סיכומשבוע

Sigal H

New member
סיכומשבוע

כרגיל, אתם מוזמנים לענות כטוב לבכם עליכם (או כפחוטוב לבכם עליכם, מה שתרצו):

הטוב

הפחוטוב

איש השבוע

ספר/סרט השבוע

מאכל השבוע

שטות השבוע

ומה בשבוע הבא?

חופן חיוכים ושתהיה שבת מצויינת

סיכום השבוע החולף

שלום לכן/ם מזמן לא כתבתי כאן גם כי אני עסוק וגם מאחר ולא רוצה להכביד עליכם בכאבי.

הטוב: שבוע של סעום הכנה לצהל ליחידות מיוחדות וצלילות עם הנוער המקסים הזה

הפחות טוב: הרגלייםםםם מה יהיה איתם

איש השבוע: הנסיכה שלי

ספר/סרט השבוע: מבוקש של לי צ'יילד

מאכל השבוע: בשר ועוד בשר

שטות השבוע: אסור לי לכתוב מסוכן מידי

ומה בשבוע הבא? אלוקים יודע

שבת נעימה

bimbo15

New member
היי סנפיר, כיף לראות אותך כאן שוב

ראשית, אתה יכול לכתוב על כאביך עם זה מקל עליך. אתה לא מכביד על אף אחד. כולנו בסירת הכאבים ומבינים אותך מאוד.

שנית, שמחתי לקרוא על השבוע הנהדר שהיה לך. כן ירבו.

ומה שלום הנסיכה?

לי צ'יילד הוא סופר מצויין. יש לי ספר שלו בשם "הפרשה".

אני מאחלת לך המשך ימים מוצלחים ובלי כאבים, אם אפשר, ושיקרו לך רק דברים טובים. אמן ואמן!!

ולסיום חיבוקים
וחיוכים מלוא הכף.

bimbo15

היי bimbo15

מה שלומך יקירה?
אם הכתיבה כאן הייתה מורידה מכאבי הייתי הופך לסופר, אך הדבר היחיד שמעלים לי את הכאב הוא העשייה שלי וכך אני מתייחס לדברים החשובים ולא לכאב עצמו שלא יעלם אלא אם אקבל על עצמי טיפולים כאלו ואחרים ואין בדעתי לעשות כן.
הנסיכה גדלה מהר מידי ועוד כחודש היא תתגייס לאחת מהיחידות המובחרות בצה"ל כולי גאווה אך גם לא מעט חששות.
כמי שתפקד לאורך השנים באבא וגם כאימא רגעי הגיוס לא פשוטים,אך אני סמוך ובטוח כי היא תצליח ותתקדם על הצד הטוב ביותר את חומר הגלם שלה אני מכיר מצויין.

מקבל את איחולייך בשמחה ובאהבה

Sigal H

New member
כיף לראותך שוב

כפי שאמרה בימבו, זו לא הכבדה ואנחנו פה בשביל זה. אבל אני יכולה להבין אם טוב לך יותר להתרכז בעשייה. מה שטוב לך :)
&nbsp
בכל פעם שאתה כותב אתה מחזיר את האמונה במין האנושי, ובייחוד בישראלים. הנוער המקסים, בתך, ההתנדבויות, הנתינה שלך עד הסוף והיכולת לא לתת לכאב לטשטש את כל אלה. אתה נהדר ומחייך לי את הלב כל פעם מחדש.
&nbsp
שיהיה לך שבוע מסתורי אך מוצלח

Sigal H

היי סיגל

מה אומר ומה אדבר אני שמח שחיוך עולה לך ממני כבר חשוב
בקשר לחברתך אם תרצי כיתבי לי בפרטי ואראה מה ניתן לסייע מול הגורמים האכזריים.

וכפי שאת כותבת חופן
ממני

Sigal H

New member
גם אני

הטוב: אני מתקדמת נהדר בפיזיו, יש שכר לעמלי. כמו כן, חם
. התחלתי לתפור לבד (מלשון החומר לבד, לא בדידות) להנאתי וגיליתי שזה הופך את החדשות ליותר נסבלות.

הפחוטוב: לחץ הדם שלי בשבועיים האחרונים נמוך מאוד (שיא השפל היה 78/48, תענוג) וכולי חלושה ומנומנמת. מחר בבוקר אתייצב אצל הרופא. חשוב מכך - יש מישהי שמאוד מאוד יקרה לי, מצבה הבריאותי על הפנים, איש לא מתייחס ברצינות וקצרה ידי מהושיע. חוסר אונים מול המערכת האטומה.

איש השבוע: אחותי, שתהיה בריאה

ספר/סרט השבוע: מתוך טרילוגיית "אהבה כואבת" של רם אורן – גמרתי את החלק ראשון (שירי) ועתה אני בשני (דני). מעניין אבל לא מדהים.

מאכל השבוע: צ'יפס מלוח, סלט מלוח, שניצל מלוח, מלח מלוח...

שטות השבוע: וואו, היו המון. אבל שכחתי.

ומה בשבוע הבא? כאמור, תור לרופא מחר, עוד פיזיו וחוץ מזה – מה שהעולם יביא בדרכי.

שיהיה לנו שבוע טוב ושמח,
סיגל

ו אולי

New member
מלח

נשמע לא נעים הל"ד שיש לך, כשלי היה פעם 70/33 הגעתי לרצפה.
בהנחה שהמטרה של המלח היא להעלות את הל"ד, לי היה יותר קל לבטן ויותר טעים - מלפפונים חמוצים, זיתים, חרדל, רוטב סויה, קטשופ. ביחד עם המלח חשוב לשתות המון. ועד כמה שזכור לי גם קפאין מעלה ל"ד.

באיזה תחום הבעיה הרפואית של זאת שכתבת עליה ? עולים בדעתי כמה רופאים שאולי יכולים להיות רלוונטיים, השאלה היא מה הכיוון.
ניסיתם אולי לפנות לרב פירר ?

שיהיה מחר מפגש טוב ומועיל אצל הרופא

Sigal H

New member

ובכן, התייצבתי במרפאה. רופא המשפחה התלבט מה אם להוריד את מינון הקרדילוק שאני נוטלת - אם ארד הדופק שוב יעלה, אם אשאר כך לחץ הדם שלי יישאר נמוך. בסוף החליט שכל עוד אני לא מתעלפת הכל בסדר...
&nbsp
תודה על הרעיונות המעלים - הם ייבדקו לעומק

&nbsp
ובאשר לאותה בחורה, צפי ל

&nbsp
חופן חיוכים לך!

מה אני אגיד לך...

כן, כפי הנראה יש מצב ש"כל עוד לא מתעלפת" אז הכל סבבה אגוזים

האם הנתונים הוצלבו גם עם מזג האויר, משמע החום, ועם שתיית מים?

מקווה שהל"ד יתייצב בקרוב, ובכלל שכל העולם הזה יתייצב, לרגע שיעמוד במקומו אם אפשר
.

אני לעומת זאת מרגישה יותר טוב בפרמטרים מסוימים, קודם עשיתי הליכה תקדימית ביותר (אני עוד בשוק גם רעיונית וגם פיזית) ומצד שני כל היום יש לי סחרחורות. לא היה מזיק שיהיה לי גם מד ל"ד ודופק, מקווה שיהיה כזה מתישהו.

צרור חיוכים שתוכלי להשען עליהם כדי לא להתעלף, (ממש מקווה שלא תגיעי לזה).

Sigal H

New member
התנונים הוצלבו עם

הקנביס הרפואי (לפני ואחרי), פעילות גופנית, מנוחה, התקפי חולשה ורגעים של תחושה טובה - באף אחד מהם לא נרשם מתאם בעל מובהקות סטטיסטית. בהפרש קטנטן אפשר לומר שלחץ הדם יורד קמעה אחרי פעילות גופנית.
עם מזג האוויר ושתייה לא הצלבתי (אני ממילא משתדלת כל הזמן לשתות מספיק). אבדוק. עכשיו שאני חושבת על זה, אולי שווה לבדוק גם בזמן עמידה.
&nbsp
ותודה על כל המילים המלבבות, שימחת

(אולי הייתי צריכה להתחיל מזה
)
&nbsp
חופן חיוכים,
סיגל, מתחילה מהסוף.

למעלה