לבוש ליום רביעי
S shmickey New member 30/11/16 #4 Thank god you're here!! אל תעזבי אותי יותר לעולם!!!! התחלתי לפתח חרדת נטישה..   ולענייננו, את לבושה מאוד יפה ואני מתה על המעיל הזה!! חדש? מאיפה?
Thank god you're here!! אל תעזבי אותי יותר לעולם!!!! התחלתי לפתח חרדת נטישה..   ולענייננו, את לבושה מאוד יפה ואני מתה על המעיל הזה!! חדש? מאיפה?
H Happy Goth New member 30/11/16 #6 there there הכל בסדר יפה שלי חחחחחח מזל שאוברסייז זה טרנדי, זה היה של הבעל!
ל לי וולף New member 1/12/16 #24 מגניב!! הצבעוניות של המעיל כלכך מגניבה וכל כך מתאימה לך! אני גם מתה על הבסיס הכהה אבל כרגע המעיל הוא הכוכב
מגניב!! הצבעוניות של המעיל כלכך מגניבה וכל כך מתאימה לך! אני גם מתה על הבסיס הכהה אבל כרגע המעיל הוא הכוכב
ט טליונום New member 30/11/16 #14 נראה ספורטיבי, קליל ומגניב את באמת משמשת היטב את הסניקרס האלה. עכשיו רק צריכה להתחיל לרוץ איתן
S shmickey New member 30/11/16 #3 סופסוף שידרגתי את הטלפון ואיתו גם את המצלמה, עכשיו רק נותר לי לשדרג את יכולות הצילום והמיקום החשוך בתמונה הימנית אפשר לראות את הצבע האמיתי של הסוודר
סופסוף שידרגתי את הטלפון ואיתו גם את המצלמה, עכשיו רק נותר לי לשדרג את יכולות הצילום והמיקום החשוך בתמונה הימנית אפשר לראות את הצבע האמיתי של הסוודר
H Happy Goth New member 30/11/16 #5 יווו הוא ענק! תתחדשי! איזה יופי את לבושה, בול למזג האוויר החורפי והסוער היום אוהבת את המגפון שפיץ הזה
יווו הוא ענק! תתחדשי! איזה יופי את לבושה, בול למזג האוויר החורפי והסוער היום אוהבת את המגפון שפיץ הזה
S shmickey New member 30/11/16 #7 כן.. הוא עצום... יקח לי זמן להתרגל איך אני שמחה שאת אוהבת את שילוב המגפונים. ממש התלבטתי הבוקר, החלפתי משהו כמו 6 זוגות נעליים חחח, כלום לא הסתדר! סניקרס היו נראים מוזר, כי לסוודר יש וייב קצת מעודן.. מה את חושבת שעוד היה מתאים?
כן.. הוא עצום... יקח לי זמן להתרגל איך אני שמחה שאת אוהבת את שילוב המגפונים. ממש התלבטתי הבוקר, החלפתי משהו כמו 6 זוגות נעליים חחח, כלום לא הסתדר! סניקרס היו נראים מוזר, כי לסוודר יש וייב קצת מעודן.. מה את חושבת שעוד היה מתאים?
H Happy Goth New member 30/11/16 #8 לפעמים זה המוח שלנו שלא מסתדר היה מתאים גם סטילטו למיניהם. וחצאית. או שאת עדין משילה עור?
R Rosie52 New member 30/11/16 #10 תתחדשי על הטלפון (וואי הוא גדול) על הסוודר הנהדר הזה   עוד לוק שלך שאני מאוד אוהבת
ט טליונום New member 30/11/16 #13 וואי, דפקת הופעה לכבוד הטלפון החדש מצוינים המגפונים (זה באמת מגפונים) צריכה גם כאלה שפיציים...
ל לי וולף New member 1/12/16 #25 הסוודר! הרבה יותר מעניין מהנייד, למרות שאני לא יכולה להתעלם מזה שאיכות התמונות באמת עלתה... הסוודר מקסים בעייני והשילוב מצויין. השפיץ מאוד מתאים פה!
הסוודר! הרבה יותר מעניין מהנייד, למרות שאני לא יכולה להתעלם מזה שאיכות התמונות באמת עלתה... הסוודר מקסים בעייני והשילוב מצויין. השפיץ מאוד מתאים פה!
ט טליונום New member 30/11/16 #12 רק אומרת שהחצאית לא גמורה כמו שהיא נראית. לא יודעת למה היא יצאה בתמונה כאילו נאספה מהזבל