יאללה, מסכמ"ש
עבר עליי חודש מטורף, בקושי היו לי חיים, אז זה סכמ"ש של התקופה האחרונה באופן כללי
משהו טוב שקרה השבוע: לפני שבוע וחצי עזבתי את העבודה שלי בערוץ הספורט/הילדים והתחלתי לעבוד ב-full time job בנענע10! בינתיים ממש אחלה לי שם, אנשים נחמדים אבל אני מרגיש שהחפיפה שעשו לי הייתה קצת חפיפניקית ולא נעשתה ב-100% ככה שיש עדיין דברים שאני משגע בהם את האחראים שלי.. אבל נו, לאט לאט.
משהו רע שקרה השבוע: לאמא שלי יש יום הולדת בשבוע הבא אז רצינו לעשות מפגש של כל המשפחה בסופ"ש הבא, אבל אחי שוב עושה בעיות לכולם. הוא לקח יום חופש בשבת מהעבודה ה-2 שלו לראשונה אחרי 3 חודשים כדי לטייל עם אשתו והבן שלו אבל הוא לא מוכן לוותר על זה בשביל מפגש יום הולדת לאמא שלי, מה גם שלא היינו כולנו יחד כבר איזה חודשיים פלוס! זה ממש ממש מעצבן, הוא כזה ראש בקיר שזה מחרפן אותנו. אמא שלי מאוד נעלבה ורצתה לבטל את זה אבל לחצנו עליה שזה יקרה אז אני מניח שבסוף כן נעשה משהו.. רק אח שלי, שיהיה בריא.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: האמת? שום דבר מיוחד חח
התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את Sheezus של לילי אלן (במהדורה הכפולה) ואת The Bones Of What You Believe של צ'רצ'ס, שניהם מוצלחים!
סרט השבוע: ראיתי כמה סרטים לאחרונה. "המיניונים" היה חמוד, "שף" ו"ערים של נייר" היו לא רעים והעבירו את הזמן כמו שצריך ו"אסון מהלך" היה מצחיק מאוד וגס כמו שאני אוהב אבל היה יכול לתת ה-ר-ב-ה יותר בראש.
סדרת השבוע: נאדה
ספר השבוע: גם כן נאדה
שיר השבוע: אממ, לא היה משהו ספציפי
אלבום השבוע: האוסף ה-1 של קווין.. מצוין!
מאכל השבוע: חברה שלי ואני היינו בסדנת שוקולד כמתנת יום הולדת שלה ממני והיה טעייייים וכיפי! ושבוע אח"כ הכנו סופלה שיצא לא רע
ציטוט השבוע: הלכתי לקנות בושם חדש, כי הקודם נגמר, אז נכנסתי ל"סופר פארם" ואז המוכרות התחילו לתקוף אותי. אז רגע לפי שקיבלתי בחילה מטורפת מכל הריחות, באה אליי אחת המוכרות, המליצה על איזשהו בושם והיא לא הפסיקה להגיד עליו "זה fresh! זה צעיר! לכל הצעירים שהייתי אצלם בבית יש את זה, זה מדהים!".. ומא זאני וחברה שלי אומרים על כל דבר "זה fresh!" עם ר' מתגלגלת כזו חחח
תמונת השבוע: אין לי כוח, סלחו לי
תכניות לסופ"ש: עוד רגע נגמר אבל אתמול בערב יצאתי עם חברים ל"אסון מהלך" שהיה כאמור ממש אחלה והיום הייתי אצל אמא של חברה שלי. וזהו בעצם חח
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני ממש שמח שהחלטתי לעזוב את ערוץ הספורט/הילדים, אני לא מבין למה חיכיתי כל כך הרבה זמן!