רשת קפה קפה - תפריט חדש
רשת "קפה קפה" משיקה תפריט חדש, אשר פותח על-ידי שף הרשת, ניר מזרחי, ומייצג את המעבר של הרשת לקונספט של בית קפה-מסעדה.
 
התפריט החדש מחולק למספר קטגוריות, ביניהן: ארוחות בוקר, מנות ראשונות, פסטות טריות, מנות עיקריות וקינוחים.
 
בין המנות הבולטות בתפריט החדש:
מועדון ארוחת הבוקר – זוגי: ביצים עם 2 תוספות לבחירה, סלט קצוץ, סלסלת לחמי הבית ובליווי סט מטבלים: לאבנה על סלסת עגבניות, גבינת שמנת מתובלת, גוואקמולי, סלט טונה עם איולי שיפקה ובצל ירוק, ממרח פסטו, טחינה ירוקה, גבינה בולגרית במרינדת עשבי תיבול, סלט ביצים, לבבות חציל קלוי עם שמנת חמוצה וגרגירי חומוס מתובלים, גבינת שמנת, זיתים מתובלים, ריבה וחמאה. מוגש עם שתייה קלה וחמה לכל סועד וזוג פינוקי יוגורט מתוקים.
 
בוקר נורבגי: ברוסקטה עם קרם שום, סלמון מעושן, ביצי עין, בצל ירוק, סלט שורשים ובלווי סט מטבלים: גבינה בולגרית במרינדת עשבי תיבול, גוואקמולי וזיתים מתובלים. מוגש עם שתייה קלה וחמה.
 
טבעוני על הבוקר: לביבות עדשים וקרם קוקוס על טחינה ירוקה, בתוספת בצל מטוגן, פטריות ועשבי תיבול. סלט ירוקים המורכב משעועית ירוקה, אפונה, אדממה ועשבי תיבול. מוגש לצד גוואקמולי, זיתים מתובלים וסלק צלוי. לחם הבית ופלוט שומשום ירושלמי. שתייה קלה וחמה מחלב סויה / אורז ושקדים.
 
מנות ראשונות
מזנון דייגים: סרדינים, איולי שיפקה, עגבניות שרי, ביצה רכה, אפונה, בצל סגול קצוץ, בצל ירוק קצוץ ושמן זית. מוגש עם פלוט שומשום ירושלמי.
 
כנאפה גבינות: מאפה קדאיף מלוח במילוי גבינות על גספצ'ו עגבנייה פיקנטי ועשבי תיבול.
 
ווק פטריות: פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי עם שעועית ירוקה ושום פרוס, קרם ארטישוק ירושלמי, שומשום, בוטנים וגילופי פרזמז'ן
 
סלטים
גלילי (טבעוני): דשים שחורות, אדממה, קולרבי, גזר, שקדים מולבנים, קליפות הדרים מסוכרות, צימוקים בהירים, נענע, פטרוזיליה, בצל ירוק, בצל סגול וצ'ילי אדום. בתיבול ויניגרט.
 
חלומי כפרי וארטישוק: קוביות חלומי בציפוי פריך, ארטישוק קונפי, תערובת עלים ירוקים, עגבניות שרי, מלפפון, בצל סגול, גזר, זיתי קלמטה ובטטה קריספי. בתיבול ויניגרט.
 
מנות עיקריות
פילה דניס: דניס צרוב במחבת פסים לצד רביולי טרי במילוי פטריות, בצל ונגיעות שמן כמהין, ירקות ירוקים ושום קונפי. מוגש עם סלט שורשים.
 
פילה סלמון: סלמון במרינדת עשבי תיבול על קרם ארטישוק, בעיטור קרם שום וקרם סלק. מוגש עם סלט שורשים ותוספת לבחירה: צ'יפס / מג'דרה / הום פרייז.
 
פסטה טריקולור טרייה אליו-אוליו: פסטה טרייה מסוג בלרינה, נתחי סלמון, קונפי ארטישוק, שום קונפי, בצל סגול, עגבניות מיובשות, שמן זית, עשבי תיבול וצ'ילי.