השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי

השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, תפריטים מיוחדים וכו'.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע וטעים,
החתולית

החתולית

New member
המבורגר קאנץ' מבית שגב משה

שף שגב משה השיק רשת מסעדות מזון מהיר תחת השם "שגב קראנצ' בורגר", בה הוא משנה מנת ההמבורגר הקלאסית והופך אותה לפריכה.
בהמבורגר של שגב משולבים חוטי אורז מסולסלים ופריכים, המגדילים את גובה ההמבורגר ויוצרים ביס פריך במיוחד.
&nbsp
הסניף הראשון של "שגב קראנצ' בורגר" נפתח במתחם הסינמה סיטי בראשון-לציון, ובשנה הקרובה צפויים להפתח שלושה סניפים נוספים בארץ ושלושה סניפים בחו"ל – בטאיוון, ביפן ובתאילנד, כאשר כולם יהיו זהים – הן מבחינת התפריט והן מבחינת הקונספט – לסניף הישראלי הראשון שנפתח בראשל"צ.
&nbsp
מנת הדגל של המסעדה היא ארוחת קראנצ' בורגר הכוללת המבורגר מבשר בקר טרי 200 גרם עם ירקות וחוטי אורז מסולסלים וקריספיים, צ'יפס לבחירה ושתייה ב-49 ש"ח.
&nbsp
התוספות להמבורגר מחולקות למדינות שונות ומטבחים שונים, ומחירן 7-15 ש"ח:
ישראל (חציל וטחינה), פרו (תירס מעושן וכוסברה), מקסיקו (גואקמולה וחלפיניו חריף), אמריקה (כתף בקר וטבעות בצל צלויות), איטליה (ממרח פטריות כמהין), ארגנטינה (נקניקיות צ'וריסו חריפות) ואוסטריה (שניצל פריך מעל הקציצה).
&nbsp
בקטגוריית הצ'יפס ניתן לבחור בין מנת הקראנצ'יפס (תפוחי-אדמה ובטטות), מנת הקראנצ'יפס שגב (תפו"א, בטטות, כרוביות, תבלינים, עשבי תיבול וגרידת לימון) וצ'יפס נשיקות (תפוחי אדמה צלויים עם ברביקיו).
&nbsp
"שגב קראנצ' בורגר" מציעה גם עמדת רטבים עם מגוון רטבים טריים הנעשים במקום, כדוגמת צ'יפוטלה, רוטב קארי, רוטב קטשופ חריף ועוד.
&nbsp
בנוסף למנת הדגל, מציעים ב"שגב קראנצ' בורגר":
שניצל מחזה עוף עסיסי (39 ש"ח)
המבורגר צמחוני עדשים, גרגרי חומוס וצמחי תבלין (39 ש"ח)
המבורגר כפול 400 גרם 2 קציצות (62 ש"ח)
ארוחת ילדים המבורגר קטן (100 גרם), צ'יפס ושתייהץ
&nbsp
קטגוריית הקינוחים נשארת נאמנה למטבח האמריקאי:
גלידה אמריקאית בגביע במגוון טעמים: וניל וסירופ דובדבנים / וניל, מקופלת ופניני שוקולד / מסטיק – וניל וסוכריות (11 ש"ח)
וופל בלגי לוהט מומלץ עם תוספת גלידה (11 ש"ח)
מילקשייק בטעמים עם קצפת וניל / מסטיק (21 ש"ח)
&nbsp
&nbsp

prizman

New member
ראיתי תמונה של ההמבורגר הזה, בוקה ומבולקה.

פרוסת גבינה או בייקון על המבורגר עוברים אצלי לפעמים,
שאר השטויות שהתחילו לדחוף להמבורגרים בישראל הן
רק הורסות את ההמבורגר לדעתי.

הגרגרן

New member
לא הייתי פוסל בלי לטעום

אני מוסיף על המבורגרים לפעמים ביצת עין, או אננס ולחיכי זה טעים. באגאדיר יש להם המבורגר דיאנה שמשולב בו לימון כבוש וגם זה טעים לי. במול ים חוויתי גם המבורגר שהוסף עליו כבד אווז, שגם הוא שידרג את החוויה.
עם זאת, המבורגר איננו החוויה הבשרית המועדפת עלי. אם לצטט את הילה אלפרט: "לא בשביל דבר כזה אנחנו הורגים חיות". טרם נתקלתי בהמבורגר שיגרום לי לרצות להגיע למסעדה במיוחד בשבילו, כך שמעמדה כזו, בעזרת תוספות, אפשר רק לעלות.

prizman

New member
לטעום פריכיות אורז על המבורגר? לא תודה.

כבד אווז זה סביר יותר למרות שבכמות ששמים אני מניח שטעמו הולך לאיבוד,
לא ניסיתי.
ביצת עין או אננס על המבוגר או אננס זה ממש לא לעיננן מבחינתי.
לימון כבוש נשמע רעיון טוב, אנסה בהזדמנות.
סירופ מייפל, רעיון דוחה. יש בכמה מקומות.

הגרגרן

New member
חיפשתי במיוחד בשבילך: המבורג עם כבד אווז ב"מול ים"

הכבד הוא בתוך ההמבורגר. מעל אלה פטריות.

הגרגרן

New member
הכבד נמס, כפי שניתן לראות בתמונה

הטעם מורגש, אבל הסביבה העוטפת (ההמבורגר) מקלקלת. הייתי מעדיף לקבל אותו ללא המבורגר.
כפי שכבר בודאי הבנת, אינני מחסידי ההמבורגר ודוקא לכן אני, בניגוד לך, מוכן לנסות כל גרסה כדי להבין מדוע כל כך הרבה אנשים בעולם אוהבים את הקציצה הלא מוצלחת הזו.

החתולית

New member
מרינדו - ארוחות עסקיות חדשות

מסעדות מרינדו- בעין גב ובמתחם G ביקנעם, מציעות תפריט עסקיות חדש במחירים מיוחדים לשעות הצהריים והערב.

מסעדת "מרינדו"- מול הכניסה לקיבוץ עין גב
  • עסקיות ב- 33 שקלים- חטיפי אסאדו (בתוספת 5 ₪), כנפיים ברוטב באפלו, פטה כבד, חציל ב- 3 צבעים, פטריות חמות (בתוספת 10 ₪), מרק בוקרים (בחורף).
  • עסקיות ב- 59 שקלים, כולל שתיה ותוספת לבחירה- נקניקיות 'תאומות' מרינדו, קבב טלה צנובר נענע, המבורגר טלה או עגל, דאבל בורגר, כבד עוף ביין אדום, המבורגר אנטריקוט (בתוספת 10 ₪), שניצל מרינדו, חזה עוף.
  • עסקיות ב- 79 שקלים, כולל שתיה ותוספת לבחירה- סטייק אנטריקוט, ספריבס טלה, טלה 3 שעות, סטייק פילה (בתוספת 29 ₪), סטייק סינטה, טלה וטליה (בתוספת 29 ₪), כולל שתיה ותוספת לבחירה.
  • תוספות לבחירה- סלט ירקות ברוטב הדרים, פירה, צ'יפס, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה. שתייה לבחירה- לימונדה, אשכולית אדומה, שתייה מוגזת (בתוספת 7 ₪), בירה מרינדו מהחבית 200 מ"ל (12 ₪).
  • לקינוח: קרם מלאבי, מיני קרם ברולה

מסעדת "מרינדו" - מתחם G יקנעם
  • עסקיות ב- 33 שקלים- חטיפי אסאדו, כנפיים באפלו, פטה כבד, חציל ב- 3 צבעים, כרובית בלימון.
  • עסקיות ב- 59 שקלים, כולל שתיה ותוספת לבחירה- כריך צ'וריסוס, קבב טלה צנובר נענע, חזה עוף, המבורגר טלה או עגל, המבורגר אנטריקוט (בתוספת 10 ₪).
  • עסקיות ב- 79 שקלים, כולל שתיה ותוספת לבחירה- סטייק אנטריקוט, סטייק פילה (בתוספת 29 ₪), סטייק סינטה, טלה וטליה (בתוספת 29 ₪), כולל שתיה ותוספת לבחירה.
  • תוספות לבחירה- סלט ירקות בוינגרט הדרים, פירה, צ'יפס, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה. שתייה לבחירה- לימונדה, אשכולית אדומה, שתייה מוגזת (בתוספת 7 ₪), בירה מרינדו מהחבית 200 מ"ל (15 ₪).

הארוחות העסקיות מוגשות בימים א'-ד' מהשעה 12:00 עד אחרון הסועדים, ביום ה' בין השעות 12:00 ועד 17:00.

למעלה