לבושחמישי
H Happy Goth New member 15/1/15 #2 "זה נראה כמו פוך" זה מה שאמר בעלי בפרצוף עקום כששלפתי את השמלה מהסטנד בתמנון. אחרי שמדדתי הוא התרצה ונלחמתי ברצון שלי לשים חגורה. בלי חגורה זה בסדר?
"זה נראה כמו פוך" זה מה שאמר בעלי בפרצוף עקום כששלפתי את השמלה מהסטנד בתמנון. אחרי שמדדתי הוא התרצה ונלחמתי ברצון שלי לשים חגורה. בלי חגורה זה בסדר?
ש שרוני1ש New member 15/1/15 #4 זה מאד יפה! וגם לדעתי אין צורך בחגורה. והתאמת הנעליים - יופי! תתחדשי!
S shmickey New member 15/1/15 #6 מהממת!! איזה יופי של שמלה! תתחדשי! זה נראה מצויין בדיוק ככה, בלי חגורה!
ה הילה מקסטרו New member 15/1/15 #12 ממש יפה בעיני! ותגידי לבעלך שזה לא פוך, זה קווילט. בעצם, אל תגידי, זה כמו סינית בשביל הגברים שלנו יום נעים!
ממש יפה בעיני! ותגידי לבעלך שזה לא פוך, זה קווילט. בעצם, אל תגידי, זה כמו סינית בשביל הגברים שלנו יום נעים!
T ToBat New member 15/1/15 #14 שמלה מהממת! ומאוד אהבתי את השרשרת שלך   יש לך בעל שהולך איתך לקנות בגדים! מה צריך יותר מזה...
ש שרוני1ש New member 15/1/15 #7 את חתיכונת, אז... כל מה שתשימי עלייך יראה פצצה! אבל בלי קשר - סוודרים של סבא זה הכי!
H Happy Goth New member 15/1/15 #8 את עושה לי חם ב חתיכה שאת!!!! כמה סטייל ווינטג', בקטנה, אולי עם צעיף אחר? לא יודעת בדיוק מה, אולי עם דוגמא? אבל אני מבינה שלפעמים לא בא והחלקים האלה נורא יפים
את עושה לי חם ב חתיכה שאת!!!! כמה סטייל ווינטג', בקטנה, אולי עם צעיף אחר? לא יודעת בדיוק מה, אולי עם דוגמא? אבל אני מבינה שלפעמים לא בא והחלקים האלה נורא יפים
S shmickey New member 15/1/15 #17 יודעת למה את מתכוונת גם אני חככתי בדעתי לגבי הצעיף, אבל בסוף נכנעתי לכמה שהוא מחמם תודה!
T ToBat New member 15/1/15 #15 איזה סוודרים שווים! את נראית ממש ממש טוב! אהבתי מאוד את הלבוש   רק, לא קר לך?
S shmickey New member 15/1/15 #18 תודה! האמת שבעבודה אני יושבת מחובקת עם הרדיאטור, אז חמים ונעים לי.. נשארות רק הדקות המועטות בהן אני רצה אל האוטו
תודה! האמת שבעבודה אני יושבת מחובקת עם הרדיאטור, אז חמים ונעים לי.. נשארות רק הדקות המועטות בהן אני רצה אל האוטו