ברכות לשחר פאר. הבטיחה כרטיס ללונדון

ברכות לשחר פאר. הבטיחה כרטיס ללונדון

בימים האחרונים נכתב על צלילתה של שחר פאר בדירוג העולמי.
אך בנצחון הפותח בטורניר מיאמי, היא הבטיחה באופן מעשי סופית את הכרטיס לאולימפידה, עם 990 נק' לתאריך הקובע ב 13 ליוני 2012.
כ-50 נק' יותר מסף הכניסה הצפוי.

nitsansh

New member
איך אתה יודע מה יהיה הניקוד של מקום 56, ובכלל

איזה מקום בדירוג הכללי יספיק לקריטריון. זו רק הערכה.

מקום 56 בחישוב של 4 למדינה יספיק

זו אכן הערכה. הבנויה על סטיית תקן שבה לא יכולה להיות תנועה גדולה מ-50 נקודות WTA במקומות אלה כלפי מעלה.

כפי ששני כרטיסי ג'ודו(זאבי ושלזינגר/ ג'רבי) הובטחו כמה חודשים לפני המועד הקובע

nitsansh

New member
אבל הקריטריון הישראלי הוא מקום 48, לא?

אז היא צריכה אולי עוד כמה נקודות...

הישראלי לכאורה הוא 48ל 3 נבחרות

אבל אהרוני טוען שאיפסו אותו והוא זהה לבינלאומי, זאת למרות שהוא לא נימק את האמירה הזו, ולא הביא קישור.

נוטה להאמין לך. אך לא הסברת את הנימוק לשינוי

טענת שהסיבה היא עקב שינוי בקריטריון הבינלאומי. אך כאמור העלתי כאן את מסמך הקריטריון הבינלאומי הרשמי של לונדון ורואים שאין שום לעומת זה בבייג'ינג, בהיבט של החלוקה. בדיוק כמו אז 56 עם 4 למדינה.

משהו פה לא לגמרי ברור.

בכל מקרה אם אכן ההתניה היא 56 ו 4 למדינה, שחר פאר כבר באולימפידה.

nitsansh

New member
זה לא ברור למי שלא מבין את הנקרא

הסיבה לשינוי כתובה במסמך הקריטריונים של הוועד האולימפי בתא J187:
* חלוקת המקומות יכולה להבדק אם ה - ATP וה - WTF יגיעו להסכם למענק דירוג במשחקים האולימפיים

ITF "הכניסו עז" כדי להוציא אותה אחר כך בתמורה להסכמת ATP ו-WTF להעניק ניקוד בטורניר האולימפי.

nitsansh

New member
והסיבה שאתה לא רואה את העדכון היא שבוועד

האולימפי הישראלי לא מייחסים חשיבות לפרסום מידע מדויק ועדכני לציבור.

אם אתה מחפש משהו לא ברור, אתה צריך לשאול למה את הקריטריון הישראלי שינו לעומת בייג'ין. לא מן הנמנע שהסיבה היא פוליטית כי מבחינה מקצועית אין בה היגיון והיא מפלה לטובה את הטניס לעומת ענפים אחרים.

PRINCER

New member
קיים סיכוי מסויים גם ל...

אריק זאבי, אליס שלזינגר וסרגי ריכטר. הסיכויים באמת לא גבוהים אבל השלושה האלה יחד עם נבחרת האמנותי ונטע ריבקין מרכיבים את השורה השנייה של הישראלים האולימפיים...

PRINCER

New member
שרשרתי לא טוב

זה אמור להיות בשרשור התאריכים החשובים לישראלים בלונדון

apy ape

New member
לדעתי לשלזינגר יש את הסיכוי הטוב ביותר

מבין אלה שמנית... אבל בגדול אני מסכים איתך (חוץ מריכטר אולי) אני מסעם את זה ככה
סיכוי גבוה מאוד למדליה: כל השייטים פרט לאדלמן
סיכוי בינוני למדליה: שטילוב
סיכוי נמוך: שלזינגר וזאבי

אני מסכים. מי שציינתם הם מהמעטפת השניה-שלישית

של המועמדים. הג'ודאים(לא הייתי פוסל גם פריצה של ג'ודאי שלישי לעבר הפודיום) וגם הקלע, שהוא ספורט שבו טוענים שכל תוצאה אפשרית.

גם צוברי ב2008 יצא מהמעטפת השניה אל המדליה. גם זאבי ב 2004.

קורזיץ מעבר להיותה בחורה עם אישיות מלבבת (מוזמנים לצפות בבדיחות לפורים עם ספורטאים) נראית הכי בשלה נכון לרגע זה
נקווה שהיא תגיע מספיק רעבה מצד אחד ומפוקסת מצד שני אחרי אליפות עולם אחת(לפחות...) ביד.

PRINCER

New member
עד כמה שאני זוכר...ושל

אריק הגיע לאתונה בתור אחד הפייבוריטים. רק קוסאי אינוי היה יותר פייבוריט ממנו במשקל. בסוף אינוי הפסיד ולא הצליח להגיע לקרב על הארד דרך בית הניחומים, דבר שאריק כן הצליח לעשות.

לאחר התחרות במשלחת הישראלית אמרו שאריק הפסיד ברבע הגמר בגלל הלחץ הגדול שהיה עליו כפייבוריט הבכיר במשלחת הישראלית (אולי באותה רמה כמו גל פרידמן בעל עצבי הברזל) ובגלל הרצון העז שלו לעמוד בציפיות ולנצח "יפה" - מה שגרם לו לתקוף למרות שהוא היה ביתרון. כתוצאה מכך אריק נפל לאיפון כתוצאה מתרגיל נגד (או סתם טעות של חוסר זהירות. אני לא זוכר בודאות).

הלוואי שהפעם אריק יגיע מהמקום ה8-10 בעולם לפודיום.

נראה שהעיתונאי עליו הסתמכתי כתב כנראה

מזכרונו, לא דייק.
בחיפוש כתבות בשנים אחורה זאבי היה אכן בין הפייבורטים של אתונה, בעדו שבייג'ינג הציפיות נסקו עוד יותר וחלק הימרו עליו כבאנקר יחד עם אנדיוני וגולשי ה 470.

זה בהחלט יהיה מעניין אם בגיל 35 הוא יצליח זאת, הפעם עם סיכויים תיאורטיים של אנדרדוג בולט.

BentzWatchJudo

New member
הנה סרטון כולל האיפון של הקוראני

http://www.youtube.com/watch?v=PrgEOnxRpwo
הסרטון מכיל תקציר של כל הקרבות מאתונה 2004.
מול הקוראני זה נראה לי טה גורמה, אריק יזם וניסה להרים אבל דווקא הקוראני הצליח להפוך. אריק בעצמו אומר בסרטון שזאת טעות של חוסר ריכוז ועייפות להפסיד ככה כשהוא ביתרון די גדול (היתה רק רבע שעה מנוחה מהקרב הקודם שלו).

קישור ישיר לקטע על הקרב מול הקוראני:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PrgEOnxRpwo#t=50s

ג'ודו זה ספורט שגורם ההפתעה בו מאד גבוה וביום נתון הכל אפשרי (כמו שהוכיח אורי ששון לפני כמה שבועות (בשבוע שעבר שמתי קישור ליום הקרבות של אורי ששון תסתכלו קצת למטה בפורום) ואריק במאי 2011 בגרנד סלאם מוסקבה).

למעלה