מחשבות, תהיות, רצונות וכו'..

מחשבות, תהיות, רצונות וכו'..

יש לי מקבץ מחשבות שנוגעות לספורט ובמקום לפתוח הרבה נושאים או לא לפתוח בכלל פשוט ריכזתי אותן לכאן..

הUFC אומנם עובדים לאט אבל בסוף רוב השמות המובילים בעולם מגיעים לארגון. תכלס בLHW ובHW כמעט ואין שמות מחוץ לUFC..

בלטור איכזבו השנה אבל יחד עם זאת רמת הכישרון במחלקות הקלות (WW ומטה) היא מעולה!

מחלקת הFLW שנפתחה בUFC לפני כמה חודשים מכילה כ10 לוחמים סה"כ וחסרת אלוף. בסופ"ש הקרוב ג'ונסון ומקאל יתחרו שוב אחרי המחדל בקרב הקודם מצד הUFC ובעיניי לפחות המחלקה הזאת ממש אבל ממש מיותרת. שיתחרו בBW..

תגידו מה שתגידו על בלטור אבל לדעתי לפחות כל האלופים שלהם במחלקות WW ומטה שווים טופ 10 בדירוג הMMA.
יש להם רשימת אלופים מאוד מכובדת - בן אסקרן, מייקל צ'נדלר, פאט קורן, אדוארדו דנטס.
מה גם שהבאת קינג מו עם כל זה שאין להם סיכוי לבנות מחלקה רצינית בLHW זה דבר מבורך ועוד יותר מבורך זה שמשבצים אותו בטורניר ולא נותנים לו או לאף אחד אחר קיצורים..

קרלוס קונדיט חוצפן! מי שואל אותו בכלל אם הוא רוצה להלחם או לחכות לGSP?! כל הרעיון של חגורה זמנית זה שיש אלוף פצוע בלי תאריך חזרה ובמקום שהמחלקה תתקעה משחררים חגורה זמנית.
קונדיט תוקע את המחלקה התקועה ממילא ואני במקום דיינה ווייט נותן לו 2 אופציות, או שהוא מגן על החגורה הזמנית או שהוא מופשט מהחגורה..

מחלקת הLW כל כך שופעת בכישרון והרבה קרבות חוזרים תקעו גם את המחלקה הזאת מעט.
אני הייתי רוצה לראות קרב בין דיאז לפטיס על הN1C.

מה הקטע של סטרייקפורס? אני לא מצליח להבין..
קודם כל מלנדז נראה מאוד חלש בקרב האחרון שלו אני לא בטוח שהוא יסתדר מעבר לרמה של קלי גווידה בUFC.
דבר שני קורמיה לוקח את הטורניר ועכשיו מה? זה לא שיש בסטרייקפורס מחלקות מסודרות ובטח שבמשקל הכבד לא נשאר כלום אז מה הקטע?
עוד דבר, נייט מרקוורדת' יורד לWW והולך להלחם מול טירון וודלי על הכאילו אליפות. הקרב הזה מרתק בפני עצמו, גם כי וודלי מתאבק מאוד מוכשר ובלתי מנוצח וגם כי זה קרב הבכורה של מרקוורדת' בWW. הבעיה היא שהקרב הזה לא מוביל לכלום. מה קורה עם המנצח? מה קורה עם המפסיד? למה הקרב הזה או פשוט 2 הלוחמים האילו אינם בUFC?

ביביאנו פרננדז, הקטור לומברד, ראיין ג'ימו, גלובר טיישיירה, סטניסלב נדקוב. 5 לוחמים מהמובילים בספורט שהוחתמו לאחרונה ע"י הUFC.
מי לדעתכם יגע בתואר, מי יהיה קרוב ויכשל ומי לא יסתדר עם הליגה הגדולה בעולם?

udi102

New member
בקשר לקונדיט

ברור שאף אחד לא שואל אותו ,דיינה לא שואל אף אחד אם היה היה רצה לתת לו קרב עכשיו הוא היה כבר קובע אחד כזה , הוא לא רוצה ,מדובר בארגון פרטי ששולט על ספורט שלם ולא מעניין אותו כלום חוץ מכסף , הUFC לא איפה שהיו לפני חמש שנים ,הם כבר הגיעו לרמה שהם רוצים לשמור עליה לא לוקחים סיכונים ואלופים בקושי נלחמים ,זה חלק ממה שגרם לירידה בעניין מהMMA בשנה האחרונה ,האלוף היחיד שנלחם זה גונס והוא עשה מה שלוחמים עושים ב3 שנים וישנם אלופים שאפילו ביותר זמן ... אנדרסון סילבה נלחם ביריבים ברמה יותר נמוכה ממה שפידור נלחם בזמנו וכן HMC זה כמו להלחם באוקאמי . וזה בלי קשר לזה שהוא נלחם פעם בשנה ,זה אלוף זה ?

באסטר1

New member
מה סילבה אשם שאין לוחמים במשקל שלו?

כמו שלג'ונס לא נשאר אחרי הנדו לוחמים בקליבר שלו
זה שהוא נלחם פעם ב...זה בגלל שאין לו יריבים גם
גם GSP היה נלחם פעמיים בשנה
גם אדגר

udi102

New member
ואני לא אומר שזה בסדר

רק גונס נלחם כמו שצריך ,GSP פצוע ולא נלחם כמה יותר משנה ,אצל סילבה אין פציעה אבל בשנתיים האחרונו הוא נלחם פעמיים , לא אמרתי שסילבה בורח מקרבות (חוץ מסונן ) ,אבל הוא היה צריך להמשיך בLHW אחרי הנצחון על פורסט ובחר להפסיק , הMW רק עכשיו התחזקה קצת ,ואם הוא ניצח את סונן ,מוניוז ,לומברט ואוונס שירד כבר לMW אני יריד שהוא בטופ 3 P4P כרגע הוא לא נלחם ,ואומנם הוא ברצף ארוך אבל גם לפידור היה כזה ופידור נלחם בלוחמים טובים יותר

danielmo1

New member
לדעתי רק נוגיירה בזמנו וקרו קופ היו יריבים

ראויים לפידור

זקס11

New member
תגיד, כששואלים אותך על פוליטיקה...

אתה אומר שביבי דפוק כמו אנדרסון סילבה?

יש הרגשה שלא משנה מה הנושא, אתה משנה אותו לדעותיך על אנדרסון סילבה.

udi102

New member
מבחינתי ביבי וסילבה באותה משוואה

העניין הוא שאני מאמין בשיא הרצינות שסילבה אוברייטד מטורף ,אומנם יש לו עמידה מעולה ,אבל הוא נלחם בלוחמים בינוניים כל הקריירה ,אין לי בעיה לומר שהוא האלוף בMW אבל בשום פנים לא הP4P טופ 3 בשנתיים האחרונות הוא כמעט ולא נלחם אלה העובדות .

מרקו בי

New member
מסכים אם הרוב

אבל הufc מונפול והם עושים מה שבא להם כל עוד אין תחרות. בלאטור מתחמשים לאט אבל עדיין לא קרובים לתת פייט לדיינה ושות', וזה בייחוד שהעונה הנוכחית יבשה, אי לכך ובהתאם לזאת, נמשיך לראות מחלקות תקועות, נמשיך לראות מחזורי קרבות (גריפין-אורטיז 3 נו באמת), נמשיך לסבול כי מבחינת הufc הם יכולים לדרוש כל סכום שבא להם מכל גוף שידור ישראלי. בקיצור כל עוד הם מונפול רוב הסיכוי שנסבול, שתהיה להם תחרות כמו שסטרייקפורס נתנו להם הכל יראה אחרת. זה עונה על רוב התעיות לדעתי.

yair_bar

New member
מנהל
מצד שני (לגבי קונדיט)

זה באיזשהו מקום טוב גם לדיינה.
הוא ניצח את דיאז ובעצם אם הוא הולך עכשיו לסתם קרב ומפסיד את התואר - זה בזבוז של קרב טוב בין GSP לקונדיט וברקע יש את דיאז שיחכה לקרב נגד המנצח ועוד לוחם או שניים שיכולים להיבנות בינתיים. למה לבזבז עכשיו לוחם חזק על קרב שלא באמת מעניין מישהו או אומר משהו?

מרקו בי

New member
בראיון שנעשה עם קונדיט

בתוכנית אנסייד mma הוא אמר שהוא מוכן להילחם מול קמפמן על החגורה הזמנית.
ג'וני הנדריקס בראיון אחר שואל מה איתי?
בקיצור שוק. האלוף (הזמני) מחליט מול מי הוא ילחם, מה זה עוד מעט הוא יבחר במתמודד אנונימי מהעיר פלדלפיה, מישהו ממוצא איטלקי לא היינו בסרט הזה?
הזוי

BT24

New member
סחטיין על הרפרנס, לקח לי כמה שניות להבין

אני מנחש שקונדיט רוצה רימאץ' עם קאמפמן כי קאמפמן ניצח אותו בעבר.

הוא אמר שהוא רוצה להלחם בנובמבר

ובמידה וGSP לא יהיה כשיר הוא ישמח להלחם בלוחם היחידי שניצח אותו בUFC, קמפמן.
לי לא אכפת כל כך אם הנדריקס ילחם או קמפמן ילחם העיקר שהמחלקה תתקדם.
תכלס קונדיט כשיר אז למה לקבוע קרב לנובמבר? למה שלא ילחם עוד חודשיים אחרי מחנה אימונים מול קמפמן או הנדריקס?
לקבוע קרב לעוד חצי שנה כשהכל כשיר זה פשוט לא לעניין..

באסטר1

New member
מזכיר קצת את המשחק של הUFC

שם בליגה אחרי כמה ניצחונות טובים שואלים אותך אם אתה מוכן לתואר או רוצה יריב אחר (לבחירה)
נראה לי קונדיט חושב שהוא יכול לבחור מעכשיו את הלוחמים שבהם הוא ילחם

מה שבטוח הוא זה שמפסיד משכורת מזה שהוא לא נלחם

AmitNHB

New member
אני בטוח שקורמייר בדרך ל UFC. מלנדז פשוט

לא רוצה שהבלוף שלו יחשף.

לגבי קונדיט, אין לי ספק שדיינה יוכל, אם יבחר, למשוך בחוטים. יש שני קארדים בקנדה לקראת סוף השנה ולמרות שלטורנטו בספטמבר הוא כבר כנראה לא יחזור, אני מאמין שדיינה עדין מקווה שהוא יחזור למונטראול וזה בשקט 4 מיליון דולר בקופות ו 800 K בקניות PPV, אם לא יותר בהתתחשב בכך שזה יהיה קרב חזרה, אלוף נגד אלוף וכו'... דיינה לא רוצה לסכן את זה בשביל קונדיט\קמפמן 2 שלא יעשה חצי מיזה.

למעלה