עוד שאלה ברשותכם לגבי קרם שוקולד: יש לי שמנת לבישול

גליגלי6

New member
עוד שאלה ברשותכם לגבי קרם שוקולד: יש לי שמנת לבישול

יטבתה. מבינה שלא צריך להקציף אותה. האם אפשר להוסיף אותה. התוקף עבר אך הריח בסדר. האם ניתן להקפיא להבא

תודה וחג שמח
 

shlang

New member
שמנת לבישול אי אפשר להקציף, ניתן להקפיא

אבל לתקופה קצרה
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה פירוש לתקופה קצרה

&nbsp
כלומר אם ניתן להקפיא את השמנת והיא שומרת על מרקמה אחרי ההפשרה אז מה בדיוק מגביל את תקופת ההקפאה שלה ?
&nbsp
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מאחר והשמנת מפוסטרת אין סיבה שהיא תחזיק מעמד רק תקופה קצרה

&nbsp
שגם אותה לא הגדרת.
&nbsp
לדעתי אם היא בעקרון עוברת הקפאה היא יכולה בהחלט להחזיק מעמד תקופה ארוכה במקפיא.
&nbsp
 

shlang

New member
גם אני חשבתי כמוך, אבל בתנובה הוסבר לי שניתן

להקפיא (לא את השמנת להקצפה) לתקופה קצרה של לא יותר מחודשיים אחרי תאריך התפוגה, לאחר זמן זה השמנת מאבדת מטעמה ואיכותה (לא מתקלקלת)
חג שמח
 

TCHM

New member
וויכוח מיותר, "שמנת" לבישול של יטבתה אינה שמנת!...

השואלת לא ציינה אמנם באיזה שמנת בישול מדובר אבל לצורך ההסבר...
- שמנת לבישול של יטבתה 15% - חלב, עמילן, מייצבים, מסמיכים ואין כל קשר לשמנת!.
- שמנת לבישול של יטבתה 9% - חלב, עמילן, אבקת חלב וחומרי טעם ואין כל קשר לשמנת!.
שניהם לא נועדו להקצפה, אלו נוזלי הסמכה על בסיס עמילן.
 
למעלה