עבודות בדרך 9.6.13

אמאדובה

New member
עבודות בדרך 9.6.13

היי יקירותיי,
חזרתי לארץ ולאט לאט חוזרת לשגרה... היה מסע לא פשוט (לפולין) ופתאום הכל נראה אחרת.
כמובן שלא רקמתי השבוע בכלל. קוליברי - קיבלתי פתק לדואר, מקווה שמחר אספיק לקחת את החבילה כי זו בטח ההחלפה ממך...
מה אתן עשיתן?

colibri

New member
ברוכה השבה!

ובבקשה תעדכני אותי, מה קורה עם החבילה... כי אני קיבלתי הודעה ש"דבר הדואר לא נמסר ומוחזר לשולח"... אבל אולי עדיין תצליחי לקבל אותו?
אוףףף, רק שלא יאבדו אותו בין לבין

אגב עבודות השבוע, אצלי מתקדם מאוד לאט, צעד

צעד.. אני רוקמת פורטרטים בחוט תפירה על בד בטיסט. מאוד אופייני לי להסתבך, וגם הפעם אני עיקבית. אחרי תקופה ארוכה שבה הכנתי רק עבודות קטנות שהקפדתי לסיים את כולן, לקחתי על עצמי פרוייקט גדול ולא קל. אני מאוד מקווה שהתוצאה הסופית (צפויה בעוד כשנה) תצדיק את המאמץ!

tair40

New member
בסוף השבוע הזה השנה מסתיימת!

איזה כיף! מסתיימים מופעי סוף השנה ומתחיל החופש הגדול (טוב הם עדיין לומדים עד סוף החודש אבל סיומי השנה מסתיימים)
ועכשיו מתפנים לחלומות.

בסוף השבוע הזה סידרנו בחוץ את פינת הזולה שלנו ולמדתי לבגרות בהסטוריה (מחר) ככה שהרבה זמן רקמה לא היה....

maybesure

New member
ברוכה החוזרת

באיזו מסגרת יצאת לפולין?
אני זוכרת כשהבת שלי חזרה משם, עם דעות כמעט כשל חוזרת בתשובה. אח"כ זה נרגע לה. אבל אין ספק שהביקור שם השאיר עליה חותם.

נו.. קיבלת את החבילה??? אני מאוד מקווה שתספיקי לפני שהוא תעשה אחורה פנה..

אמאדובה

New member
נסעתי עם קבוצה שהתארגנה בעבודה

אבל בסופו של דבר יצא שהיינו 23 אנשים שהקשר ביניהם די רופף. כמובן שתוך כדי הקשרים התהדקו ויצאנו עם חברויות חדשות.
אני חושבת עכשיו שבני נוער נוסעים לשם בגיל מוקדם מדי וגם עוברים שם שטיפת מוח מוגזמת (סליחה על הביטוי) ואולי לכן הדעות שבתך חזרה איתן. התכוונתי ש"הכל נראה אחרת" במובן שהחיים מקבלים פרופורציות אחרות. מניחה שגם זה יעבור לי

אני שמחה שיצאתי בתור אדם מבוגר עם משפחה (ועם בן זוגי - שהיה מקור תמיכה חשוב מאוד). נראה לי שצריך קצת עומק ובגרות כדי לעבור את זה ולא לנסוע כי כולם נוסעים. אבל נראה איך אעמוד בפרץ כשהבן שלי יגיע לתיכון...

וגם אם לא תעמדי זה בסדר גמור... אף פעם אין

לדעת כיצד חוויה כל כך עזה תשפיע ותעצב, ואולי לטובה ולחוזק?

bibu7

New member
הייתי שם בכיתה י"א

וכשאני חושבת על זה היום ממרום שנותיי זה לא מסתדר לי.

הייתי שמחה לנסוע שוב.

maybesure

New member
מתקדמת בצעיף הזהוב

נרקמים להם בקצב סביר עוד 4 פרחי אמנון ותמר. בהמשך ותווספו אליהם עוד כמה פרחים קטנים ומהירים.

דולי12

New member
אני אחרי הרבה זמן שהזנחתי את הכרית שלי

התקדמתי אתה ומקווה לא לזנוח אותה שוב.

colibri

New member
אתמול בערב חזרתי לרקמת השועלים שזנחתי

האמת, היא קצת משעממת אותי... אבל רוצה לסיים בכל זאת

05 מיכל

New member
סוף סוף קצת חופש

וסוף סוף אני מצליחה להתקדם קצת במפית שכבר כמה שנים אני עובדת עליה on-and-off.
מפית ב"רקמה שחורה" בכתום-חלודה על בד בצבע בז'.
אם אצליח להגיע חמפגש (ואני מקווה מאוד שאצליח), אביא אותה.

למעלה