עבודות בדרך 15.3.15 איפה הייתן? מה עשיתן? אני חולה פורשת חזרה למיטה...
א אמאדובה New member 15/3/15 #1 עבודות בדרך 15.3.15 איפה הייתן? מה עשיתן? אני חולה פורשת חזרה למיטה...
M maybesure New member 15/3/15 #2 המפה מעבר לפינה מסיימת לסרוג את המסגרות בחוט שחור בקרושה. ישאר לי רק לחבר את החלקים ולפני פסח המפה כבר תהיה מכובסת ומגוהצת.
המפה מעבר לפינה מסיימת לסרוג את המסגרות בחוט שחור בקרושה. ישאר לי רק לחבר את החלקים ולפני פסח המפה כבר תהיה מכובסת ומגוהצת.
ה הקריתית New member 15/3/15 #3 המסגר שלי התקשר היום - התמונות כבר מוכנות מקווה מחר לצלם ולהשוויץ - צפו לאוצר של ממש
T tair40 New member 16/3/15 #5 סיימתי עוד תיק.... עכשיו נשאר לה רק ללדת... אני בינתיים התחלתי אתמול עוד תמונה לחברה שאמורה ללדת ויש לנו המון המון בנות הריוניות.... מה שאומר שיש לי המון עבודה....
סיימתי עוד תיק.... עכשיו נשאר לה רק ללדת... אני בינתיים התחלתי אתמול עוד תמונה לחברה שאמורה ללדת ויש לנו המון המון בנות הריוניות.... מה שאומר שיש לי המון עבודה....
ו ורדה וזהו New member 16/3/15 #6 אמאדובה, בריאות לך ולשלושת הדובים כי מי יטפל בדובונים כשאמא חולה? מה שלומך?
ו ורדה וזהו New member 16/3/15 #7 שבוע עמוס עבר על כוחותינו יש סריגה מדיטטיבית והקשבה למוסיקה. בטוח שאילו היו הוראות הרופא אם הייתי מגיעה להוראות הרופא.
שבוע עמוס עבר על כוחותינו יש סריגה מדיטטיבית והקשבה למוסיקה. בטוח שאילו היו הוראות הרופא אם הייתי מגיעה להוראות הרופא.
ה הקריתית New member 16/3/15 #8 יש!יש! קיבלתי תמונות הביתה וממהרת להשוויץ. שלישיה בלבוש ירקרק - חדשות, ואילו תמונת נוף אורבני רק הלבשתי מחדש, כי מישהו (ולא נצביע באצבע!) הצליח להפיל אותה מהקיר, והזכוכית נשברה יחד עם המסגרת (רמז קטן - זה לא היה הילד )
יש!יש! קיבלתי תמונות הביתה וממהרת להשוויץ. שלישיה בלבוש ירקרק - חדשות, ואילו תמונת נוף אורבני רק הלבשתי מחדש, כי מישהו (ולא נצביע באצבע!) הצליח להפיל אותה מהקיר, והזכוכית נשברה יחד עם המסגרת (רמז קטן - זה לא היה הילד )