר את השברים ואולי נזכנ לרוטינה שבה שבוע הוא בן שבעה ימים, בערך.

הו, שגרה מבורכת.. געוגעיי

השבוע שלי בערך

תקציר השבוע בשלוש מילים
תקציר השבוע בשלוש מילים: רק שימשיך כך

ובהרחבה: עוד בדיקות עוד פליאה מהמצב החדש שאני נמצא בו עדיין מנסה ללמוד אותו ולעשות הערכות מחודשות יחד עם צוות מצוין ומצומצם של רופאים כאלו ואחרים

הטוב של השבוע: הפלגה יום וחצי עם תלמידים שוב בים הפתוח החיים מתחילים לחזור אליי

הפחות טוב של השבוע: עייפות

איש/יצור השבוע: היו כמה

מה בשבוע הבא: יום הזיכרון הקשה שלי ואחריו השמחה למה שיצרנו כאן ב 66 שנה והדרך עוד ארוכה

קישור/ציטוט/קטע לשבת: אותו משפט שכתבתי ויסלחו לי חברי כאן אל תוותרו תלמדו לבד על בעיותיכם ובואו עם רעיונות מקוריים לרופאים בסוף זה יצליח

שבת שלום
ובריאות לכולנו

Sigal H

New member
בשלוש מילים: שיכחה וחדוות עשייה

הטוב של השבוע: המון דברים! בריפוי בעיסוק התחלתי לעבוד עם חרוזים קטנים (חיפשתי קטנטנים אבל לא היו) ואני כבר מפתחת רעיונות וחיוכים. ציירתי גם בעפרונות, גם בצבעי מים, גם בצבע יסוד וגם באקריליק - שכל אחד מהם הוא חיוך בפני עצמו. כל הכבוד, ידיים!
כמו כן אני מצליחה להחזיר את המשמעת העצמית שהתרופפה, ויש תוצאות יפות בשטח.

הפחות טוב של השבוע: הנשימה. לפי החולשה שעכשיו וניסיון העבר, תפקודי הריאות שוב בסביבות ה-30% ומטה, מה שמנמיך אותי ממצב "בינוני עד קשה" לסטטוס הנחשק "קשה". ההבדל בין עכשיו לאז הוא שאני לא במצוקה - שאר הגוף במצב די טוב ואני יודעת לא להתרגש גם כשהנשימה מפסיקה ולחכות בסבלנות את כל השניות שצריך עד שתתמלא שוב. וגם הזיכרון שלי השבוע, שלא נדע...

איש/יצור השבוע: עד כמה שזה יישמע מוזר - המפקדת של אחותי.

מה בשבוע הבא: זה הולך להיות חג מוזר, אם כי לא ברור עדיין מוזר מאיזה סוג.

קישור/ציטוט/קטע לשבת: יום הזיכרון לשואה ולגבורה, משכן הכנסת, טקס "לכל איש יש שם", שמעון פרס עולה לדבר על משפחתו שהשאיר באירופה כשעלה ארצה, והמשפט הזה שלו מהדהד בי מאז: "מחציתם עלו לארץ. מחציתם עלו באש".
אבל כדי לא לגמור באווירה דכאונית, אני יכולה לספר לכם שגמרתי לקרוא את הספר "פרקי יומן" של מאיר הר-ציון (1969) והוא יפהפה. כמה אהבה הייתה לו לארץ, לארץ עצמה, להריה ועמקיה, וכמה תושייה ופיקחות. ספר מאיר עיניים.

חופן חיוכים לכולם

סיגל

אופיר4999

New member
סכום שלי

הטוב של השבוע עבדתי שבוע רצוף ובלי לאחר ולהחסיר
קניתי זרעים של מלא ירקות באינטרנט ואדמה ומקווה שיצליח מה שישתול
דבר נוסף זה האהבה ששני כלבי הלברדור שלי מעניקים לי
מי שמכיר את הלברדור זה כלב גדול קופצני מה שיפה הם יודעים שכואב
לי ומדהים לראות רק עליי הם לא קופצים וכאילו נזהרים לא להכאיב לי
הרע זה הכאב הבלתי פוסק וכאב בטן כניראה מנזק מהמשכחי כאב
הורדתי מינונים אבל הרופא מציע שיוריד יותר ולא מצליח

איזה מקסימים הכלבים

שהם מרגישים אותך.

אצלי החתולה היו מצבים שהיא עשתה לי "מסאז'" במקומות הכואבים.

ובכלל היא עוזרת לי המון. אני רוצה ליזום איזו רשימה כזו במה עוזרות לנו חיות המחמד שלנו.

התפדחתי לכתוב את זה קודם, בהקשר של למצוא תנוחות לשינה.
אבל חות מהכרית החתולה מאד עזרה לי עם זה. היא כיאלו מלמדת אותי "להיות חתול", והיא מתעגלת בתוכי שאני ישנה ועוזרת לי למצוא את התנוחה הנוכנה.

למעלה