עבודות בדרך ליום אביב גשום

אמאדובה

New member
עבודות בדרך ליום אביב גשום

מה שלומכן? איך עבר השבוע?
אתמול הוצאתי את רקמת ההחלפה במטרה להתחיל את הגימור, וקלטתי שיש בעיה עם הרקמה.
קודם כל הייתי צריכה להוסיף מסגרת (גאונה שכמוני, עד עכשיו הרקמה היתה בתוך חישוק ורק כשהוצאתי אותה נפל לי האסימון
)
אז את המסגרת כמעט סיימתי אתמול אבל חוץ מזה נראה לי שבחירת חלק מהצבעים ברקמה עצמה היתה בעייתית

אני מתלבטת עכשיו אם לפרום או לא. בכל מקרה הדדליין מתקרב ואני לא יודעת אם אעמוד בו.
אוף.

colibri

New member
בואי נדחה את הדדליין

אני התקדמתי ביום שישי... אבל עוד לא הגעתי למחצית הרקמה. שלא לדבר על גימור.
ואני דוקא מרוצה ממה שיוצא, רק יקח לי זמן לסיים...

maybesure

New member
אני התחלתי 2 רקמות חדשות

ביום ראשון שעבר, בשעור הרקמה שלי.
אחת מהן היא 2 תמונות נשים של הצייר הצ'כי מוצ'ה. התמונה מצולמת על בד ונרקמים חלק מהפרטים שלה. כאן בשלב הראשון.
האיורים נרקמים ברקמה חופשית בכל מיני תכים, בחוטי מולינה וחוטים מתכתיים. הצבעים מועצמים כי האיור חיוור מאוד אפילו ביחס למקור שגם הוא עדין למדי.

maybesure

New member
ו...

בד דושס שמצאתי בערימת הבדים שלי, היה גזור בצורת משולש אז החלטתי לרקום ממנו צעיף. ההתחלה נראית כך.

tair40

New member
אז נכון שמזמן לא דיווחתי פעלות

אבל כמו שאתן מכירות אותי זה לא אומר שלא רקמתי.
אז בין כל הבלגנים שהיו לי ביום העצבנות הספקתי גם לסיים תיק לאחות של החברה שלי (ושוב אני מתחילה לחשוב לעשות מזה עסק קטן...), ואני קרובה לסיום של עוד תיק נוסף לאחת מבנות הקיבוץ.

החלק הקידמי
(סליחה על איכות התמונה...)

אם אתן שואלות אז אני.....

לא.
לא נגעתי
לא רקמתי
לא חשבתי אפילו על הכיוון
קצת הסתכלתי בערגה על מפת ההרדנגר המונחת בשקית.
על המפה המשוגעת שמונחת לידה.
על הסמפלר השמח שמסרב לגדול לבד.
כן, ככה עוברים ימיי בעצב רב
ובהתבוננויות על בדים ורקמות.

N0Way

New member
עוד מעט מסיימת תמונה קטנה

שהתחלתי לא מזמן,
במקור זה איור לביסקורנו שמצאתי באינטרנט, והתחלתי כשהייתי צריכה פסק זמן מהצבעים הכחולים שבתמונת "bell & boo".
באיזשהו שלב לקראת האמצע החלטתי להוסיף גם welcome.
בראש שלי אני רוצה שזו תהיה תמונת בד, ללא מסגרת, שתהיה תלויה על מקל ( כמו וילון עם לולאות מאותו בד על מקל עץ)
עכשיו לקראת הסוף אשמח אם יש לכן רעיונות אחרים שנראים לכן יותר טובים לתליית תמונת בד ללא מסגרת,
ובנוסף אשמח אם יש לכן רעיונות איך לסגור את הקצוות בצורה יפה, ולא במכונת תפירה - אם יש דבר כזה.
תודה

דולי12

New member
גם אני לא בכיוון של רקמה בתקופה האחרונה. אני

סורגת אפודות לתנוקות ועושה קווילינג ונהנית ממה שאני עושה ונהנית לראות את ההתקדמות שלכם ברקמה.

maybesure

New member
תפירה ללא מכונה

אפשר לתפור בטנה שמאל לשמאל עם השארת פתח קטן להיפוך וסגירתו לאחר מכן בתפר נסתר. את הלולאות להכנסת המוט תופרים יחד עם הבטנה.

אפשר לרקום בתפר אז'ור ולפרום פרנזים למראה פרוע בסגנון שאבי שיק.

אפשר לעבד בתך שיניים מסביב על מכפלת של קיפול אחד.

N0Way

New member
וואו, תודה על כל הרעיונות :)

הלכתי ללמוד מה זה תפר אז'ור.
כבר מתחיל להתגבש לי משהו.

בלגנים כרגיל, אבל גם:

בדרך לסיום ההחלפה. התחלתי רקמה ששלחה לי אורלי וויסברוד כשי ואני תוהה אם לסיים אותה כשלט לדלת או עם אימרת כנף. הדוגמא מתוקה ביותר ואורלי הדפיסה אותה בדרך המסורתית המיוחדת שלה על בד פשתן כך שהיה לי ממש נעים לרקום אותה. תמונה בקרוב.. סיימתי נרתיק למשקפיים בסריגה תוניסאית בצבע אפור ואני מתכוונת לרקום עליו ורד קטן. זהו. מנסה לנוח לפני החופש הגדול....

ענתא10

New member
שלחתי את ההחלפה. התחלתי לרקום שלט כניסה.אבל

רקמתי את השם.
וכעת מתלבטת איך להמשיך.
חיפשתי רעיונות והשראה ברשת, אבל עדיין...
יש לכן רעיונות?
שבוע נפלא,
ענת

למעלה