כן, יצא לא רע בכלל. בגלל האפיה
זה מעט שונה ממשהו מטוגן
, אבל בגלל כמות השומן/חמאה וכמובן גם הבצל שכן מטוגן ההבדל לא מאוד מורגש. שמרתי כמה מאתמול במקרר וחיסלתי אותן בקלילות בבוקר
, הן עדיין היו טעימות.
הייתי מחלק את ה'מאמץ' לשניים (מבחינתי):
1. קנית המצרכים... אני למשל לא מחזיק פירורי לחם וניר אפיה בבית... אני כמעט לא מטגן (פה ושם חביתה, למרות שאני לא נוהג לצרוך הרבה ביצים (בלי(?) קשר הכולסטרול הכולל שלי נמוך (סביבות 150 mg/dL שלפחות לפי
זה נחשב אופטימלי)). את השאר פחות או יותר היה לי.
2. הכנה... שאותה גם אפשר לחלק לשניים...
א. בישול הבטטות והתפו"א, במקביל טיגון הבצל (שקצר יותר). אח"כ הוספת המרכיבים ועירבול (שעשיתי ידנית) ו-
ב. אפיה של 45 דק' (כאשר אחרי 30 דק' הופכים צד).
אני גם לא מומחה ביצירת צורה יפה של לביבה (כמו שיש בתמונה מתכון המקורי)... אבל בתור ניסיון ראשון אני מבסוט... בהצלחה