עבודות בדרך 7.7.13

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 7.7.13

מה שלומכן? איך עבר השבוע?
התקדמתי ברקמת ההחלפה למפגש, מקווה מאוד שאסיים בזמן

זאת למרות ועל אף שהיה לי שבוע עמוס להפליא (הופעה עם המקהלה שאני שרה בה ועומס אדיר בעבודה) אז אני גאה בעצמי עד מאוד.

bibu7

New member
אתמול לקחתי אתנחתא מטרופותי

ורקמתי את המתנה שבאה עם הקרוס סטיצ'ר. עוד לא הדבקתי את המסגרת, רק שמתי אותה שתראו את הרקון.
אני מחבבת את המתנות האלה של הקרוס, אני מחברת מגנט מאחורה ותולה על דלת הבית, זה מאוד נחמד.

tair40

New member
אני עם כאבי גב

שאפשר למות. אז גם כשאני במיטה כבר (למרות שכרגע אני בעבודה אבל כואב לי נורא...) אז גם שם אני לא יכולה לרקום.
ולמרות זאת התחלתי רקדנית נוספת על בד שחור וזה ממש קשה לי כי אני לא ממש מצליחה לראות את הריבועים, הצבעים לא יושבים על השחור כמו על הלבן/קרם - בקיצור, רקמה ראשונה ונראה לי שגם אחרונה על הבד השחור.

אמאדובה

New member
כאבי גב זה סיוט

ובד שחור בכלל נשמע לא להיט. לאמא שלי יש בבית גובלן שהיא רקמה על בד שחור ולטענתה זה הרס לה את העיניים ויותר היא לא רקמה בכלל

colibri

New member
אני זנחתי באמצע רקמה על בד שחור

ותאיר - תרגישי טוב!!

In Limbo

New member

אצלי מצב דומה - התחלתי לרקום ציור של ג'ירפה שציירתי, על בד כהה מאוד ודמוי עור - אחרי קווי המתאר הכללים די איבדתי עניין כי הסימונים כל הזמן נמחקים לי ולהעתיק אותם כל פעם מחדש למיקום זהה ב-100% זה מתיש...

colibri

New member
אני עדיין בריבועי הקרושה

מתקדמת... יש בערך 20 מתוך 34 או משהו כזה...
ובינתיים אוספת לי ב"פינטרסט" דוגמאות משגעות... לו רק היה לי את כל הזמן שבעולם...

tair40

New member
רק תראו מה מצאתי!

לכל הבנות שמגיעות למפגש ביום שישי - איזה כיף לכן!
אני הולכת להכין כזה היום!!!!!!

וכן - זה טאטינג

tair40

New member
ועוד אחד כזה

בהחלט יכול להיות ככרית לסיכות

למעלה