ים או בריכה?

ים או בריכה?

הקיץ הגיע ועמו עונת הרחצה.

הולכים לבריכה או לים?

יקר? זול? מנוי או כרטיסיה?

בערב? בבוקר?

המליצו על החופים והבריכות המועדפות וספרו לנו איך אתם עושים את זה בלי לפשוט רגל.

z o e 2 7

New member
גם וגם

עם העדפה קלה לבריכה כי זה יותר נגיש לי. בתור ירושלמית הים רחוק לנו...

ואם אנחנו כבר בנושא - למישהו יש המלצות על חופים טובים במרחק עד שעה נסיעה מירושלים? המלצות יתקבלו בברכה!

נטאשKה

New member
עונה

אוהבת מאוד את שניהם, כרגע הולכת רק לים.

למה? המחירים של הבריכות שקרובות אליי מספיק כדי שאוכל להגיע אליהם באופן קבוע פשוט מטורפים ואין שום סיבה שתצדיק את ההוצאה הזאת כשהים, עדיין, בחינם (בערך).

הולכת בערב בבוקר בשעות הצהרים המוקמות ושעות אחה"צ המאוחרות, תלוי ביום, באפשרויות ובחשק.

אוהבת מאוד את חופי בוגרשוב, פרישמן, גורדון, הילטון ועלמה בת"א. הולכת ואוהבת גם את חוף הכלבים, כאשר אני עם הכלבים כמובן.

לפעמים כשהדתיים לא שם ורוצים "חוף פרטי" אז נכנסים לחוף הדתיים (בשבת).

אוהבת מאוד את הבריכה של אונ' ת"א, אבל כאמור מחירי הכניסה לא משתלמים גם אם הולכים כל שבוע.

hila218

New member
אישית מתה על בריכה

משהו בניקיון של הדשא, מתקנים, צל, חניה ומים מתוקים אהוב עלי הרבה יותר.
למען הילדים כמובן שהולכים גם לים. (אבל אני לא סובלת את החול מודה) על כל פנים השנה קניתי דרך אמא שלי כרטיסיה ל12 כניסות
ב- 400 שקלים והבן הקטן עדיין לא משלם כך שזה יספיק לי עם הילדים ל6 פעמים.

רק ים וים

שונאת בריכות ציבוריות .
מאחר ורב הזמן שאני שוהה בים או בריכה אני במים, בבריכה מרגיש לי לא טבעי ולא נקי.
אבל בקיץ שוחה יום יום בבריכה של השכנים(סה"כ ביום יום 5 אנשים משתמשים בה) ובה שוחה כמעט יום יום.
אוהבת את הים הדינמי, את הגלים, את הדגיגים המדגדגים את הרגלים.
מדוזות לא מפחדות אותי. כשיש מדוזת שוחה עם טייץ וגופיה ארוכים . אוהבת את החול הזהוב בחוף ינאי ואכזיב. אבל יושבת גם על המדשאות.
אוהבת לפסל בחול עם הנכדים.
למזלי כיום שוחה בחוף המרוחק ממפעלים וג'פה. (חוף בצת או אכזיב) אבל שנים שחיתי בחוף קרית חיים הקרוב למפעלים ..ועד לפני 8 שנים שחיתי יום יום קיץ חורף, קילומטר וחצי בים

roni877

New member
בחירתי היא ים!

אין כמו ים, שם אימצתי לחיקי המון חוויות מכוננות במהלך החיים.
ולגבי החוף האהוב עלי: חוף הבונים, הכניסה עם מכונית בתשלום, אך חוף רגוע, שלו ונקי. לטעמי, התמורה שווה את האגרה.
שבת שלום.

למעלה