יום רביעי משובח ונעים לכל באי הפורום
ס סימושש55 New member 4/1/17 #2 למה יש על אלירז????? רק אלירז יברך כל אחת מאיתנו לרגל יום הולדת,חתונה, בר מצוה...איזה אלוף ברך הבוקר את סיגל קדוש ליום הולדתה.אז מזל טוב לסיגל ושאפו ענק לנסיך שלנו
למה יש על אלירז????? רק אלירז יברך כל אחת מאיתנו לרגל יום הולדת,חתונה, בר מצוה...איזה אלוף ברך הבוקר את סיגל קדוש ליום הולדתה.אז מזל טוב לסיגל ושאפו ענק לנסיך שלנו
א אילנה נשיא New member 4/1/17 #3 בוקר טוב,,, הלב כואב על עזריה, קשה לי עם זה כאילו זה בן שלי, אני יודעת איזה לחץ יש על החיילים בשטח, היה לי מיקרה של הבן שלי בשכם, שאבן ענקית פיספסה את הראש שלו ואסור היה לפתוח באש, אם תישאלו אותי אני אמליץ לנכדים לא ללכת לצבא לצערי.
בוקר טוב,,, הלב כואב על עזריה, קשה לי עם זה כאילו זה בן שלי, אני יודעת איזה לחץ יש על החיילים בשטח, היה לי מיקרה של הבן שלי בשכם, שאבן ענקית פיספסה את הראש שלו ואסור היה לפתוח באש, אם תישאלו אותי אני אמליץ לנכדים לא ללכת לצבא לצערי.
ד דינה128 New member 5/1/17 #4 סימוש, אלירז באמת יחיד ומיוחד. לא מכירה עוד אחד כזה לא מכירה עוד ידוען שמברך בימי הולדת, שנפגש באופן קבוע כבר שבע שנים.. וממשיך לכבד. ומזל טוב לסיגל שהגיעה למפגש האחרון עם אלירז מצפת הרחוקה.
סימוש, אלירז באמת יחיד ומיוחד. לא מכירה עוד אחד כזה לא מכירה עוד ידוען שמברך בימי הולדת, שנפגש באופן קבוע כבר שבע שנים.. וממשיך לכבד. ומזל טוב לסיגל שהגיעה למפגש האחרון עם אלירז מצפת הרחוקה.