עבודות בדרך 2.11.14

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 2.11.14

שלום לכולן ושבוע טוב!
מה שלומכן? איך עבר עליכן סוף השבוע הגשום?
רקמתן? יצרתן? רוצים לראות!

אמאדובה

New member
שכחתי לכתוב על עצמי

אני עדיין לא נגעתי ברקמה אבל סוף סוף נתתי מתנה שהכנתי לפני כשנתיים (צבים רקומים) ורק עכשיו היתה לי ההזדמנות לתת אותה לאשה היקרה שלה היא היתה מיועדת. זו מורה להוראה מתקנת שעזרה מאוד לבן שלי, ויש לה אוסף של פסלוני צבים מכל העולם ומלבד זה התחביב שלה הוא רקמה. היא באמת שמחה מאוד והעריכה את המאמץ

עכשיו הלכתי לבדוק.... סיימתי אותם לפני שנתיים וחצי, בושה וחרפה http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2285&messageid=161516534&r=1
בכל אופן כשהסתכלתי עליהם לא האמנתי שאני בכלל מסוגלת לרקום ככה. אני צריכה לשנס את מותניי ולחזור לגעת בחוט ומחט. אז השבוע אעשה את התיקון שהבטחתי לטייטס של הבת שלי
אתן עדות!

tair40

New member
הספק יפה בהחלט.

סיימתי רקמה שהייתה ממש קשה פשוט כי החוט היה גדול מידי לבד.
מייד אחרי זה התחלתי עוד אחת שאני מסיימת גם אותה.
ולא תחשבו שזה מה שעשיתי כל הסופ"ש:
בין היתר - רצתי בשישי בבוקר 10 ק"מ, למדתי עשיתי כביסות, הכנתי אוכל ואפילו הפסדנו במשחק ידידות של כדורשת...
ככה זה האמהות, אם אי פעם ניתן לאבות לספור מה הם עשו... מעניין מה תהיה התוצאה.

tair40

New member
העבודות המוכנות

הכלבלב המסובך, (חדשה שימי לב לצפיפות הבד)
ההיפו - זה הספק של יום אחד....

משגעים היפיופים וראיתי שם שמות שנעלמו לנו.....

קוליברי
ביבו
קדרית באה
קיטה
ניקיטה
תמר400
מי שמע, מי ראה,
לאן הן נעלמו?

maybesure

New member
מאוד מקווה

שאני באמת חוזרת לענייני היצירה.
לנסיעה לחו"ל לקחתי איתי סימנית מתכת לרקום, התחלתי אותה. משהו פשוט, אמור להיות מהיר וקליל.
במקביל, מקווה מאוד להצטרף השבוע שוב לחוג הרקמה שלי שנטשתי בשנה שעברה. השנה יוצא בימי שלישי, נראה לי משום מה יותר נוח מימי ראשון.

עומדת בפינה ומתביישת

כל פעם מבטיחה לעצמי.
הכי אוהבת לרקום.
לא מוצאת את עצמי מתחילה.
אולי כי הרבה יותר קל לקחת מסרגה ולזרום?
אולי אסמן בתרשים איפה אני בדיוק ואז יהיה לי קל לחזור לאותו מקום ברקמה ולא להתחיל לחפש ולהתמקם כל פעם מחדש.
אולי?
הצעות?

למעלה