ZTE BLADE

e-magine

New member
ZTE BLADE

אני רואה שרצה בתפוז פרסומת על ZTE BLADE III
אני מאד ממליץ לא ליפול בפך ולא לחשוב שאתם קונים סמארטפון מציאה. היה לי ZTE דור קודם, אפילו שעבר רוט והיה לו רום טוב, היה מכשיר מעצבן ברמות. לפני שקניתי, קראתי עליו המלצות מצויינות, על כמה שהוא כדאי ושזה מכשיר טוב לרמת כניסה, במעט כסף, ובכן, לא דובים ולא יער, המסך היה חשוך ולא רגיש לפעמים לא הגיב, המעבד בקושי זז, הרבה אפליקציות שניסיתי הוריד, הייתי מקבל הודעה שלא מתרימות למכשיר וכד'. תזכרו שזה בסה"כ מוצר סיני, על כל המשתמע מכך. לא מכיר את החדש ולא רוצה להכיר.

AYELET1

New member
גם האייפון בסופו של דבר הוא סיני
ולא

חושבת שמכשיר ברמת כניסה מתאים למשתמש כמוך.
מי שבאמת מחפש מכשיר ברמת כניסה, המכשיר לא רע בכלל (יצא לי לעבוד איתו).

e-magine

New member
האייפון הוא מורכב בסין

אך כמו שכתוב עליו, מתוכנן בקליפורניה

עם הקפדה מירבית והוא מאד מאד איכותי (אם כל החיבה שלי לסמסונג, סמסונג לא מתקרב לקרסוליים של אפל מבחינת איכות.
את ה ZTE בזמנו קניתי כטלפון שני (כי אני גם מהכת של המופרעים האלה שמסתובבים עם שתי המערכות) כשהראשון שלי היה אייפון 3GS והשני היה לא פחות ולא יותר מאשר טראו 650 (האגדי שכבר היה גדול מידי) וזה היה כדי ללמוד להשתמש באנדרואיד.
אני לא אהבתי את הZTE אבל גם הילדים שלי לא אהבו אותו, כולל הקטנה והיא בטוח לא היתה צריכה יותר מרמת הכניסה, אבל כן היתה צריכה שניתן יהיה לריץ משחקים באופן סביר.

BravoMan

Active member
אני לא יודע מה היה לך, אבל אני משחק עם

BLADE III כבר יותר מחודש, ולרמה שלו הוא מכשיר מצוין.
הוא מריץ בסבבה משחקים כמו "Temple run", המסך שלו נראה סביר (לא, הוא לא מנסה להתחרות ברטינה \ super lcd \ ips) והמערכת שלו נקייה יותר ממה ש-Samsung / HTC מספקים ברירת מחדל.

באשר ל-iPhone, החלק של "קליפורניה" בו הוא די נמוך.

על הביצועים היפים שלו אחראים בעיקר Smasung, יצרנית ומתכננת המעבד שלו, ואוניברסיטת ברקלי האמריקאית שסיפקה את הליבה המצוינת למערכת הפעלה שלו.

e-magine

New member
מה שהיה לי היה Orange San Francisco

שזה ZTE BLADE
נקנה מאורנג' בבבריטניה, עבר רוט ו"שוחרר" מהרום המעיק של אורנג' הבריטי והיה לו רום מבושל סיאנוג'נמוד 9.
הטלפון נהנה מיח"צ מצויינים, אפשר לראות בהרבה פורומים באנגלית ואפילו בויקיפדיה.
בפועל גם היה לי מאד קשה למכור אותו.
אני סיפרתי לך איך אני "נהניתי" ממנו ולא מה אחרים כתבו.
יתכן כמובן שהחברה התקדמה, אבל חשוב שאנשים שיקנו את בלייד III יבינו שלא הולכים לקבל משהו ברמה של SGS3 או HTC ONE במחיר מציאה, אלא משהו שתואם את המחיר, במקרה הטוב.

BravoMan

Active member
ולמה שמישהו יחשוב כך???

Blade III לא אמור להתחרות ב-SGS3 או HTC One.

הוא מכשיר Mid range ולא High end.
צר לי אם לא הבנת זאת, אבל אני אישית לא ראיתי שום מקום שבו פרסמו אותו כמשהו שהוא לא.

כאמור, מה שכתבתי לך הוא מניסיון אישי עם המכשיר.
יצא לי להשתמש גם ב-HTC One X (שהיה high end עד שיצא One), ואני בהחלט יודע את ההבדל, ועדיין בשביל מכשיר במקום שלו ב-"שרשרת המזון" הוא מכשיר לא רע בכלל.

AYELET1

New member
מסכימה עם בראוו

ומעבר לזה - למשחקים רבים (אם זה לא FREECELL
) יש צורך במכשיר שהוא בהחלט לא ברמת כניסה.
אבל אדם כמו בעלי למשל, צריך (ומעוניין) בטלפון סביר. הוא לא מריץ שום משחק.
יש לשמור אנשי קשר.
עם זאת מסך קצת יותר גדול בהחלט מבורך.
אתה סבור שאדם כזה צריך SGS II או III?...

ואגב טריאו 650 האלמותי נמצא אצלי (בבית...) עד עצם היום הזה

e-magine

New member
בשביל לשמור אנשי קשר

לא צריך בכלל סמארטפון, מספיק טלפון סלולרי סביר ומי שיש לו הרבה אנשי קשר, אז עם הרבה תאי זיכרון.
גם לי יש את הטריאו 650 והוא תקין אבל בלי סים.

e-magine

New member
לא יודע איפה עובר הגבול

בין mid range ל law range.
העדר תגובת מסך או מסך לא מדוייק או זחילה אינדיאנית במקום קצב עבודה סביר - ואני מדבר על טלפון וSMS לא על משחקים, לא מסתדר אצלי עם mid range.
בכל מקרה, אאחל הנאה מרובה ממי שיקנה את הבלייד החדש.

AYELET1

New member
אבל בכל מקרה אנו מדברים על החדש ואתה על הישן

ישנם הבדלים כנראה (לא נגעתי בישן).

למעלה