יום ראשון
R Rosie52 New member 2/8/15 #6 לנרלט מותק, לנרלט סיימתם (כמה ימים של יותר מדי ) הכותרת (שלי) לקולאז' שלך היום - גברת עם כיסים (וגם עם לק בצפורניים). את נראית נ-ה-ד-ר-ת, טפו טפו חמסה חמסה. רוזי
לנרלט מותק, לנרלט סיימתם (כמה ימים של יותר מדי ) הכותרת (שלי) לקולאז' שלך היום - גברת עם כיסים (וגם עם לק בצפורניים). את נראית נ-ה-ד-ר-ת, טפו טפו חמסה חמסה. רוזי
H Happy Goth New member 3/8/15 #12 חחחחח ברור שהוא אני עשיתי מה שיכולתי, שזה בעיקר להיות "נערת הכלים". בזה אני טובה תודה
R Rosie52 New member 2/8/15 #3 פחד כואבת מכעס, רותחת, זועמת, מרגישה פגועה נפשית ופיזית. מתוסכלת, לחוצה, פוחדת, מרגישה נבגדת ומושפלת. האמיגדלה דואגת לי למתח בשרירים, מעלה את רמות הסוכר ולחץ הדם, אני חסרת מנוחה, בקושי נרדמת. זוכרת, כן אני זוכרת, לנשום עמוק, הכשלון אינו שלנו, ובכל זאת ממשיכה לכאוב. רוזי
פחד כואבת מכעס, רותחת, זועמת, מרגישה פגועה נפשית ופיזית. מתוסכלת, לחוצה, פוחדת, מרגישה נבגדת ומושפלת. האמיגדלה דואגת לי למתח בשרירים, מעלה את רמות הסוכר ולחץ הדם, אני חסרת מנוחה, בקושי נרדמת. זוכרת, כן אני זוכרת, לנשום עמוק, הכשלון אינו שלנו, ובכל זאת ממשיכה לכאוב. רוזי
S shmickey New member 2/8/15 #9 לא מגיבה על המילים כי זה גדול עלי כרגע. הלוק יפה בעיני, הייתי רק מחליפה לעקבים בניוד ומעלה את המשקפיים טיפה למעלה
לא מגיבה על המילים כי זה גדול עלי כרגע. הלוק יפה בעיני, הייתי רק מחליפה לעקבים בניוד ומעלה את המשקפיים טיפה למעלה
H Happy Goth New member 2/8/15 #7 נהדרת! עם מכנסיים כאלה הכי יפה טי שרט עם אקססורי מובנה ונעלי שפיץ סטילטו מטאליים