סיכומשבועיים
הטוב של השבועיים: הימים האביביים החמים! נרשמו חיוכי הגשמה רבים בתחומי הנשימה, ההליכה והשליטה בתנועות הגוף (מה שאומר פחות חבלות מיותרות). גם מצאתי את הבעיה שגרמה לכאב החדש בברך – קימה לא נכונה מישיבה – ועכשיו שתיקנתי את עצמי הכאב הזה ירד מהרשימה. ווהו! כמות כוח הרצון שאני משקיעה בשיקום מספיקה למשרה וחצי, אבל התגמול שווה יותר משכר.
הפחות טוב: משפחתולוגיה. רשימת הנפגעים: כולם, שלושה דורות. הפגיעה (בסדר אקראי): אשפוז, החרפה קשה של מחלות אוטואימוניות, סרטן, פיטורים, בית אבות, פריצת דיסק, מרשעת, בית-שהוא-כלא, ימי זיכרון, לוח שנה, התעללות, מדרגות, כישלון מביש, מזג אוויר חריף, צה”ל.
וגם לי אישית זו לא בדיוק תקופה טובה (ראיתם בנוכחות בפורום...). הדרעק הרגיל בשילוב מזג האוויר הדו-קוטבי, ההדרה מכל טקס שהיה וגם הלימודים, כי אני לא מצליחה לתרגל מספיק וזה לא כל כך הולך. אני מתחילה לתהות, אולי אני עוד לא מוכנה לקצב הזה, אולי קפצתי מעל לפופיק. זה תבוסתני מצידי?...
איך היה הכאב: כמעט בכל לילה התעוררתי לקחת משכך כאבים. לא כיף. מזג האוויר מפיל אותי שוב ושוב.
איש השבועיים: וואו, יש כל כך הרבה. אני בוחרת בסבים משני הצדדים, ולא מהסיבות הנכונות או היפות.
ספר/סרט השבועיים: ספר הלימוד.
מאכל השבועיים: זיתונים, סנדוויצ'ונים מלחם אגוזים, נקנקיות בפיג'מה ופשטידת תירס – זה היה הכיבוד בערב יום העצמאות, כשהזמנתי את המשפחה הגרעינית שלי לפני הטקס.
ומשהו נחמד לשבוע החדש: לא יודעת. שתהיה לנו שגרה נעימה ופשוטה הולך?
שבוע טוב ושמח,
סיגל