לבוש ליום ראשון
N Nightingale5 New member 4/1/15 #3 בתור דתיה וגם לא דתיה בלבוש (עד לפני פחות משנתיים) אני יכולה להגיד לך שעשית את זה נהדר! וגם נתת לי השראה
בתור דתיה וגם לא דתיה בלבוש (עד לפני פחות משנתיים) אני יכולה להגיד לך שעשית את זה נהדר! וגם נתת לי השראה
S shmickey New member 4/1/15 #9 מודה שקצת קשה לי עם זה הפעם. השגת בדיוק את מה שרצית להשיג ומהבחינה הזו, זו הצלחה. אבל לי חסר קצת עור בכל זאת
מודה שקצת קשה לי עם זה הפעם. השגת בדיוק את מה שרצית להשיג ומהבחינה הזו, זו הצלחה. אבל לי חסר קצת עור בכל זאת
H Happy Goth New member 4/1/15 #5 יאאאאאא תתחדשי ג'ינס מהמם!!! וואי אני רואה אותו עם מלא שילובים....למשל עם המגפונים הבהירים שלך + קרדיגן גולגלות או קרדיגן סבא כשיתחמם קצת עם נעלי השחור לבן האלגנטיות השפיץ + טופ לבן אלגנטי ועוד ועוד ועוד
יאאאאאא תתחדשי ג'ינס מהמם!!! וואי אני רואה אותו עם מלא שילובים....למשל עם המגפונים הבהירים שלך + קרדיגן גולגלות או קרדיגן סבא כשיתחמם קצת עם נעלי השחור לבן האלגנטיות השפיץ + טופ לבן אלגנטי ועוד ועוד ועוד
N Nightingale5 New member 5/1/15 #12 יפה מאוד ונראה נוח ופרקטי למזג האויר שאותי מבאס... בחוץ עם מעיל וצעיף בתוך מבנה עם חימום עם הטי-שירט
י י ע ל ו ש3 New member 4/1/15 #7 יש לי דברים הרבה יותר מחמיאים, אבל הדבר הזה ככ מחמם שממש לא אכפת לי. היה שם גם צעיף שחור שלבשתי בשניה שיצאתי החוצה. אחלה יום בנות!
יש לי דברים הרבה יותר מחמיאים, אבל הדבר הזה ככ מחמם שממש לא אכפת לי. היה שם גם צעיף שחור שלבשתי בשניה שיצאתי החוצה. אחלה יום בנות!
S shmickey New member 4/1/15 #11 חמוד מאוד! אני אוהבת את הקוזיות של המראה ומאוד מחבבת את התיק אילו נעליים נעלת?
י י ע ל ו ש3 New member 5/1/15 #15 היה צעיף שנלבש בשניה שיצאתי החוצה קניתי את זה בחו"ל לפני שנתיים ולא האמנתי שיבוא יום ואני אלבש את זה בארץ. אבל תענוג, אני מתה על מזג האוויר הזה
היה צעיף שנלבש בשניה שיצאתי החוצה קניתי את זה בחו"ל לפני שנתיים ולא האמנתי שיבוא יום ואני אלבש את זה בארץ. אבל תענוג, אני מתה על מזג האוויר הזה