עבודות בדרך 5.1.14

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 5.1.14

שבוע טוב לכולן מהצד השני של תחילת השנה

מה הספקתן השבוע?
אני שומרת על זכות השתיקה (אפילו לא הספקתי לאסוף את תיבת נח ממסגור... אני ממש סקרנית לראות את התוצאה)

tair40

New member
היה סוף שבוע ללא שעות שינה

אלוהים יודע למה... אבל במקום לישון בשישי בלילה רקמתי... ורקמתי... ועוד קצת רקמתי... והופ השעה הייתה 4.30 בבוקר.
וזאת התוצאה - כמו שניתן לראות הצילום לא יצא בפוקוס - המצלמה כמו הבעלים, יצאו מפוקוס...

maybesure

New member
אליפות!!

אין עליך, זה נראה מקסים ומעניין לראות אותו גמור.

tair40

New member
אני אוהבת אותו.

בדרך כלל אני עושה עבודות רקמה לילדים אבל קצת חסר לי ילדים לרקום להם (לא יולדים אצלנו....) וגם החלטתי להתבגר קצת...

הסגנון הזה בזמן האחרון מושך אותי מאוד, גם אני אוהבת אותו, הוא מאוד עדין ונעים לעין.

זאת עבודה קצת ישנה שלי קטנה וחמודה

maybesure

New member
אני דווקא חזרתי קצת לרקמה

התחלתי את רקמת התרומה בבי"ח, עכשיו אנחנו בבית ולמרות שבקושי מוצאת זמן פנוי, כמו תאיר - מקדישה לזה לילות. מתקדם בקצב טוב מאוד.

דולי12

New member
אני לצערי חסרת השראה בימים אלה בנושא רקמה ואנ

סורגת בעיקר. אני מחכה שהמוזה תשרה עלי.

האם אפשר לומר שהחורף מעורר בנו את הרצון לסרוג

והאביב את הרצון לרקום?
(טוב, במקרה שלי זה החורף מעורר בי את הרצון לישון והאביב מעורר בי את הרצון לישון...)

דולי12

New member
ניתן לאמר שאני לפחות נשאבת לסריגה במעט הזמן

שיש ברשותי וזה לא מחייב עיניים טובות וריכוז כמו לרקמה. כמו כן תמיד מתחשק איזה צעיף מחוט מעניין או מתחשק לסרוג לנכדה אפודות וכובעים. לקראת האביב אני מתכננת לעסוק באמיגורומי. רקמות יש לי הרבה ונראה לי שאם ארקום עתה זה יהיה אולי ציפות לכריות בסלון או בחדר השינה. אני גרה כשנה בדירה חדשה ונראה לי שכשאפרוש מעבודתי בעוד כתשעה חודשים, אני אסדר את הדירה לפי צרכי ואשלב פה ושם רקמות. אין ספק שצריך לרקום כשבוער לרקום.

maybesure

New member
תודה

הרופא מנסה עליה כל מיני תרופות ליצב לה את לחץ הדם, בינתיים ללא הצלחה ממשית אבל היא בבית ולא בבי"ח וזה כבר שיפור לה ולכולנו.

maybesure

New member
תודה רבה

בשעות שאני אצלה בבית אני רוקמת ומתקדמת יפה ברקמת התרומה.
יש מקום לתרומות כבר?

מתקדמת בפורטרט, כמעט סיימתי, נותרו

מספר הצללות ולמתוח על מסגרת. מיועד לתערוכה שתפורסם פה בהמשך...
עשיתי ניסויים לציפורי קרמיקה בגלזורות חדשות שיצאו נחמד מאוד, ויהפכו בקרוב למוצר שיעלה לחנות שלי.
התחלתי נרתיק למשקפיים בסריגה אפגנית, מקוה להתחיל עוד עבודות רקמה בימים הקרובים..

למעלה