יום שני חמים ונעים לכולנו

בוקר טוב בוקר נעים לכולם, ראיתי קצת שמש ומיהרתי

להפעיל מכונת כביסה, אבל אני שומעת שהולך להיות סוער, ניראה מה יהיה, אז יום טוב.

לאה133

Well-known member
צהרים טובים לכולם, יופי של תמונה, כיף שאלירז ואילנית יוצאים

מהבית, אנחנו יכולים לראות אותם ביחד בארועים וזה חשוב גם ליחסי הציבור שלהם

דינה128

New member
יצאנו לנו להיות בכמה אירועים וזה ממש ככה..

היינו בשני אירועים של גולסטאר ואחד של היחידה וזה בדיוק מה שהיה
האמת? שמחתי לראות שגם בהשקה שהם רק אורחים בה (ההפקה של הסוכנות של אילנית)
הם עדיין מושכים את מירב תשומת הלב

דינה128

New member
55555 מגיעים לאירוע וגונבים את ההצגה 5555

הפתיח בכתבה..
"אנחנו לא היינו מזמינים את אילנית לוי ואלירז שדה לאירוע, אם היינו חברת "יס". לא בגלל שהם אורחים לא רצויים, חלילה, אלא בגלל שהם פשוט מושכים את כל תשומת הלב אליהם. אפילו אנחנו הסתחררנו"

geulaka

New member
צהריים טובים לכולם

אלירז שלנו מעניין יותר מכוכב על, הוא האחד היחיד והמיוחד

&nbsp
מאתמול אני חשה כאבים בכל הצד הימני העליון של גופי מהראש צוואר שכמות חזה גב והיד, אני לא תפוסה הכאבים לא חזקים אבל לא מובנים היום יותר מאתמול ומה יהיה מחר ? מאד מקווה שזה רק קרירות ושיעבור עם הזמן אין לי כח להתרוצץ לרופאים ,מזג אוויר כמו שאני אוהבת ,המון בריאות ויום טוב וכיפי לכולנו

מוקהה22

New member
למקום של ולכל החברות היקרות

גאולה'לה החלמה מהירה ושלמה

תודה על הכתבות על
ו,סימוש
על התמונות והעיצובים הנפלאים
אכן זוג מקסים ו,פוטוגני

ו,החלמה מהירה לכל מי שזקוק/ה

מוקהה22

New member
ועכשיו לפינת הסיפורים/שיתופים

הבנתי שיש כאלה שאוהבות לקרוא

על הבוקר (בזמן ששומעת את פנינה בת צבי (רדיו 103 6-7 בבוקר) היא הקריאה כתבה (מידיעות) על כך שיש הרבה תינוקות שנולדו לאחרונה, ונקראים על שם החיים שנפל > בניה שראל,ז"ל
למרות שכל חייל שנופל כואב באותה מידה, אי אפשר שלא להתפעל מהרגש / ההערצה והכבוד שהמון אנשים חולקים לחייל הזה,, ובגלל זה הם רוצים להנציח אותו בדרך הזאת,
עצרתי את ההתארגנות שלי, והאזנתי ברוב קשב, ואפילו דמעתי שהגעתי לעבודה חיפשתי את הכתבה באינטרנט ו(עדיין) לא מצאתי, אבל לא ויתרתי,

הגעתי לפייס של החברים של בניה, והנה אני מצרפת, כאן,ויש פה את הכתבה של ידיעות
https://www.facebook.com/pages/החברים-של-בניה/298290120353371?fref=ts
וגם עושה העתק /הדבק מהכתבה שבפייס לוןבת מי שאין לה פייס, למרות שבכתה הזאת, אין תמונות של התינוקות, אבל,,,,,,,
אני בטוחה שתתרגשו

כולם היו בניה
מאז שנהרג ב"צוק איתן", רב־סרן בניה שראל זוכה להנצחה מרגשת - ומתוקה. הורים רבים מרחבי הארץ, חילונים ודתיים, קוראים לתינוקותיהם על שם מפקדה הנערץ של סיירת גבעתי ומסבירים: "יש בו משהו שנכנס לנו למעמקי הלב". "ביקשו ממני אפילו להיות סנדק", מספר אביו של בניה, "התופעה הזו מהווה נחמה גדולה עבורנו"
עקיבא נוביק
פורסם: 24.11.2014
השם הזה אף פעם לא נמנה עם השמות הנפוצים בישראל. מעטים יודעים מהי משמעותו — אחד מגיבוריו של דוד המלך. אבל בחודשים האחרונים הורים טריים מכל רחבי הארץ מעניקים לבניהם את השם בְּנָיָה, והסיבה לכך מרגשת. הם עושים זאת כדי להנציח את רב־סרן בניה שראל ז"ל, מפקד סיירת גבעתי שנהרג בשלהי מבצע "צוק איתן".
בניה נולד וגדל במשפחה דתית בקריית־ארבע. בעת שירותו הכיר את אהובת ליבו גלי, בת קיבוץ חילונית, שאיתה עמד להתחתן זמן קצר לאחר תום המבצע. הוא נחשב לקצין מצטיין ומבטיח, כזה שצפוי לטפס בסולם הדרגות ולהגיע רחוק, עד שבתחילת אוגוסט נהרג ברפיח, במארב מתוכנן שאליו נקלע בעיצומה של אחת מהפסקות האש. יחד איתו נפלו בקרב הלוחם סמ"ר ליאל גדעוני והקצין סגן הדר גולדין, שגופתו נחטפה.
בשלושה חודשים וחצי שחלפו מאז מותו, קיבלו בני משפחתו של בניה שיחות טלפון רבות מאבות ומאמהות שבישרו להם כי החליטו לקרוא לבנם על שמו, בעקבות סיפור חייו ומותו. במשפחה מספרים כי ההורים האלו מתגוררים בכל רחבי הארץ ומשתייכים למגזרים שונים בחברה הישראלית. רובם כלל לא הכירו את בניה בחייו. "אומנם הזיכרון של בניה בליבנו לא צריך חיזוק, אבל זו תופעה שמרגשת אותנו ומהווה נחמה גדולה עבורנו", אמר אתמול שלום, אביו של בניה ז"ל. "הייתה אפילו משפחה שביקשה ממני לבוא ולהיות סנדק, אבל לא היה לי כוח נפשי לזה".
למשפחת שראל ולחבריו של הקצין ידוע לפחות על עשרה "תינוקות בניה", אך כפי הנראה מספרם גבוה בהרבה. בדף הפייסבוק "החברים של בניה" משתפים בשבועות האחרונים עוד ועוד הורים את הגולשים בהחלטתם להעניק לבנם את השם. "יש משהו בבניה שנכנס לי למעמקי הלב", סיפר האב הטרי עופר בראל. "בניה נגע בכל כך הרבה אנשים מכל שכבות העם, וכשלפני כארבעה שבועות אשתי ילדה בן במזל טוב, חשבתי לומר לה שאני כל כך רוצה ששמו יהיה בניה. להפתעתי היא הקדימה אותי ואמרה שהיא רוצה שיקראו לו כך. אני אדם חילוני, אך אני מאמין שבניה מביט בנו מלמעלה ויודע שבחייו הקצרים הצליח להשאיר חותם על החברה הישראלית".
גולשת אחרת, שמעדיפה להישאר בעילום שם, צירפה תמונה של תינוקה הטרי וסיפרה: "לפני שלושה שבועות נולד לי בן שני מקסים וג'ינג'י. במשך ההיריון חשבתי ותהיתי מה יהיה שמו. לאחר שבניה ז"ל נפל במלחמה, נחשפתי לכל כך הרבה סיפורים על אודותיו, והיה נראה לי טבעי לקרוא לבני על שם גיבור ישראל. הלוואי שהוא יקבל את התכונות אשר איפיינו את בניה".
שוהם גולדברג היא אחת מהאמהות שדווקא הכירו את בניה: היא השתתפה איתו בקורס טיס שממנו הודחו. זמן קצר לפני מותו נפגשו על גבול הרצועה, וגולדברג הראתה לבניה את בטנה ההריונית. "אמרתי לו 'עוד חודשיים צריכה ללדת ותמיד רציתי שיקראו לילד שלי בניה, תמיד היית מודל לחיקוי בשבילי'", סיפרה. "הוא צחק ואמר 'אל תיקחי אותי מודל לחיקוי, אני לא כליל השלמות'. הנחמה, אם אפשר לקרוא לזה כך, היא שהרבה תינוקות נקראו על שמך. אגדל את בני בניה על ערכיך".

ידיעות אחרונות והטאבלט החדש של SAMSUNG במבצע הכי משתלם במדינה! לפרטים לחצו כאן
לאחרונה קיבלה התופעה אישור מ"מקור מוסמך", כאשר עובדת במחלקת היולדות בבית־החולים סורוקה סיפרה כי הבחינה שם ברצף של תינוקות שנקראו על שם בניה. "המון יולדות קראו לילדן כך", כתבה. "בהתחלה לא הבנתי מה פשר הדבר, ואז חברותיי מבתי־חולים אחרים אמרו לי אותו הדבר. כששאלתי מדוע, רובן אמרו לי שזה על שמו של בניה שראל. שאלתי את היולדות: 'אתן לא מפחדות שבניה זה שם עם משמעות כבדה?' וכולן ענו לי: 'זה כבוד גדול שהבן שלנו יהיה על שם גיבור ישראל'".
ויש מי שהחליטו מראש לתת לבנם את השם בניה, וסיפורו של בניה שראל חיזק את החלטתם. אלו הם ישי ויונתאל ברג מאחיעזר, ששקלו אמנם את השם בניה עוד לפני נפילתו של שראל אך השתכנעו סופית לאחר מותו. "בניה נולד ביום שני 4 ימים לפני שבניה שראל נהרג", מספר ישי. "רצינו שם שיבטא גבורה ועוד לפני כן אהבנו את השם בניה שהוא בנו של השם. כששמענו שבניה שראל נהרג זה הסתדר והתרגשנו מאוד. הוא היה לנו בראש בברית המילה".

וזה השיר המקסים שהיה מושמע (ועדיין מושמע הרבה בעיתות מלחמה)

מוקהה22

New member
ועוד כתבה יפה מידיעות של היום

כנסו ל-קובץ ה- PDF

ליד הכותרת (הנושא)

ועל זה לא נותר לי אלא לומר
לחיילת
ו
,,,,,,,,,, שעוד ירבו כמוה

נ.ב. מחר בבוקר אני באילוצים
לא בטוח שאחרי זה ארצה לבוא לעבודה, בכל אופן כבר הודעתי,
על כל מקרה, נראה איך ארגיש

גם ככה אני ב - OVER שעות (וגם ימי חופשה)

מוקהה22

New member
למי שלא מצליח לקרוא את הקובץ

לא להכנס להודעה,
להקליק פעמיים על הקובץ, מופיע מסך שחו מתגלגל,
לחכות כמה שניות, לסגור את המסך הזה עם ה-X הקטן משמאל,
ואז להכנס שוב לקובץ, בפעם השניה הכתבה מופיעה

לאה133

Well-known member
גם אני בפייס של בניה שראל, הם ריגשו אותי בבקשה שלהם ומאז

אני גם חברה איתם בפייס. העם שלנו יודע לתלכד בצורה מופלאה כאשר קורים מקרים כאלה, וחבל שהם לא יכולים להתלכד כך במשך כל השנה. יש לנו עם נפלא, אין לנו יד מכוונת טובה מספיק לאחד את כל חלקי העם

מוקה אני מאד אוהבת את הסיפורים שלך, תמשיכי בזה, ת ע נ ו ג צרוף

למעלה