בוקר אור לא לשכח מטריה..... שיהיה שבוע טוב לכולם...
מ מלכת הלבבות 8 New member 14/12/14 #2 בוקר אור אין עדיין סימן ל של גשם שיהיה יום נפלא תחזיקו לי בבקשה יש דיון חשוב היום בבית משפט
א אלאורלי New member 14/12/14 #3 בוקר טוה למשכימות, מקווה שהגשמים הם גשמי ברכה. מחר אנחנו אמורים לנסוע לטיול ברמת הגולן, נראה אם הטיול יצא לפועל.
בוקר טוה למשכימות, מקווה שהגשמים הם גשמי ברכה. מחר אנחנו אמורים לנסוע לטיול ברמת הגולן, נראה אם הטיול יצא לפועל.
א אלאורלי New member 14/12/14 #9 הטיול הוא במסגרת הגמלאים מהעבודה של בעלי. בטוח לגמרי שהה, וגם הבטיחו שמחר לא ירד גשם.
א אלאורלי New member 14/12/14 #10 שיר נפלא על ביבי, אל תחמיצו. https://www.youtube.com/watch?v=O_WL7HdAUiA&feature=em-share_video_user
ר רוזהלי2 New member 14/12/14 #4 מלכת הלבבות 8 גם אני שואלת מאיפה את לוקחת את הכח להמשיך הלאה לאחר כל מה שעברת?
מ מלכת הלבבות 8 New member 14/12/14 #11 רוזהלי היקרה נעזרתי באנשי מקצוע אבל גם בזכות שיש לי למען מי להמשיך את חיי ולא להשבר כיום מלווה בחורה פעם בשבוע למרכז הרבתחומי לטיפול עקב אלימות קשה בבית ואונס בתוך המשפחה ובגלל הטראומה היא נעשתה עיוורת
רוזהלי היקרה נעזרתי באנשי מקצוע אבל גם בזכות שיש לי למען מי להמשיך את חיי ולא להשבר כיום מלווה בחורה פעם בשבוע למרכז הרבתחומי לטיפול עקב אלימות קשה בבית ואונס בתוך המשפחה ובגלל הטראומה היא נעשתה עיוורת