חברי פורום יקרים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
חברי פורום יקרים

ניתן לומר שהגמר הוא ממש אוטוטו (נשארו לנו "רק" שלוש הדחות) וע"פ הקצב של העונה זה אומר בעוד כמה חודשים
...
ועכשיו ברצינות - קצת לפני הגמר מתחילה, מה שנקראת, "עונת הספוילרים" - מתחילים לרוץ כל מיני ספוילרים שלא ברור אם הם נכונים, אבל עדיין הם קצת יותר מהשערה,
למשל - ההודעה של JAMES DEAN (שימו
שיש בה ככל הנראה
).

אני ממש מבקש ממכם לפרסם כמה שפחות ספוילרים לטובת אלו שלא אוהבים את זה,
ואם כבר אתם מפרסמים מסיבה כזאת או אחרת, אז בבקשה תשתדלו לשים את הסימן
בכותרת.
אפילו אם זה לא בדיוק ספוילר, עדיף לשים (כמו בהודעה של JAMES DEAN).
(בכוונה לא התחלתי ב "אני רוצה לחדד את הנהלים...", כי רציתי לבוא בגישה אחרת).

עכשיו, כדי שיהיה ברור:
אם זה ניחוש שלכם או השערה - אין שום סיבה לשים
.

אני כותב את זה כדי שיהיה יותר נעים לכולנו לגלוש כאן ובאמת מי שרוצה לא להיחשף לספוילרים יוכל.
לכן, גם אם זה משהו ש"פורסם" (בפייסבוק של אחד המתמודדים למשל או האינסטגרם שלו) אני ממש אודה לכם שתפרסמו את זה עם הסימן
...

שתהיה לכולכם המשך גלישה מהנה,
וכמובן - צפייה מהנה בתוכנית

נתאי
.

הערות ותגובות יתקבלו בברכה

תודה רבה על ההודעה הזו

והלוואי שחברי הפורום ילכו בעקבותיה, כי אני שונאת ספוילירים ולא רוצה לקרוא אותם בכלל! כשמם כן הם הורסים את כל חדוות הצפיה

עמית898

New member
אם העונה הזאת היא באמת תחרותית

אלירן ודוד או רומי וקורל יזכו(תלוי במצב רוח של קורל).
אם איציק ואלירן,דבי ודנה(רק באשמת דבי)או מעיין ובתאל(אני אוהב אותן אבל חייבים להודות שלא מגיע להן גמר)יזכו זה סימן שהמירוץ לא הייתה תחרות אלא גרסה סובייקטיבית של ההפקה.
גם ככה יש לי חשדות רציניים שההפקה אומרת לזוגות מה לעשות ומקדמת זוגות מסויימים(ובמיוחד איציק ואלירן שאם זאת הייתה תחרות סובייקטיבית הם היו נופלים שניים או שלישים).
אני אישית מעדיף את העונה הראשונה כי היא הייתה יותר איכותית גם מבחינת המתמודדים,גם מבחינת המשימות,ולא הייתה התערבות בוטה של ההפקה,בטח לא כמו בעונה הזאת.

שלי 78

New member
אלירן ודוד או רומי וקורל יזכו(תלוי במצב רוח

של קורל-מעתיקן

ובנימה טיפה יותר רצינית, מתברר שלפעמים "שיגעון" או "מצבי רוח" הם מה שהופכים דמות מסוימת לשולטת. הרי אנחנו יודעים מי חזקים ומי חלשים, אנחנו לא יודעים דבר אחד: איך תתנהג הדמות הלא צפויה ובמשבצת הזו נמצאת רק קורל.

עמית898

New member
סליחה

ואני בהחלט מסכים איתך שקורל היא הפכפכה,אבל עדיין נראה לי שהסוורים יזכו,אני לא סומך על קורל והפער שלהם מכל השאר פשוט עצום.
לדעתי אפילו ההפקה לא תצליח להביא את א"א או אמ"ג לגמר.
אני חושב שקובי וטליה יגיעו לגמר למרות שאני מקווה שמעיין ובתאל(למרות שלפי תחרות נטו לא מגיע להן).

ny22

New member
מנהל
אני דווק חייב לומר

שלמרות כל האהבה שלי לרומי וקורל, אני אומר בדיוק את אותו דבר עליהן....
אני האמת אשמח אם הן יגיעו לגמר אבל אני לא ממש בטוח שאני רוצה שהן יזכו במיליון...

ואגב, להא תשתדל בבקשה לכתוב הודעה שמתאימה לאשכול...

צודק! אז הנה

בפרק הערב, רומי 'תוקפת' המבורגר ענק...אין מקדונלנד בפתח תקווה?!

ny22

New member
מנהל
רק חשוב לי להבהיר שהמטרה היא לא לפגוע באף אחד

כל הרעיון היה שיהיה לאנשים יותר נעים לגלוש כאן.

אם יש כאלה שנפגעו ממה שכתבתי, אז חשו לי לבקש את סליחתם
.

רשת פירסמה את הזוגות בגמר?

יכול להיות שבעקבות התוכנית "כלוב הזהב" אפשר לדעת מי יהיה בגמר? 4 זוגות שעדיין במירוץ לא השתתפו בכלוב הזהב ואני מהמר שזה בגלל שהם בגמר. למה? כי לא יתנו להם גם להיות בגמר וגם לזכות ב- 100 אלף שקל בשעשועון.
אם ביום שבת החברים או דנה ודבי יעופו, זה עוד יותר יאשר את מה שחשבתי.

Mידאס

New member
בדיוק מה שחשבתי אני

ההיעדרות מהתכנית של הזוגות שמנית מוזרה בהחלט.

למעלה