עבודות בדרך 12.1.13

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 12.1.13

מה שלומכן? איך עבר השבוע?

אני שמחה לבשר שתיבת נח חזרה ממסגור
עכשיו רק צריך לנדנד לעצמי לתלות אותה על הקיר... וזהו!
עדיין אין לי מספיק שקט נפשי כדי להתחיל עבודת רקמה חדשה. התחלתי אתמול בלילה לצבוע מנדלה, נראה איך זה יילך.

tair40

New member
תתחדשי על התמונה

אצלי אין יותר מידי תוצרים, אני ממשיכה לעבוד על הרקמה שלי.
אבל בסיכומו של שבוע - היה שבוע נעים נחמד וטוב.

maybesure

New member

מקוררת נורא, אחרי שבוע כמעט במיטה היום סוף סוף מקווה להתחיל לתפקד. הראש מתפוצץ (סינוסים?).
הנחתי את הרקמה בצד כי ממש לא הצלחתי להתמקד בכלום ולא היו לי אנרגיות, דווקא כשנשאר כ"כ קצת!
מתנחמת בעובדה שיש זמן עד אפריל.

bibu7

New member
חזרתי מניו יורק הקפואה

מה שלומכן, בנות? היה לי כיף וקר ובגלל שהיה קר היה לי עוד יותר כיף.

קניתי שם חוטים ובד גבינה לרקמת התרומה אבל עוד לא התחלתי כי ברגע שנחתתי אחותי הודיעה לי שהיא וגיסי נוסעים לסופ"ש ארוך באירופה. אז חזרתי הביתה, התקלחתי, פרקתי את המזוודה, ארזתי תיק חדש ויצאתי לבית שלה. (הם צריכים לחזור עוד כמה שעות). ברקמה, אני מתביישת להגיד, לא נגעתי כבר יותר משבוע, בעצם כן נגעתי, העברתי אותה מהתיק למזוודה ואז בחזרה לתיק אבל לרקום לא רקמתי.

שיהיה לנו שבוע פורה.

אמאדובה

New member
ניו יורק... כיף גדול

הסערה לא פגמה לך בתוכניות?
ולמה הגעת לבית של אחותך - לשמור על האחיינים? איפה מגרילים דודה טובה כמוך???

bibu7

New member
הסערה הייתה מהממת

היה יום אחד סוער ובו נכנסתי לקולנוע וראיתי שני סרטים אחד אחרי השני ואכן הלכתי לשמור על האחיינים המתוקים שלי.

maybesure

New member
אתמול ירשתי אוצר

מישהי מהעבודה של בעלי, שנסעה איתו לפני כמה חודשים לחו"ל - קנתה מלאי של חוטי רקמה לסריגת כיפות אבל לא מצאה מי שיסרוג לה והעבירה אלי את כל מלאי החוטים שהיו לה. אין לי מושג איך סורגים כיפות, אז לא אוכל לצ'פר אותה באחת אפילו אבל בטוח אעשה בהם שימוש טוב ברקמה.
יש לבן, 3 גווני כחול ו 2 גווני אדום בין 7-20 פקעות מצבע.
החוטים מסוג של חוט אחדכמו חוטי הכיפות שמוכרים בארץ, אבל בדוללות.

איזה כייף לי

למעלה