טופ 5

DAN1EL

New member
טופ 5

והפעם - מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם של...

מיילי סיירוס

אני מזכיר:
אם קשה לכם לבחור חמישה שירים, אפשר לבחור גם עשרה.
אם קשה לכם לדרג, אפשר גם בלי סדר מסוים.
אני משתדל לבחור באמנים שכל חברי הפורום מכירים בשביל הפינה הזו.
או במילים אחרות: אין סיבה לא להשתתף!

(בפינה הקודמת נמנעתי מלחזור על התזכורות הנ"ל כי חשבתי שזה כבר ברור ולא נחוץ - אבל אז רק שני אנשים טרחו להשתתף, אז מעכשיו אני אחזור עליהן בכל פעם מחדש!
)

RTur

New member
חחחחח התמונה

1. Rooting For My Baby - השיר הזה פשוט מהמם! לא חשבתי שאכתוב את זה על שיר של מיילי מתישהו

2. Wrecking Ball - גם בלי הקליפ והפרובוקציות זה ממש אחלה של שיר.
3. On My Own - ביצוע ווקאלי ממש טוב שלה עם גרוב מצויין בשירה. מזכיר קצת את מייקל בווייב.
4. #GETITRIGHT - נו זה של פארל וזה גרובי ומגניב

5. Can't Be Tamed - אני זוכר שראיתי אותה מופיעה עם זה איפשהו בזמנו וממש אהבתי את זה
&nbsp
כמעט נכנסו אבל לא: 4X4 ו- We Can't Stop
&nbsp

YEEZUS

New member
מיילי

לא יאמן איך מזמרת מעצבנת היא הפכה לזמרת הכי מעניינת בפופ העכשווי.
גם היא מוכיחה לי כל פעם מחדש שיש מה לצפות ממנה מוזיקלית. יש לה פוטנציאל ענק וטעם מעולה במוזיקה.

1. #GETITRIGHT - ביט די פשוט, אבל ממכר. ה-C פארט מפתיע כל פעם מחדש. הבתים סוחפים. שיר א-ד-י-ר.
2. We Can't Stop - אחד משירי הפופ הטובים ביותר שיצאו בעשור האחרון לדעתי.
3. On My Own - הפקה פארלית בסיסית, ועדיין, זה פשוט עובד כל פעם מחדש. בשירים כמו זה ו-FU מגלים את הכישרון שלה כמבצעת.
4. Wrecking Ball - ההמנון הבלתי מעורער של 2013. כיף לחזור אליו מדי פעם.
5. Jolene - קאבר חמוד שלה, שלגמרי מכבד את הביצוע המקורי של דולי פרטון.

ערן1987

New member
"הכי מעניינת בפופ העכשווי" - מבחינה מוסיקלית?

כי אם לזה התכוונת לטעיתי עפת עליה ממש ממש ממש מעבר לגבול הטעם הטוב (
)

DAN1EL

New member
חמוד בוא תירגע כשאתה מדבר על Godley.

למה מי יותר מעניינת בפופ העכשווי, מהצעירות והחדשות?
אריאנה גרנדה?
טיילור סוויפט?
קייטי פרי?
סלינה גומז?
&nbsp
אני לא טוען שמיילי היא הכי מעניינת בפופ העכשווי.
לא. לורד יותר מעניינת, נגיד.
אבל מיילי, יחד עם ריהאנה, ומאז הקאמבק האחרון, היא מהזמרות היותר חיוביות בפופ של השנים האחרונות מבחינתי.
וכן - מבחינת הצד הויזואלי של הפופ - שבז'אנר כמו פופ הוא חשוב לא פחות מהצד המוזיקלי - היא הדבר הכי מעניין שקרה לפופ מאז ליידי גהגה.
מיילי סיירוס עשתה מהפכה. היא פורצת גבולות, היא מכתיבה סדר חדש.
היא טראש חצוף ובוטה לפנים והיא אוהבת את זה והיא מכריחה אותנו להתמודד.
&nbsp
אז בוא תרגיע, נשמה.
&nbsp
&nbsp
(
)

ערן1987

New member
לדעתי קייטי יותר מעניינת ממנה, כן

וגם אם אריאנה לא מחדשת שום דבר הקצת ששמעתי ממנה יותר לטעמי מאשר מיילי (וזה סוג של כנ"ל על טיילור, למרות שלא שמעתי את האחרון שלה). מסלינה אני נמנעתי כמה שאפשר.
&nbsp
שוב, אני התכוונתי שהיא לא ה-כ-י מעניינת מבחינה מוסיקלית. אין ספק שמבחינה המעבר למוסיקליות, כל ה-in your face הזה, הוא מאוד מרענן.

DAN1EL

New member
אתה רציני? מיילי לפחות יודעת לשיר. קייטי שרה יותר גרוע

מריהאנה, וריהאנה על הפרצוף בלייב.

ערן1987

New member
אז רק בגלל שהיא לא שרה מי-יודע-מה זה אומר שאני לא צריך

לאהוב אותה? להזכירך, הקול של מייסי גריי נוראי ואתה (וגם אני, ולכן אני מזכיר אותה) מאוד אוהבים אותה.
&nbsp
מיילי, קייטי, ריהאנה ועוד - אלה לא זמרות שאני מצפה מהן להיות זמרות על כמו כריסטינה, אדל וכו'. אני מצפה מהן שייתנו לי שירים מהנים ולדעתי קייטי עושה את זה בסה"כ בהצלחה.

DAN1EL

New member
הלוואי שזה היה רק זה.

השירים שלה הם צואה בתחפושת של מוזיקה.
זולים, עלובים וגרועים כל כך. ומה שלא גרוע עד היסוד - היא הורסת באמצעות שירה גרועה והגשה מפגרת ומעצבנת.
&nbsp
הקול של מייסי גריי מדהים, אני לא יודע על מה אתה מדבר.
והשירה של מייסי גריי מעולה. והיא יודעת לשיר, בניגוד לקייטי פרי.
אתה צריך לעשות הפרדה בין קול לבין יכולת לשיר.
קול זה עניין של טעם. אתה יכול להגיד שהקול של מייסי נוראי ואני יכול להגיד שהוא מדהים ואנחנו יכולים להתווכח על זה עד מחר, אבל בכלל לא על זה אני מדבר.
&nbsp
בכל אופן:
מיילי >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>קייטי.
&nbsp
מ.ש.ל.

ערן1987

New member
אז מה אם זה זול? אם זה עושה לי נעים באוזניים

אז מה אכפת לי? לא כל דבר צריך להיות על גבול הגאוני ואתה יודע את זה, אני יודע את זה - כולם יודעים את זה.
&nbsp
קייטי פרי היא לא זמרת מעולה, בלשון המעטה, היא מחזיקה תו בקושי רב - אבל השירים עצמם הם מהנים מאוד בעיניי, כיפיים, קלילים, עושים טוב. אם אני נהנה אז מה הבעיה בעצם?

Music Man XD

New member
האלבום האחרון של מיילי

הוא אלבום פח זבל, בדיוק כמו אלה של קייטי. הקליפים טובים, היא מגניבה, שרה טוב יותר - כל זה נכון, אבל האלבום זבל.

Music Man XD

New member
אני ממש לא מבין אותך בקטע הזה.

שירים מצוינים? לטעמי זו הגזמה מרחיקת לכת.

DAN1EL

New member
ואני ממש לא מבין איך אתה אוהב את ג'סי וור

וחושב שהיא מצוינת, כנ"ל לגבי ביונסה.

YEEZUS

New member
ממש לא מבחינה מוזיקלית.

ביונסה ולורד הכי מעניינות מהבחינה הזאת לטעמי.
היא מעניינת וחשובה כדמות בפופ העכשווי.

DAN1EL

New member
שלי:

1. Wrecking Ball - המנון פופ מוצלח וסוחף, והוא עדיין לא נמאס. אבל אני עדיין חושב שמשהו מפוספס בהפקה הזאת, ושהיו צריכים לקחת אותה לכיוון יותר מחוספס ואמיץ בפזמון. בזמנו אמרתי שאולי בורגור היה צריך להפיק את זה.
2. We Can't Stop - מגניב אש.
3. On My Own - חבל שלא יצא כסינגל. בכלל, לא ברור לי למה היא לא המשיכה את ה-era שלה בצורה נורמלית עם עוד סינגלים. שונא שעושים את זה.

4. FU - סוחף ומגניב.
5. #GETITRIGHT - גם כן היה צריך לצאת כסינגל לדעתי. באסה איתה.

אוהב גם את:
Rooting For My Baby
4X4
Decisions (עם בורגור)

למעלה