עבודות בדרך 1.12.13

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 1.12.13

(שמתן לב שעוד חודש 2013 נגמרת? מתי זה קרה?)
איך עבר עליכן השבוע? ברקמה, בחיים ובכלל?

אצלי אין הרבה לדווח מלבד שבעלי עומד לנסוע לחו"ל ביום רביעי בלילה (אני מדחיקה את זה קשות)
אני והבן שלי השלמנו את התכנון של השעון שלו! אני מקווה שהיום אספיק ללכת לקנות חומרים. ממש מרגש לעשות עבודה משותפת בצורה כזו

maybesure

New member
בטח ובטח שמה לב

חוגגת יומהולדת יומיים לפני סוף השנה.
גם האישלי לפני נסיעה לחו"ל - ארה"ב. ישר מהשרב לשלג. נוסע יום לעבודה של שלשה ימים ועוד יום חזרה.. קצת בזבוז, לא? במיוחד שאני לא מצטרפת אליו? יכלתי להספיק הרבה בג'ואן פבריקס בשלשה ימים

מילא - רשימת הקניות הולכת וצוברת תאוצה.

ברקמה לא נגעתי בכלל - אבל הגרבים נערמות פה בערימה שהולכת וגובהת. וגם אני בעיצומה של תפירת 2 כריות נוי זהות גדולות - לחדר של הבת, שמשמש עכשיו כחדר אירוח. מתלבטת אם לרקום עליהן משהו או להשאיר את הרכב הבדים כפי שהוא.
אולי אעלה לפה תמונה לסיעור מוחות?

tair40

New member
הייתה שבת נהדרת

המון שעות נהיגה ושעות איכות עם הבן הגדול. איזה כיף!

לגבי ההספקים - לא משהו יחסית אלי, כי התחלתי את זה ביום חמישי בערב ועדיין לא סיימתי.....

דולי12

New member
אני לא רקמתי רק בחרתי חוטים לרקמת הסימניה

השנייה שלי ממתכת מחוררת.

bibu7

New member
אני התקדמתי בטווסון החמוד

מלווה חברה לעשות קעקוע השבוע ושוקלת לעשות עוד אחד.
פעם קודמת שליוויתי אותה גם עשיתי אבל אצלה זה מספר שתיים ואצלי זה יהיה מספר שש, עוד לא סגורה על זה.

tair40

New member
הטווס מקסים

ולגלות לך סוד? אני מתה לעשות עוד קעקוע אחד פשוט עד עכשיו לא הזזתי את עצמי לק"ש...

tair40

New member
אתם חיבות לראות את זה:

בפייסבוק יש את ה"סטטוסים מצייצים"
פרסמו שם את התמונה הזאת עם הכיתוב:

בדקתי, באף אחת מהן אין כלי תפירה. הכל עוגיות!

כל כך נכון......

bibu7

New member
הצחקת אותי, תאיר

תמיד כשאני בחו"ל, במיוחד באירופה, אני אוהבת ללכת לסופר מקומי ולחפש מציאות.

בדרך כלל אני מוצאת איזו קופסת פח יפה, (יש לי אוסף קופסאות, כבר דיברנו על זה נראה לי) ואז אני נותנת במתנה את העוגיות ונשארת עם הקופסא.

מאוד דיאטטי וגם חסכוני. אצלי זה מתבטא ברכישות

וינטאג' של קופסאות פח מה שגורם לשותפותי לטיול להרמות גבה לפעמים נוכח המחירים....
אבל היום התחדשתי בכוסיות יין 6 מקריסטל ו6 מזכוכית עם ציור וינטאג' של זוג רוקד...
שלשום לעומת זאת, 3 קופסאות פח....

למעלה