מסכמ״שת
שאלת השבוע: ובחסות הגשם, אתם אוהבים חורף? גשם? שלוליות? כל מה שיש בחורף?כןן! באסה שאצל כולם יורד מבול ורק אצלנו אין טיפה שחוקה (עצוב שבאילת ירד לפנינו!) וכמו כל שנה סביר להניח שלפני שיירד גשם אצלנו,תהיה סופת חול מגעילה :S מה שאני לא אוהבת בחורף שמתחיל להיות קור שחודר לעצמות ברמה שליציאות עם חברים בערב שישי אני יוצאת לבושה כאילו אני עומדת לצאת למסע לפולין
היום הכי טוב השבוע:שלישי,נפגשתי עם חברה והלכנו ביחד לתיכון שלמדנו לקחת את הגיליון ציונים,קיבלנו קבלת פנים יפה מצד המורים (שמתי לב באופן כללי שמורים מאוד אוהבים בוגרים שבאים לבקר
)
היום הפחות טוב השבוע:אתמול,היה ממש משעמם ומתסכל...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:דיבוב מצחיק לתוכנית דת/לגעת באושר/ערוץ הקניות/רמת אביב ג וכו וכו (כן יש דיבובים לכל זה..) למי שמכיר
קניית השבוע:ק-ר-מ-ב-וווו המאהב של לחורף
תוכניות לשבוע הבא:אין לי שמץ...צהל קח אותי כבר!!!!!! (אני כל כך הולכת להתחרט על המילים האלה חחחח)
סדרה:רוקי בלו
חברים איך פגשתי את אמא,לגדל את הופ,וכמובן-עד עצם היום הזה
סרט:לא הייתי מגדירה אותו בתור סרט שאהבתי,למעשה הוא היה דיי מזעזע ולא הייתי מסוגלת לראות אותו עד הסוף אבל אני חייבת לדבר על מועדון קרב (אפילו שאסור!) אוגוסט הזר החתיכי שלנו היה שם
סביר להניח שאני נגעלת ממנו כי אני בחורה אבל אני לא מסוגלת להבין למה גברים אוהבים שמפוצצים להם את הצורה??
ספר:לא קראתי השבוע