שנוי במחלוקת מה שאמרת
ואני כמובן אסביר...
ראשית אני מבין שלא כולם כמוני פתוחים מדברים וכדומה..ואני מניח שגם לי יש שלדים בארון שאפילו בפני עצמי אני לא כל כך חושף..
ויש אחרים שיותר קשה להם להחשף...
עכשיו לעיניין..
אנונימיות אולי זה דבר טוב לשלב ראשון...לכתוב כלא מזוהה לראות שהתקרה לא נפלה על הראש..ואנשים מגיבים..בהבנה בהזדהות ואף מעודדים...זה עשוי לעודד המשך כתיבה והוצאת הדברים המכבידים ובוודאי יעזור..
והנה מגיע האבל שלי...וזה אבל גדול..נוח מידי להשאר באנונימיות..אתה באמת יכול לכתוב הכל..לקבל תמיכה סיוע מה לא..ולהשאר שם שנים...ולמה? כי הדבר האמיתי הוא להיות אני בכל מובן המילה ולהתמודד כך ..בשם בפירוט בפתיחות...כן זה מצריך לתת אמון ואומץ להפתח..ופה אני רואה את המטרה האמיתית של הפורום לתת לזה לצאת להפתח..
בלי זה לא יבוא השלב של להפגש..מי שנשאר באנונימיות ..אפילו שהגיע הנה ומראה מודעות על מצבו...כיצד יגיע למפגש..? או בכלל יפתח בחיים במקום בו הוא נמצא?
אמרתי כבר פה שבמילה פחד יש את הפיתרון לפחד בעצמה...תהפכו אותיות יהיה דחף..דוחפים דרך הפחד ממשיכים קדימה הפחד נשאר מאחור...ותפיסת המצב משתנה לטובה..בעיקר שהפחד לא ממש אמיתי אלא תוצאה של תפיסה שנשתמרה מנסיון עבר...
יופי על פחד אפשר להתגבר..אז מה נשאר? ליצור חוויות חדשות עם אנשים שמבינים שרגישים למצבים דומים לשלנו...ולאט לאט הדברים שחשבנו שהם הם המציאות ואין בילתה (במיוחד לצד הרע של המציאות ) יראו אחרת כי נקבל פידבק אחר..אולי נקבל הערות בונות גם..
אני מאמין גדול של עשייה ושינוי כלומר..לא לדבר ולדבר ולדבר על זה..לעשות את זה..זה כמו תיאורייה אפשר ללמוד להיות פרופסורים לנהיגה בתיאוריה..אבל כולנו יודעים שתיאוריה לא מביאה רשיון נהיגה רק לימוד מעשי וטסט מביאים..
אני את הצעדים האלה עברתי עובר..ובטח שהיתי שמח למפגשים מכל מיני סוגים..לפיקניק או טיול קליל..בית קפה שקט..סרט טוב וקפה אחרי ..העיקר שיהיה מקום גם לעשות פעילות משותפת וגם שיחה . מועדון ריקודים למשל לא הייתי ממליץ..בשל העידר יכולת לשוחח ממש.
ותאמינו לי יש מה לשפר אצלי למרות מה שנראה אולי מהכתיבה שלי...כמו להיות יותר סבלני לאנשים עם יכולת הבנה נמוכה משלי..סבלנות בשיחה שאיני מסכים עם מה שאומרים..שיפור ברגשי נחיתות שיש לי ..ויש תאמינו לי ...בעיקר בשל פער בין מה שאני לבין מה שיש לי יכולת פוטנציאלית להיות..ובטח יש עוד דברים...
ואני בכוונה מדגיש את השלילי כעת..כי אני טוען שהסיכוי הכי טוב שלי לתקן את זה , זה בחברת אנשים בעיקר אלה שבפורום שיכולים להבין..
לסיכום , אני לא מסכים כינויים אנונימיים קבועים..בטח לא לכינוי רק לפורום זה..אלא להתמודדות פתוחה כנה ואמיתית.. שבעיני רק היא ורק למי שבאמת רוצה תביא לשינוי.
ותחשבי על זה סיידאתי אל מודירה , גבירתי המנהלת .