עדיאל תל אורן - אזהרת משרד הבריאות

• פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
עדיאל תל אורן - אזהרת משרד הבריאות

כל מילה נוספת מיותרת.

Ofericko

New member
אתה יכול למצוא ולהעלות את המקור

באתר משרד הבריאות? יש להם שם איזור של הודעות הדוברות עם הרבה אזהרות. לא ראיתי את האזהרה הזו.
אבל חיפשתי מהסמארטפון אז מאד יכול להיות שפיספסתי.
אני פשוט חושב ש-ynet הוא מקום מאד לא מוצלח להתרשמות מדוייקת בדברים כאלה.
גם לא אתרי חדשות פופולריים אחרים.

RSPA

New member
אין לי את המקור

לא מצאתי באתר משרד הבריאות, אבל אני יכול להניח שהסיפור נכון בשל העובדה שהוא פורסם בכמה אתרי חדשות מובילים במקביל.
אגב, אם בידך עדות תומכת לעניין, מחכים לך במשרד הבריאות. באותו טלפון שמופיע בקישור שלהלן אתה יכול גם לאמת עמם את נכונות הסיפור.
http://www.infomed.co.il/article-3926/#

דידי שי

New member
כתבה יותר מורחבת על המתחזה

עדיאל תל אורן

הוא גם לא רשום ככירופרטור באיגוד הכירופרטורים בארץ (שלא לדבר על זה שכירופטקטיקה היא פסדו מדעית בחלקה).

usi1

New member
מה שלא ברור לי בעניין

זה שיש פורטל eatwell שמוכרים הרצאות שלו בהרבה מאוד כסף, בתיאטרון גבעתיים, אף פעם לא הלכתי מטעמי רחוק לי ולא נוח לי בימי שישי, אבל אני מסתכלת על פירוט ההרצאות וכו והוא מדבר על דברים מאוד רציניים כמו בעיות בבלוטת התריס, בעיות במערכת החיסון וכן הלאה .
איך נותנים לו במה כל כך פומבית עם פרסומים ועם כרטיסים במאות שקלים אם הוא שרלטן ?
ההרצאה שאני שמעתי , היתה לפני הרבה שנים, ברידמן, שהוא דיבר על תזונה, היתה הרצאה מרתקת, נשמע מקצועי מאוד , היו כמה נקודות של הטפה אבל זהו.....
הוא דיבר על כל הנושא של הכולסטרול למשל , ועל זה שלא צריך סטטינים וכן הלאה .
הולך להיות כנס אוכלים בריא , ויש כאן קישור להרצאה שלו שהם מפרסמים בנושא של הנדסה גנטית
http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=456&ArticleID=4330

אז איך אתם מסבירים את זה ?

אפוא הבקרה של כל אלה שנותנים לו במה ?

גם ד"ר ראול רודריגז קיבל במה

בראיונות בטלוויזיה למשל. אז נשאלת השאלה איך "רופא" שמשווק דיאטה שברור לכל בר דעת שהיא מסוכנת וזה בכלל גורם להטיל ספק באמינותו כרופא, מקבל כזאת במה?

דיאטת ה"הורמון"

שלמרבה הצער הפכה מאוד פופולארית למרות כל ההזהרות. שמתבססת על איזה תרסיס צמחי שמדמה את הורמון ההריון שלכאורה צריך לקחת ולצרוך תזונה של 500 קלוריות ביום... זה בגדול.

Ofericko

New member
האם הדוקטור הזה מוסמך לעבוד ברפואה?

האם משרד הבריאות הוציא אזהרה על הדיאטה שלו.?

לגבי ההסמכה שלו לעבוד ברפואה אין לי מושג

לגבי הדיאטה עצמה אכן כן, יש לא מעט אזהרות ממשרד הבריאות על הדיאטה הזאת.

Ofericko

New member
מצויין. תודה!

מעניין אגב, שאם הרופא הזה כן משווק את ההורמון הזה על אף אזהרת מ. הבריאות, למה הוא לא זכה לאזהרה אישית כמו עדיאל.

subatoi

New member
איזו בקרה?

תעשיית ההרצאות פורחת, בכל תחום ובכל נושא. כל ארגון או גוף שרוצה לארגן משהו לעובדים מחפש מרצים.
כולם באמת בודקים את העבר של המרצה המועמד שלהם? כולם עושים חיפוש בגוגל כדי לדעת מה הוא עשה/עושה/מה אומרים עליו? לא רק שהם לא בהכרח חושבים על זה, הם לא בהכרח יבינו מה שיקראו גם ככה.

זו התרבות שאנחנו חיים בה

למעלה