זהו, סיימתי לטגן שניים וחצי קילו שניצלים. הבן מארח

אמרלדה

Active member
מיטלמן, אולי לא ראית

ואולי כן, אבל בשרשור ההוא של ראש השנה שאלתי אם את יודעת
אם ניתן להקפיא פלפלים קלויים לא קלופים.
כן, כן. יש כאלה שלא "עסליים" ולא מקלפים פלפלים. סליחה...

כן, אני יודעת שצריך לסגור, ולתת לאדים לעשות העבודה וכולי, זה אף פעם לא
עובד אצלי. אני שורפת אותם יותר מאשר קולה, וזה נדבק, ולא אוהבת לקלף
וביום שראיתי במסעדה נחשבת ברומא פלפלים לא קלופים בתוך האנטיפסטי,
גם הפסקתי להרגיש אשמה...
דודה שלי אומרת שכל דבר מחצילים ניתן להקפיא. בכל צורה. אבל פלפלים קלויים לא קלופים ???
תודה.
 

אפיהיל

New member
למה הכוונה עלי לזניה לא מבושלים?? קשים??
או עלים שאת מכינה בבית והוא אוהב את הבצק?
 

נועם@בת

New member
אני מקפיאה פלפלים קלויים קלופים

(וגם לא קלופים כשאני מתעצלת) ואחרי הפשרה הם כמו חדשים. הקלפה לא משנה כלום בהקפאה.
&nbsp
בתיה
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
זהו, סיימתי לטגן שניים וחצי קילו שניצלים. הבן מארח

חברים לשבת (אנחנו מצפינים להתפנק אצל סבא וסבתא).
עכשיו אפשר להתפנות להכניס פיצה לתנור לארוחת ערב מאוחרת.
 
גם אני אהבתי בילדותי לאכול פסטה לא מבושלת. לא מזיק כי פשוט

כמו בסיר, גם בבטן זה סופג נוזלים ומתרכך. גם את אמא שלי זה הלחיץ אבל היא לא הצליחה לעצור בעדי.
 

tzivi1

New member
אוי, מתהוללת, את לא יודעת מה את מזכירה לי...


כשאני ואחותי היינו ילדות, סבתא שלי הכריחה אותנו לאכול את העור של העוף (המבושל!! לא בתנור)
היא טענה ש"זה בריא". עד היום אין לי מושג איך אכלתי את הדבר הזה. כשאמא שלי גילתה את זה היא אמרה לנו, ש"אתן לא חייבות לאכול את זה..." ואחותי באמת הפסיקה, אבל.... אני עדיין המשכתי לאכול את זה
 

אפיהיל

New member
אבל... אבל....

מאד לא נעים פתאום לכתוב שאני ואנחנו דווקא אוהבים את העור המבושל
 

tzivi1

New member
זה בסדר, תרגישי נעים


ורק כדי שלא תרגישי לא נעים... עד היום אני אוהבת לאכול שוקולד למריחה עם גבינה לבנה
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא ממש זוכרת. משהו ממכר שכזה. לא טעים כמו חמאה אבל משהו משך

אותי בתחושה שנוצרה על הלשון והחיך (היום בטח הייתי אומרת שזה טעם לוואי..)
 

אפיהיל

New member
מריחים עד פה...
זה לי שלפני כמה שבועות או ימים מישהי שאלה לגבי איך עושים שניצל כמו בשניצליה. ומתוך השאלה הבנתי שמדובר ברשת שאני לא מכירה....,
אתמול בלילה "נחשפתי" לרשת ושם אכן יש רשימה של שניצלים בסגנון... בסגנון ספרדי, בסגנון פולני וכו
ונזכרתי בדיון שהיה פה לגבי מה אפשר להוסיף (ומוסיפים דברים מעניינים להפתעתי)
מה עוד את מכינה עבורם? כי גדוד בנים זו משימה. צריכים משהו גם בריא אבל תוספת ש"תמלא" (למעשה חשבתי על הביטוי תוספת ש"תסתום" אבל זה היה נראה לי קצת מוגזם, אם כי קרוב למציאות, אז העדנתי את הביטוי)
 

michalgad1

New member
גם אני טיגנתי שלושה קילו שניצלים שיהיה לגדולים מה לאכול

כשניסע. הבן עומד לידי ושואל בשיא התמימות- השניצלים זה לעכשיו או כשתסעו? רציתי לומר: כמות כזו נראית לך נורמאלית לסתם צהריים?? אבל אז הבנתי שאם זה היה תלוי בו הוא פשוט היה מתיישב לחסל את הערימה בו במקום.
 
למעלה