הודעה על תקלה

הודעה על תקלה

בפורום שלנו קיימת תקלה המטופלת על ידי הנהלת הפורומים.
כפי שאתם רואים מסיבה כלשהו קפצו לראש העמוד הודעות מחודש פברואר.
הדברים ידועים ואין צורך להודיע לי על כך באופן אישי.
יחד עם זאת התקלה אינה מונעת כתיבת הודעות חדשות.

נמתין בסבלנות ובצפיה לפתרון התקלה.

שבת שלום,
חן.

1Shir

New member
אבל קרה עוד משהו

שמתי לב שנמחקו הודעות של הנדלניסט מהבקעה לפחות כמה עמודים אחורה
איך זה קרה? הן יחזרו?

למה נעלמו כך לפתע ללא כל הודעה כל ההודעות שלי מה-7 מרץ 19.

הסיפור האמיתי הוא שגורם אנונימי שקרוי "הנהלת הפורומים" החליטו ומייד ביצעו חסימה של כל מאמרי מהפורום והעלימה את כל הודעותי בפורום החל מה- 7 מרץ וכך אבדה לה השקעה של לא מעט שעות עבודה.

לגישתם...פירסמתי את עצמי...טענה המעוררת גיחוך שכן למעט שמי, הטלפון והמייל איני מפרסם דבר למעט הפניות נדרשות לחיזוק התחום המקצועי.

יש לי תחושה לא נעימה שגורמים חיצוניים לוחצים על חסימתי.

שכן האמת לעיתים אינה נעימה לאותם גופי נדל"נ שמפרסמים את עצמם בפורום ומאמרי הם לצנינים בעיניהם.

עם תרומתך הרבה בפורום, לא הייתי מרחיק לכת עד כדי כך.

יכולות להיות לכך סיבות רבות ומגוונות החל מסתם באג וכלה אולי בעניין של הפרות זכויות יוצרים.
אתה לעיתים קרובות מצטט כאן כתבות במלואן (כמו הכתבה הזו מכלכליסט- בה כן פרסמת קישור), לפעמים עם קישור ולעיתים בלי, ייתכן שאולי חלק מאותן מערכות עיתונים התריעו על כך בתפוז, זו גם אפשרות.

לגבי פרסום עצמי, אני לא בטוח שזה העניין, כל כותב שני כאן מפרסם את עצמו.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

כנראה שכחת את סיפור חברת MSN ומאז ברור לי איך מתנהלים.

אז למדתי שהכסף [לפרסומות] מעוור עיניי .....

ואגב...הנה היסטוריית "הכסאות המוזיקליים" בתפוז במהלך השנים :
בין השנים 1996 עד 1998 - חברת אשנב לאינטרנט [שי ועופר גיסין]
בין השנים 98 עד 99 - נרכשה ע"י חברת "זן מדיה" [ גלעד בימן וניר לוטן] ואז הצטרפו - קבוצת "מבטח שמיר" [חברה בורסאית בבעלות מאיר שמיר] ו"קבוצת סמוראי [ בעלי המניות בחברה הם אפרתי ויוסי מלדבסקי (34% כל אחד) וחברת גרין שבשליטת יצחק תשובה (28%)
בינואר 2001 נמכר האתר לאיש העסקים אילן בן דב, מנכ"ל חברת "סאניקום".
בספטמבר 2013 נמכר האתר לחברת קו מנחה [בעלי ביזפורטל]
בשנת 2017 נמכר האתר לחברת אורנג' הולדינגס בבעלות אורן ורדי, גולן חקק וחנוך רן. [במחירי הפסד כשליש ממחיר הקניה]
מידע על החברה [מצוי באינטרנט] - https://cdn.the7eye.org.il/uploads/2018/07/tapuz_holdings15212244_515633576_3.pdf

נו....ו....?

שמע את נותן ערך רב בפורום אין ספק.
אבל אתה קצת מפריז בחשיבותך העצמית אם אתה חושב שמישהו מחפש אותך, חברות ובעלי השפעה כאלו הכותבים בפורומים הם סתם רעש רקע, במדינה בה זלזלו במחאת האוהלם, בה זורקים נכים.... תאמין לי שאף אחד לא סופר עוד פורום בתפוז.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

1Shir

New member
כתבת 7/3 אבל אולי התכוונת 7/2 ? כי מאז נמחקו כל ההודעות שלך.

אין לך גיבוי במקרה? זה ממש הזוי וחובה בעיניי שיחזירו את כל ההודעות ואני מאוד מקווה שכך יהיה

למעלה