עבודות בדרך 24.3.13

עבודות בדרך 24.3.13

אמאדובה עסוקה בהכנות לחג והעבירה לי, זמנית, את השרביט לשני ימי ראשון הקרובים.
מה שלומכן? איך אתן מתקדמות בנקיונות ובבישולים.
מסתבר שאני לא לבד בהסתכלות מהצד על הטרוף שאוחז באנשים ויש לי קצת ספקות לגבי השאננות שלי.
נראה דווקא אחלה לעשות ניקוי אביב או ניקוי לפסח ולא משנה מה השקפת העולם שלך.
שנה הבאה מבטיחה לתקן את השקפת העולם שלי ולהתחיל בזמן.
בינתיים, מה עשיתן, מה רקמתן, איך התקדמתן בדברים היפים ומה הרעיונות החדשים שלכן לקראת ההחלפה (בלי להסגיר סודות) ולקראת הרקמות החדשות/ישנות שלכן?
אני התקדמתי קצת, בבקשה לפנות בכל תלונה על הקצב לאתרי ההורדות שאיבדו את הקצב הנכון

bibu7

New member
אני מתקדמת יפה עם שלי

גם אני לא מבינה את הטירוף של פסח. בכלל, השנה באמת עברו את הגבול, סיגריות כשרות לפסח, נייר דבק כשר לפסח. מעניין אם יש רקמה כשרה לפסח...

בקשר להחלפה, זה רעיון שעוד היה לי בהחלפה הקודמת אבל לא יצא לי טוב, הפעם עשיתי מקצת שיפורים ובינתיים הולך בסדר.

tair40

New member
בסוף השבוע הזה - נישבר שיא.

אז ככה, ביום חמישי ניקתי (ניקיון רגיל לא ניקיון של פסח) את הבית ככה שבשישי לא היה לי יותר מידי מה לעשות.
אז סיימתי את הריקמה הזאת:
והתחלתי את ההחלפה.
ואופס..... עד יום שבת, בין כל הכביסות, הבישולים ולמזלי הבנות לא רצו לצאת לטיול אז היה לי המון זמן פנוי - בקיצור, ההחלפה חבר ב-3/4 דרך לסיום. וזה לא רקמה קטנה..... כמו שאמרתי שיא חדש בהספקים.

saraint

New member
זה יוצא יופי. על איזה בד את רוקמת?

הצלבים נראים קטנטנים.

אני גיליתי מחדש את ריקמת ההרדנגר...

אחרי ש"אווררתי" לקראת המפגש האחרון את המפה שהתחלתי לפני יותר מ-10 שנים (!!!) החלטתי להמשיך אותה... מתוך 126 מלבנים שאני צריכה לרשת יש לי כבר 72...
אבל אנחנו עוד צעירות ויש לנו הרבה שנים לפנינו כל שאני לא מתיאשת!

דולי12

New member
אני רוקמת מעט ורקמות קטנות שישולבו בכרטיסי בר

הראשון פרפר

אמאדובה

New member
הנה גם אני מציצה

אז רק כדי שתירגעו
אני עסוקה בעיקר בגלל הילדות שלי שהיום היו בחופש ולא יכולתי לברוח לעבודה... אני מנקה את המינימום ההכרחי (ויש גם עוזרת, אני מודה). אבל גם זמן לרקמה לא היה למרבה הצער

נראה לי שאת ההחלפה אתחיל רק אחרי החג, ומקווה במשך החג להתאפס על רעיון באופן סופי.
חג שמח לכולן!

ענתא10

New member
עבודה בראשיתה

העבודה בהחלט בשלב התחלתי, בעיקר ליפוף הסרט הלבן ומילוי צבעוני.
כרגע לא ממש יודעת איך להתקדם.
מזל שההחלפה שלי כבר נרקמת....

למעלה