סכמ"ש גשום!

סכמ"ש גשום!

שאלת השבוע: אוהבים חורף? גשם? קור? איך עבר עליכם השבוע הסוער הזה? משהו מצחיק/ עצוב שקרה לכם במסגרת הגשם והרוחות?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום! ושבוע טוב!
וחמים.

סכמ"ש

שאלת השבוע: אוהבים חורף? גשם? קור? איך עבר עליכם השבוע הסוער הזה? משהו מצחיק/ עצוב שקרה לכם במסגרת הגשם והרוחות? אצלנו לא ירד גשם השבוע, אבל קר פה באופן קיצוני, הטמפ' בלילות ובבקרים מגיעות למתחת לאפס. התמונות מישראל מדהימות!! לא מאמינה שירד שלג בדימונה!!

היום הכי טוב השבוע: יום ראשון, הלכנו להחלקרח

היום הפחות טוב השבוע: היה שבוע פסדר

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבת הקטנה שלי שאוהבת לשחק במחבואים. מצאתי אותה מתחבאת במיטה שלי. היא קברה את הראש בכרית וכל הגוף היה בחוץ. לקח לי 10 דקות "למצוא אותה" תוך שהיא צווחת מעונג ואני מצלמת ללא הפסקה

קניית השבוע: מגפיי חורף עבים ופרוותים בשבילי

תוכניות לשבוע הבא: כל מיני

סדרה: הישרדות עונה 22. בוסטון רוב שולתתתת!!@@
התאהבתי בו בפעם הראשונה שראיתי אותו בעונה 4 ובאישתו היפה בעונה 2.

סרט:

ספר: אחרי שבלעתי את טרילוגיית פרש הברונזה, מתחשק לי משהו יותר עמוק. נשארתי ברוסיה אבל חזרתי אחורה בזמן לאנה קרנינה

שיר:

תמונת השבוע: דלעת ספגטי. דלעת שאופים אותה ואז מוציאים את הבפנוכו שלה, שהופך להיות חוטי פסטה. זה ממש מעניין.

את בוסטון רוב לא סבלתי בפעם הראשונה

בפעם השנייה הוא קצת התחבב עלי, אבל אז הוא פונה,
בפעם השלישית ממש אהבתי אותו, הוא התמתן יותר, התבגר, בקיצור לגמריי

אמא שלי עכשיו סיימה את השני בפרש הברונזה ושוב התור בספרייה, עכשיו שנינו ממתינות לחלק שלישי (כל אחד בסדרה אחרת).

ואני חולה על הגיל הזה שהן בטוחות שאם הראש מוחבא, לא רואים אותן

כן, ראיתי, יש פורום הישרדות מעולה

פה בפרדס, הייתי שם שנים

היום פחות יוצא לי לכתוב שם, אבל מתעדכנת כל הזמן.
די התבאסתי על הרשימה, רק מאחד התלהבתי, שתראי את עונה 25, תביני

מסכמשת

שאלת השבוע: אוהבים חורף? גשם? קור? איך עבר עליכם השבוע הסוער הזה? משהו מצחיק/ עצוב שקרה לכם במסגרת הגשם והרוחות?
מעצבן, לנו הפעם לא היה כלום חוץ מקור נוראי. אני אוהבת חורף, הלוואי והיה אפשר לבטל את הקיץ.
היום הכי טוב השבוע:
יום חמישי בעבודה: סוף סוף התחלתי לקבל קצת קהל (בנושאים מסויימים), אבל הרגשתי שהתחלתי לעבוד, זה מייאש רק להתסכל כל הזמן, אבל יש כ"כ הרבה חוקים, ויש המון מה ללמוד.
היום הפחות טוב השבוע:
לא היה משהו כזה

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
הגיעו טפסי הרשמה לכיתה א'
, אז התלהבתי ואמרתי לה שיום ראשון נפתחה ההרשמה לכיתה א', אז היא כנראה לא הבינה אותי וסיפרה לכולם שיום ראשון היא עולה לכיתה א'

קניית השבוע:
מצעי פלנל ברבי מדהימים לזואי במבצע!
תוכניות לשבוע הבא:
יום שני אני צריכ להיות בעבודה ב 5 בבוקר
אנחנו נוסעים ליום הרצאות של העבודה

סדרה:
הרבה - ייאיי

סרט:
הרבה זמן שלא
ספר:
אל תזכירי לי

שיר:
המנגינה היפה הזו שיש בגיבורים
תמונת השבוע:
יש מלא תמונות כאלה, הן נורא מצחיקות אותי.

לגמריי, אני מתרגשת ודואגת ביחד

מה יהיה? ואיך היא תסתדר? והאם היא תקבל שוק מהשינוי שהיום שלה הולך לעבור?
והכי מלחיץ זה מבחינה חברתית, רק שלא יהיו לה מגעילות בכיתה, שתדע לעמוד על שלה..........
יהיה בסדר, פשוט המחשבות האלה.

shirush3

New member
גם בת דודה שלי הייתה ככה

עוד מהגן היא החליטה שהיא בכיתה א כבר

בהצלחה!!!

Y. Welis

New member
זוכר שפתחו סניפים של 'וונדיז' כאן בארץ

לפני 25 שנה בערך... גם אז היו כאן חיים, ולא רעים בכלל. אולי אפילו טובים יותר.

נדמה לי שזו אכן רשת כשרה. לא היה להם צ'יזברגר בתפריט כמו למקדונאלדס כמה שנים אחרי (אמצע התשעים).

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

שאלת השבוע: אוהבים חורף? גשם? קור? איך עבר עליכם השבוע הסוער הזה? משהו מצחיק/ עצוב שקרה לכם במסגרת הגשם והרוחות? אני ממש אוהבת חורף! מתה על שמים אפורים, וגשם וקור ואופנת חורף ופוך ושוקו חם
חוץ מזה שאני בן אדם שמקבל עצבים כשחם לו אז איכ קיץ

השבוע עמדתי בתחנת אוטובוס וחיכיתי לקו שבדר"כ מדייק על הדקה אבל בגלל שהוא יוצא מת"א והיו שם מלא הצפות ובלאגנים הוא איחר בחצי שעה(!!) ופשוט קפאתי למוות.זו הייתה החצי שעה הארוכה ביותר בחיי! הייתי בטוחה שכשימצאו אותי לבסוף אני אהפוך לנציב קרח

היום הכי טוב השבוע: שישי
היום הפחות טוב השבוע: רביעי
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הארכיון של פורום גיבורים
היו קטעים שממש צחקתי
גם צפיתי בראיון של דרו ברימור אצל אלן ואני חושבת שזה בין הפעמים היחידות שבאצת צחקתי בקול מראיון שאני צופה בו במחשב לבד.. זה היה פשוט חמוד ומשעשע
אם מישהו מענין גם לראות, זה ממש חמוד הנה חלק 1 וחלק 2
קניית השבוע לא זוכרת מה קניתי השבוע אבל הטבעת שהזמנתי הגיעה בדואר! היא כזו ענקית ואני פשוט מתה עליה! היא גם הולכת נפלא עם הטבעת של האקדח שיש לי ביד השניה

תוכניות לשבוע הבא: הופעה של קרן פלס

סדרה: בטח אשלים את הפרקים של גוסיפ גירל.
סרט: נהה
ספר: נהה
שיר: I Forgive You - Kelly Clarkson. לא התלהבתי ממנו כששמעתי אותו פעם ראשונה אבל אחרי ההופעה שלה הוא פשוט נדבק. שיר כזה כיפי!
תמונת השבוע: הטבעת שלי

שבת שלום! ושבוע טוב! וחמים. תודה. גם לך

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עם טבעת האקדח??

כ"כ הזדהתי עם כל מה שכתבת על החורף
על האפור שעושה נעים בלב, האופנה (את השוקו אני מחליפה לנס).
איך את עושה שהשאלות מודגשות?
ועכשיו אני הולכת לראות את הקישור לראיון איתה, אני כזו מתוקה.
ניסיתי להכנס לפורום גיבורים, אבל איך את מגיע לארכיון? אני מפחדת לעלות בטעות על ספויילרים.

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

לגבי ההדגשה, אני משתמשת במדגישומטיק. כנסי לקישור הזה - http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/
בתיבה שם את מדביקה את הטקסט שאת רוצה להדגיש, ובמקרה הזה את השאלות של הסכמ"ש ופשוט לוחצת למטה על "כפתור האח הגדול" אם תכתבי קיצור של אייקון בתיבת האייקון לדוגמה
‏| ותלחצי על כפתור האח הגדול זה ידגיש לך את כל הטקסט וישים בתחילה של כל שורה את האייקון שביקשת.
אז את פשוט עושה העתק של הטקסט המודגש ומדביקה בפורום

לגבי הארכיון
אני לא יודעת באיזה פרק את אז בחרתי סתם עמוד רנדומלי (118) בארכיון בו מדברים עדין על העונה הראשונה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?forumid=1653&pagenumber=118
בראש העמוד יש לך אפשרות לבחור עמודים. ככל שהמספרים נמוכים יותר (117, 116 וכו') הדפים "חדשים יותר" אז דלגי לך לפרקים שאת נמצאת בהם.

תודה

אני אנסה את זה סכמש הבא.
עכשיו ראיתי שכתבתי לך "אני כזו מתוקה"
התכוונתי לרשום אני ממש אוהבת אותה ואז רציתי לשנות להיא כזו מתוקה

shirush3

New member
את יודעת שאני עושה את הכל לבד?

העתק הדבק על ההדגש סדגש והכל

למעלה