בעיה של אספנים

לצערי אני מכיר את הסיפור

בוקר טוב.
יש מכר שמסתובב בשוק בכרמיאל וקונה דברים שהוא אוהב .
בזמן האחרון שאני שואל ה כש הבוקר והתשובה היא עם אקנה עוד פריט אשתי תזרוק מהבית ולכן וא לא רכש דבר.
היה לנו בפורום חבר עליו השלום שהתגרש ולימים הכיר אשה והיא התנתה את המשך הקשר או הנשואים בתנאי שיפרד מהאוספים שלו והיא נפרד מהאוספים ולא עבר זמן ולאחר מכירת האוספים הוא נפטר לצערי.
היה לו קשרים חובקי עולם בנושא תחתיות בירה .
הוא היה נוסע לתל אביב לכל תערוכה ואוסף עיטים עם לוגו הוא סידור אותם למופת ולימים הפסיק לנסוע ובמפגשים חברים הביאו לו כמויות של עיטים עם לוגו .
ואז בעקבות התחתיות התחיל לאסוף כוסות בירה והסלון שלו היה מלא כוסות בירה .גם אסף כמויות של מגנטים עם פרסומות .
מכל זה הוא נפרד וזה לדעתי שזה אחד גורמים שהוא נפרד מהחיים וזה אני כותב בצער כי הוא היה חבר שלי ורבים מחברי הפורום
יהיה זכורו ברוך וישמר אתי לעד.
מאיר

אמנון אלבז

New member
מנהל
לא יודע עד כמה נכון...אבל

היו לנו עוד מספר חברים שהלכו לעולמם, חברים אלה קיבלו מהבית ומהאישה או מהבעל, את כל התמיכה הנדרשת לשמר את אוספם. ובכל זאת הלכו לעולמם, הזדמנות טובה להזכיר את דובוש , בני , רון גרבר, אלונה,יוסי.. מקווה שבזה תמה הרשימה.
אי אפשר בשימור אוסף לחיות לנצח , כמו שלא מתים במקרה של פרידה מאוסף.
&nbsp

אספן 3

New member
שני דברים

מה שמתואר בכתבה זה פשוט סכסוך על רכוש בין בני זוג שמתגרשים. במקרה הזה מדובר על מכוניות בעלות ערך כספי רב, אך סכסוך דומה היה יכול להיות על כל רכוש יקר ערך אחר שאחד מבני הזוג מחזיק באופן בלעדי.

באופן כללי יותר, ידוע לי על מספר מקרים שבהם בנות הזוג לא ראו בעין יפה, בלשון המעטה, את תחביב האספנות של הבעלים שלהן. הטענות הן על הסכומים הגדולים שמוצאים על האוסף, המקום שהוא תופס בבית ואולי הן גם לא היו מרוצות מהזמן ומתשומת הלב שהבעלים הקדישו לתחביב.

גלעד133

New member
בעיה של אספנים...

נשים, נשים.....[זוכרים את השיר ואת המשמעויות אחריו ????]
וזאת כותב אחד שנשוי [לאותה אישה] 44 שנים.

מסכים עם הנאמר למעלה.

אני פתרתי את הבעיה חלק מהאוסף שלי נמצא אצל בנותי שהן מצדדות בי.
וחמותי כבר אמרה לי "האשה לא צריכה לדעת הכל" אמרה האמא של אשתי.
צ'י

גלעד133

New member
צ'י

אפשר לקבל ממך בהשאלה לתקופת מה [סדרת חינוך ?!] את חמותך ובנותיך ? אצלי כולם מצדדים בזוגתי שתחיה או פשוט מתעלמים כדי לא להסתבך איתה

למעלה