פתיל אייקון

Yuli Gama

New member
וגל לבת מגיע, נכון
?

עכשיו רק נשאר באמת להגיע לכנס... עוד לא עברתי על התוכניה בכלל

MxIxAx

New member
ובינתיים

אני רואה ב SFX פירסומים לכנסים שרשימת האורחים בהם שווה למספר האנשים שבאים לאייקון

adiavn

New member
ארועי צ'ייס מסטרסון ("ליטה" מ-DS9)

22/9, 2pm: Arena - "A commentator for an hour" at the action-packed fighting arena. As part of our live role-playing program – fully armored knight will present a display of sword fights.

22/9, 4pm – Eshcol 1 auditorium - Opening Ceremony– introduction and greetings

22/9, 5pm – FIRST AUTOGRAPH EVENT (2 HOURS)

22/9, 7pm – Dinner near the festival

22/9, 11:59pm – Eshcol 2 Pre-screening chat with the audience, just before the Israeli premiere of movie TREK NATION

23/9, 4pm - – SECOND AUTOGRAPH EVENT (2 HOURS)

23/9, 6pm – Eschcol 1 auditorium – Lamabati Improvisation group – taking part in sketches in the style of "Whose Line Is It Anyway"

23/9, 10pm – Eshcol 2 – Q&A hosted by Oded Sharon

מיכאל ג

New member
מי זו בכלל?

ראיתי מספיק פרקים של חלל עמוק תשע, אולי לא את כולם, וזה היה מזמן. אבל עדיין, אני לא זוכר אותה בכלל. באילו עונות היא שיחקה ומה היה התפקיד?

adiavn

New member
אולי זה יעזור לך להיזכר

מעבר לזה, היא שיחקה בסרט חובבים המצויין Star Trek: Of gods and men, הייתה פעילה בהפקות עצמאיות, ובהרפתקאות אודיו של דוקטור הו

subatoi

New member
חבל שהלו"ז מתנגש עם אירועים טרקיים אחרים.

עד שיש אייקון עם הרבה אירועים טרקיים יחסית, חלקם מתנגשים ביניהם.
חבל

וחוצמזה, חבל שהלו"ז הזה באנגלית(?) ומתפרסם כ"כ מאוחר אחרי שהמון אנשים כבר רכשו כרטיסים, אבל זה כבר סיפור אחר.

(הביקורת אינה מופנה כלפי מפרסם ההודעה)

אם מישהו רוצה לומר שלום,

אני אהיה בבוקר היום הראשון בפונדק, עד שתיים ככה, מוכרת נסקפה ובמבה לעוברי אורח תמימים. תזהו אותי לפי מימדיי העצומים [סתם, נו, אני מגרדת את המטר שבעים], וכובע פיצ'ו. כל עוד תתבלבלו בין פיקאצ'ו לפיצ'ו הכל יהיה 'פסדר

ואני זקוקה לבידור כי חמש שעות של להתחנן מאנשים לכסף קטן זה לא קל בכלל

אלודאה

New member
מרררף... אייקון... מרררף

התוכנית שלי לאייקון היתה להגיש הרצאה (כי זה כיף), ולשבת כל שאר הפסטיבל ולרייר על דריל גרגורי. ואז ביקשו ממני להשתתף בפאנל, ואולי עוד אחד, ואיזו שורה באירוע הפתיחה, ובעצם עוד איזה משהו קטן, ויוצא שכל יום אני עמוסה משתיים ועד חצות (בערך), ואין לי זמן ריור איכותי בכלל!

גלקטור

New member
לפחות את שם.

התכנון המקורי היה לשוב לביקור מולדת בזמן לאייקון. זה כבר לא יקרה.

ננסה לקלוע למאורות...

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל את מעניקה לאחרים זמן ריור איכותי עלייך!

אפילו רכשתי כרטיסים לכמה מהאירועים שאת משתתפת בהם...

למעלה