חדשות, כתבות ומאמרים

טאוֹ

New member
השפעת תרגול הזאן ז`ואן על תרגול הטאי צ`י

דיו נשפך כבר בנושא הטאי צ`י ואין אני בא לחדש כאן אלא רק להתייחס לנקודה חשובה בענין דרך האימון שמעצימה ומהנה את המתרגל.

טאוֹ

New member
ההמצאה הפשוטה שלי, מתוכננת לשמור על סבי בטוח

שישים אחוז מהאנשים עם דמנציה משוטטים, נושא שיכול להיות מלחיץ גם לחולים וגם למטפלים. בהרצאה המקסימה הזו, שמעו איך ממציא בן עשרה קנת' שינוזוקה המציא פיתרון חדשני לעזור לסבו שמשוטט בלילות ולדודתו שמטפלת בו... ואיך הוא מקווה לעזור לאחרים עם אלצהיימר.

טאוֹ

New member
המתמטיקה של האהבה

למצוא את בן הזוג המתאים זה לא פשוט - אבל האם זה אפילו סביר מתמטית? בהרצאה מקסימה, המתמטיקאית הנה פריי מראה תבניות באיך אנחנו מחפשים אהבה, ונותנת את שלושת הטיפים החשובים שלה (שמאומתים על ידי מתמטיקה) למציאת הזוג המיוחד.

טאוֹ

New member
הסכנה בלהסתיר מי אתם

מורגנה ביילי החביאה את הזהות האמתית שלה במשך 16 שנים, בהרצאה אמיצה, היא ממלמלת ארבע מילים שאולי לא נראות כמו עניין גדול לחלק, אבל בשבילה הן היו משתקות. למה לדבר? מפני שהיא הבינה שלשתיקה שלה יש השלכות אישיות, מקצועיות וחברתיות. מול קהל של חבריה לעבודה, היא משקפת על מה שזה אומר בשבילה לפחד מהשיפוט של אחרים, ואיך זה גורם לנו לשפוט את עצמנו.

טאוֹ

New member
שלוש חוכמות האשה

איך משפיעים אורח החיים והאספקטים הרגשיים על בריאות האישה ועל פוריותה בפרט?
על שאלות אלה אני מנסה לענות כבר שנים.

זה רק בראש שלך?

טאוֹ

New member
הגוף מאותת: כך תזהו שחסרים לכם ויטמינים

סובלים מסדקים בצידי הפה? מהתכווצויות שרירים פתאומיות או תחושות נימול? קרוב לוודאי שגופכם מאותת לכם על מחסור בויטמינים.
איך תדעו איזה ויטמינים חסרים לכם ומה כדאי לאכול כדי לפתור את הבעיה?

המדריך המלא

למעלה