דחוף! עזרה!

mad alot

New member
דחוף! עזרה!

אני כותב באיזה פורום בתפוז של קבוצת גילאים כלשהי, אבל אני לא רוצה להגיד בדיוק איפה.
ויש שם איזה טרול אחד/אחת שאני אקרא לו בשם חסוי crema3.

עכשיו הטרול הזה קופץ מדי פעם לבקר, וכותב את אותה הודעה מטופשת על אותו נושא כבר 15 פעם.
נכנסתי לפרופיל של הטרול, והוא כותב את אותה הודעה בכמה וכמה פורומים אחרים, והתמונת פרופיל שלו היא בכלל של מישהי אחרת.
הטרול הזה ממש מרגיז אותי, ואני מתאר לעצמי שהוא מעצבן הרבה אנשים אחרים מהפורום הזה שאני כותב בו.

יתרה מזו, כתבתי לטרול הודעה עם לב, והוא לא החזיר את אהבתי, נפגעתי נורא.

עכשיו הדילמה שלי היא כזו, האמת שהיא יותר סקר חוות דעת,
מה עדיף שוקולד השחר או נוטלה?

Purple Mushroom

New member
האמת? שאלה קשה-מנסה לענות אסוציאטטיבית:).

אני לא זוכר את הטעם של שניהם. נוטלה יותר אגוזית, והשחר, הוא יותר שוקולדי חלב.
זאת שאלה קשה, התשובה כמובן היא תמיד אהבה
.
the aswer is allways love

תשאל את הספיריט שלך. התשובה יכולה להיות גם : כשאתה מסתכל על המדף בסופר, מה בא לך יותר באותו רגע, תלך עם הלב שלך
.
אני ניסיתי לעזור לקרמה, היא עלמה במצוקה. לא בטוח שהיא טרולית, אני ממש לא בטוח בזה. מה ההגדרה בכלל בזה?
יעצתי לה לכתוב בלוג גם. יחד עם כל הפורומים האחרים. אפשר לעשות מזה גם קצת כסף. מה רע? וגם לפתור את הבעיות בחיים.
צי'לבה אחת מהפורום הזה פעם, לפני כ-8 שנים, אמרה \כתבה שמילת הקסם זה : התמודדות. לפגועי נפש גם קוראים מתמודדים, דרך עמותת אנוש.
וכולנו כאלה, מתמודדים עם החיים. (ראיתי שכתבה גם שם, והצעתי לה הצעת חברות, אגב, החברה היחידה שלה בתפוז, היא ידידה טובה שלי דרך האתר הזה, מפורום אחר
.
תודה ויום טוב

אלון
=]

mad alot

New member
ההגדרה של טרול היא מעולם הדיג

זה קשור משהו עם לארוב לדג ואז ולתפוס אותו, לא זוכר בדיוק.
טרול אינטרנטי זה מישהו שכותב משהו מפגר/מעצבן/מעורר ויכוח. ומחכה שזה יתפתח, סוג של אורב.

בנוגע לשוקולד, אצלי בכלל אין דילמה, השחר לוקח תמיד.

Purple Mushroom

New member
אז אני לא חושב שהיא טרולית

כאמור: עלמה במצוקה.
שוקולד השחר זה טוב, כי זה תוצרת בית, כלומר: מיוצר ומשווק בישראל.
(לפחות זה מה שאני יודע):_]

al19

New member
באמת מאיפה בא הכינוי הזה טרול ?

זה כבר מעניין..
אבל אתה ברצינות שאלת השחר או נוטלה ?
עדיף למרוח ממרח איכותי ... אחרי זה נוטלה... אחרי זה משחת נעליים.. אחרי זה ..צבע שחור... ובסוף אם נגמרו כל אילה למרוח את שוקולד השחר...

אם כבר אז או נוטלה המעורב - שוקו-חלב או .. ממרח חרובים טהור כי השחר מזכיר את זה בטעם אבל ההבדל בטעם ובבריאות זה יום ולילה

Puskas

New member
שחר ללא תחרות

בחייאת רבאק, שחר זה להיות ישראלי :)

למעלה