שרשור פרק 187 מלכוד

roeu245

New member
שרשור פרק 187 מלכוד

איך יתפתחו העניינים בשוד?
יותם,גילי וליאה ינצלו?
הגר תספר לדניס ורפאל את האמת? וכיצד יגיבו?
מה נטשה תעשה לאחר שגילתה את עמרי?
עמרי באמת גילה את השמינייה ואת השישיה?
צפיה נעימה
ודיון פורה

צ'אט עם גיורא חמיצא

אחרי שתישארו עם שאלות רבות לאחר הפרק היומי.. אתם מוזמנים להיכנס לעמוד הפייסבוק של HOT V.O.D YOUNG
ולשאול את גיורא חמיצר כל מה שמתחשק לכם!
היום בשעה 17:00
https://www.facebook.com/hotvodyoung

Yotam Wolfsthal

New member
וואו איזה פרק אדיר אדיר אדיר אדיר אדיר אדיר

זה עדיין לא ברמה של הסדרה המקורית\העונות הקודמות, אבל עכשיו זה כבר לא עד כדי כך רחוק מזה. פרק מצויין! הדרך העדינה שבא התסריטאים מחזירים לכולם את הזיכרון היא בסופו של דבר הרבה יותר עוצמתית, בעיני, מאשר אם היו עושים את זה בצורה דרמטית שפתאום הם מקבלים פלאשבקים או חלומות. מעולה.

yuvalBBB

New member
נטשה היא יוליה עיוורת

ולשם שינוי, ניני הנוירוט צודק.
היא חייבת לעזוב את עמרי!

אני448

New member
האמת, לא התלהבתי..

התסריט נראה כאילו התיסרטאים אפילו לא מתאמצים בשבילנו, זה לא נראה כאילו הסדרה נכתבה לנוער בכלל. וגיורא אמר שהסדרה פונה לאלה שראו את הסדרה שהיו ילדים, זה נראה סדרה שכתובה לילדים בכיתה א, 'כוחות על' 'להציל את העולם' 'המגן האנושי' ובכלל השיחות בניהם. למשל, השיחה בין נטשה לניני היום הייתה פשוט מגוכחת... העלילה אולי כן מעניינת ומותחת ואולי אפילו מזכירה טיפה את עונה 3, במבנה שלה. שבעונה עצמה מתעסקים בכל מיני דברים אחרים-למשל, שוד בנק. ולבסוף, עם הרעים. אבל זה פשוט מגוחך השיחות והטקסטים בניהם

B R A Y E R

New member
מנהל
אני מצטער אבל ממש לא מצליח להבין

מה הבעיה בתסריט?
קודם כל, זה לא שכולם מדברים על "להציל את העולם"\"המגן האנושי" ושאר הביטויים האלו, אלא יותם בלבד. והוא מדבר ככה כי זה הדמות שלו, ככה הוא מתבטא כי הוא באמת ילדותי ומתלהב.
כששאר חברי השישייה\שמינייה אומרים את המושגים האלו זה כדי לצחוק על יותם או כדי "לזרום איתו"..
אני גם לא מזדהה עם הדמות שלו ועם הביטויים שלו, אבל זה בסדר. אני לא אמור להזדהות עם כל הדמויות בסדרה. גם בעונות הקודמות היו דמויות שלא הזדהתי איתן.
אגב, לא הבנתי את השיוך בין ה"כוחות על" לסדרות לכיתה א'. יש הרבה סדרות ל"מבוגרים" שעוסקות בזה. (גיבורים, סמולוויל, סוכני שילד...)

ומה לא היה בסדר בשיחה בין נטשה לניני? באמת מעניין אותי לדעת כי ראיתי אותה פעם שניה אחרי שקראתי את ההודעה שלך ולא מצאתי שום דבר מגוכח שם.. מאוד אותנטי ומאוד מתאים ל2 הדמויות.

אני448

New member
לבן

אני לא יודעת איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אנחנו לא צריכים להסכים בהכל לא ככה?

HADARYY1

New member
אני דווקא מסכימה עם מה שהוא אמר.זה אכן ילדותי

השיחות בין החדשים ילדותיות וזה בסדר. אבל גם השיחה למשל של נטשה וניני היתה לא רצינית,משפטים כמו "הוא האחד שלי" וזה מה שהיה חסר לי בלב לא היו נאמרים בכלל גם בעונות הראשונות כשהם היו יותר צעירים אז עכשיו כשהם הבוגרים יותר זה פשוט נשמע מוזר..ואני לא מדברת על הנושא, כי לדבר על זה שהיא מאוהבת בו זה לגיטימי אבל הטקסטים פשוט טיפשיים ואפילו מעלים גיחוך.
גם אבי, שבירך את כל מי שנכנס וחשב שאלה הילדים שהיו בבנק, זה פשוט לא היה קורה בעונות קודמות. זה לקחת את הסדרה למקום קומי.
לפי דעתי העונה הזו יכלה לדבר אל הגילאים הצעירים יותר והבוגרים יותר אם התסריטאים היו מוודאים שהחדשים הם באמת ילדים שמתנהגים בגילם והוותיקים גם הם מתנהגים ומדברים בהתאם לגיל שלהם.
וזה לא קורה, חבל.

B R A Y E R

New member
מנהל
אני עדיין לא מסכים..

בייחוד שלדעתי הסצינה של ניני ונטשה הייתה אחת העוצמתיות עד עכשיו.
נטשה הייתה מאוהבת בעומרי בשמינייה כמו שלא התאהבה באף אחד אחרי לפני (אדם\דורי\דניאל..) והאהבה בינהם הייתה דבר מאוד חזק והפרידה בגלל מחיקת הזיכרון הייתה מאוד עצובה.
אני מניח שאחרי מחיקת הזיכרון היו לה כמה בני זוג, ושהיא יצאה להרבה דייטים, ובכל זאת אנחנו רואים אותה בת 25 ועדיין לא במערכת יחסים.
אני מאמין שכל נסיון שלה לזוגיות במהלך השנים האלו הרגיש לה שזה לא זה, ופתאום היא פגשה את עומרי והתת מודע שלה שעדיין זוכר אותו ואת התחושות לב שהיו לה כלפיו לפני 7 שנים מעוררים מחדש את הרגשות כלפיו ואולי אפילו מעצימות אותו.. וככל שהיא מתקרבת אליו יותר היא מרגישה את זה יותר ומבינה שכל השנים האלו שלא הלך לה עם גברים אחרים והיא ידעה שיש מישהו שחסר לה - היו תחושות נכונות.
אז כן, האמנתי לכל מילה שהיא הוציאה. וכן, גם אנשים בוגרים מתנסחים ככה. אין גיל לאהבה.

לגבי הקטע המצחיק עם אבי - גם בעונות הקודמות היו קטעים מצחיקים. היו את פרקי הקריוקי, היו את פרקי הבריכה בעונה השלישית, היה את פרקי הקזינו שהיה בהם גם הומור, היה את רוחל'ה שהיא הייתה נטו בשביל הקומדיה... השמינייה מעולם לא הייתה תוכנית קודרת

HADARYY1

New member
מסכימה חלקית עם מה שאמרת. זה גם משהו

לגביי החלק הקומי בעונה הזו, נורא קשה לי להסביר את זה. בעונות הקודמות נהנתי מאוד מהצחוקים שלהם, מהבדיחות...חיכיתי לקטעים האלה. דווקא בגלל זה קשה לי להסביר למה החלק הקליל מפריע לי בעונה הנוכחית.
אני עדיין מנסה לפענח עם עצמי

ny22

New member
מנהל
הפרק היה נחמד, אבל אני חייב להודות

שהסוף לא היה כזה מותח.
גם באיזו זכות ניני יכול לומר דבר כזה לנטשה?
מה, הוא מנהל את השמיניה?

הפרק היה ממש נחמד.

ny22

New member
מנהל
זוהר ליבה משחק פשוט מדהים

.

למרות שמה שהדמות שלו עשתה לשלושת חברי ה"שודדים" היה ממש מגעיל. הם לא יזכרו כלום וככה יסתבכו עוד הרבה יותר....
(ככה אין להם אפילו את האפשרות להודות במה שהם עשו).

למעלה