עבודות בדרך 3.8.14

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 3.8.14

מה שלומכן? איך עבר עליכן השבוע?
נהניתי מאוד לראות את התמונות בפרוייקט השדרוג... יישר כח לכולכן! אז לכל מי שרקמה מחוץ לפרוייקט, זו הפינה

אמאדובה

New member
והיום דווקא יש לי מה לספר!

מודה ומתוודה שהשבועות האחרונים קצת לקחו ממני את חדוות היצירה.
אבל ביום שישי הייתי בבית עם הילדים (הגדול חולה אז לא יצאנו לשום מקום). נזכרתי בשעון שהבטחתי לו אי-פעם מזמן, הוצאתי אותו מהארון והמשכנו בתכנון.
האמצעית אמרה שהיא גם רוצה משהו לחדר שלה, אבל לא שעון אלא תמונה של פייה. היא ציירה פייה, וביחד תכננו ועיצבנו את התמונה - צבענו חישוק רקמה מעץ בורוד, צבענו חלקי לבד לשמש ועננים ולחלק מגוף הפייה, חלקים אחרים צבענו בצבעי אקריל ונשאר "רק" לרקום את גוף הפייה. היה תענוג אמיתי לעשות את כל התהליך יחד איתה!

tair40

New member
גם אצלי יש מה לספר

אני מתקדמת עם התמונה לתינוקת המדהימה שנולדה לחברה שלי.
אתמול בערב הבנות התיישבו לידי במיטה והודיעו לי שגם הם רוצות לרקום והפעם רקמה אמיתית.
הגדולה בחרה פיה מתוקה והקטנה דוב קואלה.
התחלנו ואין מה לומר - הבנות הם שלי (לא החליפו לי אותן בבית החולים זה בטוח!)
&nbsp
שיהיה לנו שבוע נהדר עם המון חדשות טובות.

גם רקמתי וגם הצלחתי במצוד אחרי חוטי קרושה דקיקים

אתם לא תאמינו עד שאכתוב מה התכנון.....
מפת קרושה בגודל 2.50 על 1.50 לשולחן בפינת אוכל בחוט מס. 20 שמובנו מסרגה מס. 1 או 1.5. עוד לא התחלתי בסריגה כי החוטים עדיין בחנות.
מקווה שאוהב את הצבע שהזמנתי אחרת ההודעה הזו תשמיד את עצמה.

תודה והחוטים עדיין בחנות

אני תמיד בחנות אומר אני פה ושם ועונה כשמתאים לי.
עוד לא הצלחתי ליצור איתו קשר ולקחת את החוטים.
מוכר משובח ביותר.

החוטים אצלי בבית

איזה כיף לי.
עכשיו מתחילה עבודה סיזיפית של כמה שנים.
יש!!!!!!!!!!!!!!!!

bibu7

New member
כמה דברים משבוע שעבר

את הסימניה הכנתי לאחיינית שאוהבת את לשבור את הקרח ולהגנתי היא בחרה את הצבע של הרקע.

כמובן שבאמצע הסימניה נגמר לי חוט הזהב, (המכוער), אז הייתי צריכה להזמין אותו כי לא מצאתי כזה בארץ אז כבר הזמנתי לי גם קיט קטן של רקמה וחרוזים.
הוא מגיע עם מגנט והוא נורא חמוד.

maybesure

New member
שבוע מבאס

ביום חמישי גיליתי שגנבו לי כסף מהמשרד. מעציב לעבוד במקום בו אנשים שעובדים / עבדו גונבים. ברור לנו שזה מישהו שיש לו מפתחות. החלפנו מנעול. נקווה לטוב..
כל הסופ"ש הראש שלי היה עסוק ב"מי זה היה" ו"איך למנוע בעתיד" ואין פתרונות.

זה נלווה לדאגות לילדים שבדרום.

אז תכל'ס אין לי מוזה לכלום, ואם זה לא מספיק היום עברתי ניתוח לא מתוכנן בחניכיים, הפה מלא תפרים כואב. אני על כדורים ולא מסוגלת לחשוב על יצירה

מחכה שהגל של הנאחס הזה יעבור

לא משהו הגל הזה

תתכופפי והוא יעבור מעליך.
דפדפי.
תרגישי טוב, נשמע ממש כואב.

למעלה