עבודות בדרך 20/10/13 מה שלומכן? איך עבר השבוע? שתפו מה רקמתן ומה בתוכניות!
א אמאדובה New member 20/10/13 #1 עבודות בדרך 20/10/13 מה שלומכן? איך עבר השבוע? שתפו מה רקמתן ומה בתוכניות!
M maybesure New member 20/10/13 #2 מתקדמת יפה בברזילאית עוד כמה ורדים ברזילאים והרקמה מוכנה. מקווה לסיים השבוע בתכנית לעזוב את הרקמה קצת בצד אחרי הברזילאית, ולהתחיל לסרוג נעלי בית לבני הבית.
מתקדמת יפה בברזילאית עוד כמה ורדים ברזילאים והרקמה מוכנה. מקווה לסיים השבוע בתכנית לעזוב את הרקמה קצת בצד אחרי הברזילאית, ולהתחיל לסרוג נעלי בית לבני הבית.
B bibu7 New member 20/10/13 #3 התקדמתי בטרופותי החלטתי שקודם אני רוקמת הכל ורק אחר כך עושה את הבקסטיץ' כי זה בעצם מה שביאס אותי כי הבקסטיץ' פה מסורבל ומעפן. ברקמה עצמה כתוב למעלה טרופתי באנגלית אבל אני חושבת שאני לא אכתוב את זה. לא אוהבת כיתוב מסביר ברקמות אלא אם כן זה תורם לרקמה ופה זה לא נראה לי מתאים.
התקדמתי בטרופותי החלטתי שקודם אני רוקמת הכל ורק אחר כך עושה את הבקסטיץ' כי זה בעצם מה שביאס אותי כי הבקסטיץ' פה מסורבל ומעפן. ברקמה עצמה כתוב למעלה טרופתי באנגלית אבל אני חושבת שאני לא אכתוב את זה. לא אוהבת כיתוב מסביר ברקמות אלא אם כן זה תורם לרקמה ופה זה לא נראה לי מתאים.
T tair40 New member 20/10/13 #4 התקדמתי עם התיק שלי התקדמות אפילו די מרשימה. והכנתי את זה.... בעקבות הסדנה שעשיתי. האמת שעשיתי אפילו עוד אחד כזה עם גוונים של ירוק עם שיפורים של קישורים וכאלה ויצא אפילו יותר יפה אבל אין לי תמונה שלו...
התקדמתי עם התיק שלי התקדמות אפילו די מרשימה. והכנתי את זה.... בעקבות הסדנה שעשיתי. האמת שעשיתי אפילו עוד אחד כזה עם גוונים של ירוק עם שיפורים של קישורים וכאלה ויצא אפילו יותר יפה אבל אין לי תמונה שלו...
ק קדרית באה New member 21/10/13 #5 הכנתי שני צמידים רקומים, התקדמתי עם הפורטרט והכנתי תמונה לפורטרט חדש. עוד מעט מפרקים את הביאנלה לקרמיקה - מי שלא הלכה: מאוד כדאי! תערוכה יפהפיה במוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב!
הכנתי שני צמידים רקומים, התקדמתי עם הפורטרט והכנתי תמונה לפורטרט חדש. עוד מעט מפרקים את הביאנלה לקרמיקה - מי שלא הלכה: מאוד כדאי! תערוכה יפהפיה במוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב!
M moravrah New member 24/10/13 #7 הנה גם שלי עדיין בתהליך עבודה, אני מאד נהניית!!! מנסה על הדרך סוגים שונים של תכים, עם ובלי מסגרת מסביב לתך מילוי. אעלה שוב כשאסיים... מור
הנה גם שלי עדיין בתהליך עבודה, אני מאד נהניית!!! מנסה על הדרך סוגים שונים של תכים, עם ובלי מסגרת מסביב לתך מילוי. אעלה שוב כשאסיים... מור
ו ורדה וזהו New member 25/10/13 #10 עבודה יפה ושמחה רואים שאת נהנת בתהליך. הצבעים מאירים ועושים שמח בעיניים.