סכמ"ש במוצ"ש

Sigal H

New member
סכמ"ש במוצ"ש

נעלמתי קלות, עמכם הסליחה. אסביר בסכמ"ש שלי, וגם אתם - כולכם - מוזמנים לסכמ"ש.

הטוב של השבוע
הפחות טוב
איך היה הכאב
איש השבוע
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
ומשהו נחמד לשבוע החדש

חופן חיוכים

פנינה21

New member
סיכום שבועי(זה היה שבוע ארוך
)

הטוב של השבוע: השבוע עבר.
מחמאות זה תמיד טוב .. זה היה קשה מאוד לשמוע את חלקן אבל אין על מחמאות ...
הפחות טוב: יום הזיכרון.
שעתיים ורבע העברתי ליד הקבר שלו... בוכה מספרת לו את כל מה שקרה בחודשים האחרונים .. כמה הוא היה לי חסר שם .. כמה אני צריכה את יכולת שלו להגיד לי את הדבר הכי נכון גם בתוך הטירוף הכי גדול של החיים... היכולת המדהימה הזאת להזכיר לי לחשוב גם על עצמי בתוך הטירוף שמסביב... עמדתי שם בתוך חיבוק גדול עם אמא שלו אחותו לידנו והנציגות של הגדוד וככה אני עומדת שם רועדת בוכה ... מבקשת לפרוק את החוסר הזה של אהבה גדולה שנעלמה כל כך מזמן .. פצע שנפתח בעזרתה האדיבה של מלחמת "צוק איתן".

במקביל לזה המון מחמאות שעולות בשיחות עם החברים והחברות שמנסים להסביר לי שאני אמיצה שעשיתי בקיץ דברים שלא ברורים מאליו... הזיכרונות שצפו מכאיבים נורא ... כן הסתכנתי מודה ..וברגע הקריטי עניתי כמו על אוטומט לטלפון מקווה שזה מישהו שיכול לעזור ואמא שלי שמעה את הכל ברגע הכי מסוכן .. דיברנו על זה השבוע ... זה היה קשה.. הסיוטים חזרו ומחר בבוקר צריך להתחיל את השבוע -אני יודעת שאני אעשה אותו דבר בפעם הבאה ... המודעות הזאת בעקבות השיחות עם החברים קשה אבל מרגיעה ..אני יודעת שאני לא יכולה לנהוג אחרת .

איך היה הכאב:נורא ... הכאב שלי מגיב ללחץ נפשי ... מאוד מגיב ... העברתי את הסופ"ש בלנוח ...
איש השבוע:חברה טובה נקרא לה ט' : היא עם רסיסים מלבנון השניה .. העברנו שעות של שיחה השבוע ...
ספר/סרט השבוע: ראיתי את התוכנית של אמנון לוי על החובשים הצבאיים מצוק איתן . לא הייתי מסוגלת קודם לכן לצפות בזה ... צפיתי אתמול ..
מאכל השבוע:תבשיל מאתמול: עדשים ירוקות מוקפצות בבצל ... ואז להוסיף אותן לקדרה טובה של ירקות ואורז יצא מדהים... היום הכנתי גם מרק.. הבישולים הפכו לתרפיה מצוינית בשבילי גם בימים שאני עומדת על רגל אחת ומבשלת ...
ומשהו נחמד לשבוע החדש: שמחה לחזור לשיגרה. מבטיחה לעצמי לקבוע סוף סוף תור לאבחון של הקשב וריכוז -לקדם את הלימודים שלי.

bimbo15

New member
פנינה יקרה, אני מחבקת אותך חזק חזק

ואני שמחה שאת חוזרת לשיגרה.

Sigal H

New member
סיכומשבועיים

הטוב של השבועיים: הימים האביביים החמים! נרשמו חיוכי הגשמה רבים בתחומי הנשימה, ההליכה והשליטה בתנועות הגוף (מה שאומר פחות חבלות מיותרות). גם מצאתי את הבעיה שגרמה לכאב החדש בברך – קימה לא נכונה מישיבה – ועכשיו שתיקנתי את עצמי הכאב הזה ירד מהרשימה. ווהו! כמות כוח הרצון שאני משקיעה בשיקום מספיקה למשרה וחצי, אבל התגמול שווה יותר משכר.

הפחות טוב: משפחתולוגיה. רשימת הנפגעים: כולם, שלושה דורות. הפגיעה (בסדר אקראי): אשפוז, החרפה קשה של מחלות אוטואימוניות, סרטן, פיטורים, בית אבות, פריצת דיסק, מרשעת, בית-שהוא-כלא, ימי זיכרון, לוח שנה, התעללות, מדרגות, כישלון מביש, מזג אוויר חריף, צה”ל.
וגם לי אישית זו לא בדיוק תקופה טובה (ראיתם בנוכחות בפורום...). הדרעק הרגיל בשילוב מזג האוויר הדו-קוטבי, ההדרה מכל טקס שהיה וגם הלימודים, כי אני לא מצליחה לתרגל מספיק וזה לא כל כך הולך. אני מתחילה לתהות, אולי אני עוד לא מוכנה לקצב הזה, אולי קפצתי מעל לפופיק. זה תבוסתני מצידי?...

איך היה הכאב: כמעט בכל לילה התעוררתי לקחת משכך כאבים. לא כיף. מזג האוויר מפיל אותי שוב ושוב.

איש השבועיים: וואו, יש כל כך הרבה. אני בוחרת בסבים משני הצדדים, ולא מהסיבות הנכונות או היפות.

ספר/סרט השבועיים: ספר הלימוד.

מאכל השבועיים: זיתונים, סנדוויצ'ונים מלחם אגוזים, נקנקיות בפיג'מה ופשטידת תירס – זה היה הכיבוד בערב יום העצמאות, כשהזמנתי את המשפחה הגרעינית שלי לפני הטקס.

ומשהו נחמד לשבוע החדש: לא יודעת. שתהיה לנו שגרה נעימה ופשוטה הולך?

שבוע טוב ושמח,
סיגל

למעלה