עבודות בדרך 23.2.14

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 23.2.14

מה שלומכן? איך עבר השבוע? מה שלום החולים למיניהם?...
-

אמאדובה

New member
אצלי הכל באמת בדרך

ניסיתי כבר פעמיים להזמין מחוגים לשעון שאני עושה לבן שלי מאיביי, ובשתי הפעמים הם לא הגיעו (ממוכרים שונים!) אז קיבלתי החזר אבל זה כבר ממש מעצבן.
מצד שני צומח אצלי רעיון לרקמה חדשה, ובשבוע הבא במקרה ראיתי הדרכה לרעיון הזה אז בכלל קיבלתי פוש. קניתי ביום שישי חומרים ועכשיו נראה שגם אעשה עם זה משהו

bibu7

New member
הכל אצלי באמצע

ואני שונאת שיש לי כמה עבודות שהן באמצע.

שלשום קניתי לי כמה תרשימים ששמתי עליהם עין כבר כמה זמן
https://www.etsy.com/search?q=satsuma%20street&order=most_relevant&view_type=gallery&ship_to=US&ref=auto1

אבל עד שאני לא גומרת את כל הבאמצע אני לא מתחילה.

maybesure

New member
השארת אותי עם מלא

לגבי הרעיון. מסקרן ביותר, מה עם לשתף אותנו?

אמאדובה

New member
אז הנה - מנדלה רקומה

http://www.shinyhappyworld.com/2014/02/zen-stitching-embroider-mandala-pattern.html
כבר כמה זמן אני חושבת / מדמיינת / צובעת מנדלות, ורציתי לרקום אחת בדיוק כמו שהיא מתארת, בלי דוגמא מראש - אבל יש לי איזשהו מחסום מרקמה עד כדי כך חופשית. כשראיתי את ההדרכה הזו הבנתי שאני פשוט צריכה לנסות. עכשיו נראה אם אעז

maybesure

New member
וואי מעניין!

קודם כל החלוקה הסימטרית הזו שהיא מגיעה אליה. לא קראתי את ההוראות אבל כל זה בלי סימונים?

סוג הרקמה ממש מזכיר את הקרייזים שאני רוקמת עכשיו.

אמאדובה

New member
בלי סימונים

עשיתי את זה אתמול
עוד לא סיימתי אבל יצא ממש יפה לדעתי. כמובן לא ישר כמו סרגל אבל גם זה חלק מהעניין. זה בדיוק כמו שמציירים מנדלה, כל הרעיון הוא שהיא גדלה תוך כדי יצירה...

maybesure

New member
כמובן

אני אוהבת מאוד את אי הדיוקים, יש בזה משהו נאיבי ובהחלט מעיד על עבודת יד.

maybesure

New member
התחלתי לרקום את הקרייזים

זו הולכת להיות דרך ארוכההה ומפותלת. בטוח אצטרך הפסקות בדרך עם גיחה לסריגה או שדרוג רהיטים אחרת אצטרך להתאשתפז.

הנשימה שלי עדיין על הפנים, משתמשת במשאפים משתעלת לכל הכיוונים עם המון אופטימיות נוספת שעד הסופ"ש זה יעבור.

סיימתי!

את הרקמה לפרוייקט התרומה.
ועוד ניסיונות ששודרגו לרקמה מתנה לילדה נזקקת שמישהי ארגנה לה יומולדת. הוספתי את השם שלה, ועוד קצת עלים כמסגור ויצאה רקמה חמודה (שבאופן מפתיע כמהממש התפעלו ממנה).

למעלה