איזה לק נלבש לסופ"ש מושלג זה?

yaelsn

New member
איזה לק נלבש לסופ"ש מושלג זה?

עכשיו כשלאף אחד אין חשק לצאת מהבית זה הזמן המושלם לשבת ולהשקיע קצת בניילארט :)
(כמובן בהנחה שאתן מוכנות להתמודד עם מסיר הלק. אותי אישית הוא פשוט מקפיא כל פעם מחדש! אני מרגישה שהאצבעות שלי ממש מכחילות חח
)

yaelsn

New member
הייתי עם הגרדיאנט הזה

וכמו שכתבתי בסקר, היה לי ממש מוזר עם הצבעים הבוהקים האלה באמצע החורף אז החלפתי למשהו אחר

Bonushkie

New member
ניטים ונצנצים

עיצוב ליומולדת! רצתי משהו עם ניטים או נצנצים ובסוף שילבתי כמה רעיונות מתמונות שראיתי. בבוהן גם יש לי פסים עם ניטים.

Bonushkie

New member
איביי

לא זוכרת בדיוק מה הקישור כי קניתי אותם לפני מלא מלא זמן אבל יש באיביי מלא כאלה קישוטים לציפורניים. זה מגיע מסין בד״כ ולוקח הרבה זמן להגיע אבל המשלוח חינם וזה עולה כמה שקלים בקושי. נראה לי שגם בbornprettystore וכאלה אתרים יש גם. הריבוע הגדול זה מגלגל ניטים(כאילו קופסא עגולה עם תאים שנפתחים כמו כאלה ששמים כדורים בהם לכל יום בשבוע אבל בכל תא יש ניטים בצורה אחרת) והקטנים זה חבילה נפרדת של ריבועים 2 מ״מ שקניתי כי השניים גדולים מדי.

Bonushkie

New member
איביי

לא זוכרת בדיוק מה הקישור כי קניתי אותם לפני מלא מלא זמן אבל יש באיביי מלא כאלה קישוטים לציפורניים. זה מגיע מסין בד״כ ולוקח הרבה זמן להגיע אבל המשלוח חינם וזה עולה כמה שקלים בקושי. נראה לי שגם בbornprettystore וכאלה אתרים יש גם. הריבוע הגדול זה מגלגל ניטים(כאילו קופסא עגולה עם תאים שנפתחים כמו כאלה ששמים כדורים בהם לכל יום בשבוע אבל בכל תא יש ניטים בצורה אחרת) והקטנים זה חבילה נפרדת של ריבועים 2 מ״מ שקניתי כי השניים גדולים מדי.

yaelsn

New member
ועכשיו אני עם פרנץ!

שנים לא עשיתי פרנץ' כי אני לא כל כך אוהבת את זה על ציפורניים ארוכות, אבל משום מה ממש התחשק לי אז הלכתי על זה

כשהיו לי ציפורניים קצרות הייתי עושה את זה כל הזמן בלי בעייה, אבל בציפורניים ארוכות זה יותר מאתגר ואולי אני צריכה לקנות מדבקות כדי שיהיה קל ומדוייק יותר בפעם הבאה

מה שכן, אחרי יומיים-שלושה שהוא עליי זה כבר מתחיל לשעמם ואני תוהה אם להחתים משהו מעל זה או פשוט להחליף למשהו אחר

Lihi Rimon

New member
דווקא יצא לך ממש יפה.

חח מכירה את ההרגשה. תחתימי משהו ואם עדין יהיה משעמם תחליפי. D:
בשביל פרנץ צריך להיות במוד חח.

Lihi Rimon

New member
אני.

וול, התמונה יצאה לי נורא. צילמתי שוב בפאלפון וזה ממש הורס את הלק. במציאות יצא יותר יפה.
ניסיתי משהו חדש... לא בטוחה לגביו חח.
יש לי תמונות ישנות יותר אז אולי אעלה אותם. D:

למעלה