עבודות בדרך - פינה אחרונה לשנת 2013!

אמאדובה

New member
עבודות בדרך - פינה אחרונה לשנת 2013!

מה עשיתן השבוע? מה מתוכנן לשבוע הבא?

אמאדובה

New member
לי היה שבוע די איכסה

בעבודה אני עוברת תקופה נוראית. לא יכולה לפרט כ"כ אבל זה לחץ עבודה משולב בלחץ נפשי שלא ידעתי כמותו. השבוע שעבר היה שיא מהבחינה הזו - הרגשתי בשלב מסויים כמו אסירה שמחכה לחופש (מצאתי את עצמי מדמיינת מה אעשה כשכל זה ייגמר, ותליתי לי תמונות של חופשה עתידית בעמדת העבודה שלי...)
בכל אופן באחד הערבים ישבתי בבית, והחלטתי שאני לא פותחת את המחשב ועובדת אלא חייבת לרקום משהו קטן (למשהו גדול ומתוכנן אין לי אנרגיות כרגע). לקחתי שמלת פוטר אפורה שקניתי לבת שלי והיא סירבה ללבוש אותה כי הצבע לא מצא חן בעיניה, ורקמתי עליה כמה לבבות בתך מילוי בחוט מתחלף אדום-ורוד. בבוקר היא ראתה ואמרה שהלבבות יפים מאוד אבל השמלה עדיין אפורה ואני אצטרך לכסות את כולה ברקמה כדי שהיא תסכים ללבוש אותה
נראה לי שזו השקעה מוגזמת בשביל שמלה שעלתה 30 ש"ח, אבל לפחות נהניתי מהרקמה עצמה

חוץ מזה מסרתי את תיבת נח למסגור ביום שישי! הזהרתי אותם באזהרה חמורה שישמרו על העבודה, אני כוססת ציפורניים בהמתנה לתוצאה....

זהו. השבוע צפוי להיות קשה לא פחות, מקווה שאמצא קצת זמן שקט לעצמי. אולי אוסיף כמה לבבות על השמלה האפורה

tair40

New member
מזל שבסוף הכל ניגמר.

אנחנו גם ממתינים בכסיסת ציפורניים לתוצאה

כשיש לי מצב כזה אני קונה לי כרטיסי טיסה לעוד

מספר חודשים. זה מרגיע אותי כל פעם מחדש בכל דקת לחץ. יש לי למה לחכות. למשל עכשיו, יש לי כרטיסים למרץ לאיטליה....

אמאדובה

New member
כיף לך!

בינתיים הדלקתי גם את בעלי ברעיון של החופשה העתידית. הבעייה היא שגם הוא באטרף נוראי בעבודה שאת סופו מי ישורנו. אולי באמת כדאי לקבוע עובדות בשטח...

tair40

New member
סוף שבוע עבר ברכב עם המון שעות על הכביש

בחמישי למיון בצפת - עוד אצבע נשברה לבן שלי בגלל הכדורסל.
שישי לחיפה ללימודים
שבת להחזיר את אבא שלי לבית שלו....

לפחות היו גם כמה דברים משמחים - הבת שלי זכתה מקום ראשון בתחרות רכיבה על סוסים.

רקמה לא הייתה השבוע אבל אולי שבוע הבא.

אמאדובה

New member
רפואה שלמה לבן, וכל הכבוד לבת!

הידעת ששנת 2014 היא שנת הסוס? (אמרו לי את זה בחנות ביום שישי כשקניתי משהו בצורת סוס, לגמרי במקרה...)

שויו

New member
בכות לבת- אכן מגיעה לה רקמה של סוס

ולבן-החלמה מהירה לאצבע

דולי12

New member
אני סרגתי לנכדה אפודה ומחכה למדוד לה ביום

רביעי . זה היום שהבטחתי לקחת אותה מהגן.

bibu7

New member
אז ככה...

אחיין שלי בן הארבע החליט שהוא רוצה רקמה של בית שהוא ראה במגזין. וכל יום הוא שואל אותי איך אני מתקדמת ומה קורה ולמה אני לא גומרת את זה כבר כי הוא רוצה עכשיו שני בתים.

אתמול נכנס בי אוטו מאחורה וביליתי תשע שעות בחדר מיון אבל הכל בסדר, רק קצת כואב לי בגב. גם האוטו בסדר, קצת שרוט, הפוגע קיבל מכה יותר חזקה משלי כי האוטו שלי יותר חזק.

לקראת סוף השבוע אני אמור לטוס ואתמול אחרי התאונה חיממו אותי שאני לא אוכל לטוס כי עומד לכאוב לי נורא כי הכאבים באים אחרי יום יומיים.

בקיצור, אמאדובה, תחזיקי מעמד. תאיר, מזל טוב לבת, החלמה מהירה לבן.

שלכולנו יהיה סופ"ש מעולה. שלי עומד להיות בסימן מינוס תשע מעלות.

איך את מרגישה עכשיו?

האמת שפגיעות כאלו (צליפת שוט?) מחייבות זהירות עצומה, אפילו כדאי ורצוי לעשות צילום של אזור הצואר והגב לודא שאין פגיעה. חשוב לדווח על התאונה לא רק לצרכי ביטוח, יש דברים שאת זכאית להם מקופת חולים עקב התאונה כמו מספר טיפולים אלטרנטיביים בחינם (אוהבת שיאצו?)
ותשתדלי להיות מאוד קשובה לגוף, ואם יש בעיה לא לטוס למרות הכאב (הנפשי) הכרוך בביטול.
מנסיון אני אומרת, עם עמוד שדרה לא משחקים....

החלמה שלמה מהפגיעה ותרגישי טוב !!!!!!

bibu7

New member
תודה חמודות

בחדר מיון עשו לי סט צילומי גב וראש והכל בסדר. היום, אחרי שלושה ימים יש לי כאב קל בגב התחתון.
לא הייתי טסה אם הייתי חושבת שאני עושה לעצמי נזק, לא משנה כמה עוגמת נפש זה היה גורם לי, הבריאות קודמת לכל.
כמובן שמיד דיווחתי במשטרה, בקופת החולים, לביטוח. לצערי אחותי עברה תאונת דרכים יותר קשה משלי לפני פחות מחודש אז היא מכירה את הפרוצדורה, היא עמדה עם האוטו בצומת עם שתי הבנות שלה והכלבה וכשהתחלף לירוק היא התחילה לנסוע ורכב מצד שמאל עבר באדום במהירות מופרזת ונכנס בה בחלק הקידמי של האוטו. כמובן שאצלה הכריות נפתחו, הכלבה עפה, האוטו טוטל לוסט אבל שלושתן בסדר, מכות יבשות ובעיקר זעזוע נפשי קשה.
ביום שישי הולך לרדת שלג ויש אזהרות שהוא הולך להערם עד לעשרים סנטימטר, אני מאושרת.

שיהיה שבוע מקסים ומתוק, נשתמע בעוד כשבוע.

maybesure

New member
בשעה טובה

התחלתי לרקום את הרקמה לתרומה. סוף סוף חוזרת קצת לרקמה. פחות מסורבל לקחת איתי רקמה מאשר סריגה לבי"ח. היום אמא שלי התאשפזה שוב

הרקמה מעסיקה ומנחמת

למעלה