קייטנות יולי

דינהלה1

New member
קייטנות יולי

התחלתם להתעניין בנושא? מה המחירים שנתקלתם?
חשבתי להכניס את התאומים לקייטנה מהצהרון של העירייה. לילדים שרשומים בצהרון הם מבקשים 1525 שח'. לילדים שלא רשומים לצהרון כמו אצלי הם מבקשים 2000 שח'.
זה נראה לכם מחיר הגיוני?
הצהרון לא כולל ימי שישי ויתקיים בגן של העירייה. פה ושם מביאים להם פעילויות מבחוץ. היתרון שהם בסביבה שהם מכירים עם החברים, ואולי גם עם המטפלת האהובה שרוצה לעבוד ביולי אם כי זה לא בטוח...איך המחירים והקייטנות באזור אצלכם?

simonapelleg

New member
קיטנות יולי אוגוסוט

טרם התענינתי בקיטנות.
נראה לי שאשלח אותו לקיטנה בגן עם הגננת.
או לקיטנת ספורט מהחוג שלו.
לגבי מחירים , אספוג כל מחיר רק שלא יהיה בבית כל כך הרבה זמן כי זה ישגע אותו ואותי.
כשהבנות היו קטנות היה לי יותר קל כי הן העסיק אחת את השניה, שחקתי איתן בחוג יצירה, ובכלל עשינו טבלת פעילויות חופש.
עכשיו כשהוא לבד לי זה יותר קשה,
למרות שנהיה עסוקים במעבר וזה גם התעסקות בפני עצמה.
שבת מבורכת לכולכם

בהחלט תהייה

אני בהחלט חושבת מה נעשה חודשיים בבית אני וארבעתם... המחירים של הקייטנות בד"כ דיי שערוריתיים, הילדים גם לא מתלהבים כל כך ללכת לקייטנות.
היו שנים בהן אני עשיתי קייטנה בעצמי, שכרתי תיכוניסטית ועשינו יחד קייטנה בייתית. השנה עם ארבעה ילדים זה נראה לי מאתגר אז זה כנראה ירד מהפרק.
קייטנת אמהות גם מורכב לארגן ל3 מתוך ה4. אני לא בנויה כרגע לארגן לוגיסטיקה שכזו.
נראה לי שננצל טוב את המנוי לבריכה השנה, נפגש עם חברים, נזמין אלינו, נפגש עם בני דודים וכך יעברו להם חודשיים.

ריטה1

New member
עד איזה שעה המחיר הזה?

אצלי קיטנה לאחת, עולה 2600 ש"ח, עד 16:00, וזה בצהרון שהיא נמצאת בו עכשיו (שנה שעברה עלה 1900, אבל היתה תחרות בין 2 קיטנות, השנה היא לגמרי מונופול).
לגדולה עוד אין כלום ברקע, ואין לי מושג מה היא תעשה חודשים בבית, (בת 11).
אנחנו כמובן כל היום בעבודה כרגיל.
אולי בסוף הקיץ אני אקח ימים בודדים, אין ברירה.

שבי38

New member
קייטנה בגן עיריה

עד אחד וחצי תעלה 860 ש"ח ועד ארבע 1200. כנרא נרשום אותה עד אחד וחצי.

למעלה