שלום פורום. מדובר בקרם שוקולד. עד עכשיו הוספתי ברנדי

גליגלי6

New member
שלום פורום. מדובר בקרם שוקולד. עד עכשיו הוספתי ברנדי

ועוד כמה דברים כמו רום ווניל. הוא נגמר. האם פינקולדה יכולה להחליף אותו. האם יין אדום יבש? האם ליקר שזיפים?
או רק ברנדי או קוניאק..

המון תודה
 

גליגלי6

New member
ועוד שאלה: קניתי קקאו של שופרסל (תוצרת רוני רג'ואן ירושלים)

האבקה מאוד כהה יחסית לקקאו הקודם (זרקתי את האריזה. כנראה גם של שופרסל). יתכן והקרם יצא מר בגלל הכהות של הקקאו?
&nbsp
תודה
 

TCHM

New member
תשובות לשתי השאלות...

את יכולה להוסיף כל טעם לקרם השוקולד אם הוא מתאים לך או
למי שאת מכינה, במקרה שלך ליקר שזיפים הוא המועדף לטעמי
על היין ופינקולדה שאותם אני לא הייתי מוסיף לקרם שוקולד בכל
מקרה.

אינני מכיר את הקקאו שקנית אבל אין קשר בין גוון הקקאו וטעמו
קקאו תמיד מר פחות או יותר לפי הזן, דרגת הקלייה והטיפול
הנוסף שהוא עובר אם בכלל, צריך לטעום מעט ולבדוק, בכל מקרה
לא מאמין שיהיה צורך בתוספת מתיקות לקרם.
 

גליגלי6

New member
אני חושבת שזה בגלל הקקאו..כל הכמויות האחרות היו זהות. לא

נורא, הוספתי סוכר ומים והכל הסתדר :) בסהכ מדובר בקרם שוקולד ולא בחיים עצמם :)
 
למעלה